Hoʻopaʻa mākou i kahi hōʻailona ma ke kēkelē ma Microsoft Word

ʻO ka polokalamu MS Word, e like me kāuʻike, eʻae iāʻoe e hanaʻaʻole wale me ka'ōlelo, akā me nāʻike helu pūnaewele. Eia kekahi,ʻaʻole i kaupalenaʻia kona mau manawa no kēia, a ua kākau mua mākou e pili ana i nā mea he nui o lākou ma mua. Eia naʻe, e kamaʻilio pololei e pili ana i nā helu, i kekahi manawa i ka hanaʻana me nā palapala i loko o ka Word, pono e kākau i kahi helu i ka mana. He mea maʻalahi kēia, a hiki iāʻoe ke heluhelu i nā kuhikuhi kūpono ma kēiaʻatikala.


Leʻaleʻa: Pehea e hana ai i kahi hoʻolālā ma Word

Nānā: Hiki iāʻoe ke kau i kahi tohu ma Word, ma ka helu o ka helu (helu) a ma luna o ka leka (hua'ōlelo).

E kau i kahi hōʻailona ma ke kaʻina i loko o Word 2007 - 2016

1. E hoʻonohonoho pono i ka hoʻopuka ma hope koke iho o ka helu (helu) a leka paha (hua'ōlelo) āu e makemake ai e hoʻonui i kahi mana.

2. Ma luna o ka pahu hana ma kaʻaoʻao "Home" i kahi hui "Momona" ʻike i ka hōʻailona "Superscript" a kaomi ma luna.

3. E hoʻokomo i ka helu kiko'ī i makemakeʻia.

    Kōkuhi: Ma kahi o kahi pihi ma luna o ka mea hanahana e hiki ai "Superscript" Hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā hōkū. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi wale i ka papa "Ctrl+E hoʻololi++(e hoʻokomo i ka laina helu pūnaewele kiʻekiʻe) ".

4. Ke hōʻikeʻia kahi hōʻailona tohu ma kahi helu a iʻole leka (helu a hua'ōlelo paha). Inā makemakeʻoe e hoʻomau i ka kākauʻana i ka'ōlelo maʻalahi, e kaomi i ke pihi "Superscript" a e kaomi i ka "Ctrl+E hoʻololi++”.

Hoʻonoho mākou i kahi hōʻailona hōʻailona ma Word 2003

Heʻano'ē aʻe nā kuhikuhi no kaʻaoʻao kahiko o ka papahana.

1. E komo i ka helu aiʻole ka leka (helu aiʻole ka hua'ōlelo) e kuhikuhi i ke kiʻekiʻe. Hōʻike i kahi.

2. E kaomi i ka'āpana i kohoʻia me ka pākuhi'ākau'ākau a koho i kahi mea "Momona".

3. Ma loko o ka pahu kamaʻilio "Momona"I ka papa me ka inoa like, e nānā i ka pahu "Superscript" ae kaomi "OK".

4. Ma hope o ka hoʻokumuʻana i ka helu kūpono i makemakeʻia, e ho'āla hou i ka pahu dialogu ma ka papahana hoʻopuka "Momona" a wehe i ka pahu "Superscript".

Pehea e wehe ai i ka hōʻailona hōʻailona?

Inā no kekahi kumu i hana hewa aiʻoe i ke komoʻana i ke kēkelē a iʻoleʻoe e pono e holoi iā ia, hiki iāʻoe ke hana e like me nā mea'ē aʻe i MS Word.

1. E kau i ka peʻapeʻa ma hope pono o ka hōʻailona hōʻailona.

2. E kaomi i ke ki "BackSpace" i nā manawa a pau e pono ai (e pili ana i ka helu o nā huapalapala i hōʻikeʻia i ke degree).

ʻOiai, uaʻikeʻoe i ka hanaʻana i kahi helu ma kahi pākuʻi, i loko o kahi pahu kuʻikuʻi aiʻole i kekahi helu helu a helu paha i loko o Word. Makemake mākou i kou pōmaikaʻi a me nā hualoaʻa kūpono i kaʻikeʻana i ka hoʻoponopono kikokikona Microsoft Word.