Nā ala e hoʻomanaʻo ai i nā leka ma Mail.Ru Mail

Ma hope o ka hoʻokomoʻana i BlueStacks,ʻo ka'ōnaehana ka hoʻohanaʻana e hoʻohana ana i ka papa keyboard o kahi kamepiula a iʻole ponaʻole paha? ʻikeʻole. Eia naʻe,ʻaʻole kūpono kēia hana komo. Ke laʻana, i ka hoʻololiʻana i ka'ōlelo Pelekānia, e hoʻokomo i kahi hua'ōlelo,ʻaʻole e loli mau ka'ōnaehana a no muli o kēia, e hikiʻole ke komoʻana i kaʻikepili pilikino. Akā, hiki ke hoʻoholo i kēia pilikia a hoʻololi i nā kaʻina mua. I kēia manawa e hōʻike wau pehea e hoʻololi ai i ka'ōlelo hoʻokomo i BlueStacks.

Hoʻokaʻaʻike BlueSkacks

E hoʻololi i ka'ōlelo hoʻokomo

1. Hele i "Papa" ʻO BlueStacks. E wehe "Koho iā IME".

2. E koho i keʻano o ke kiʻi. "Hoʻoponopono i ka papa hana kino" ʻike mākou i kahi paʻakikī, akāʻaʻole kēia i hōʻikeʻia ma ka papa inoa. E koho i ka kohoʻelua "Hoʻonomi i ka papa kila ma luna".

No laila, e hele kāua i ke kahua huli a ho'āʻo e kākau i kekahi mea. Ke kauʻoe i ka pōkā ma kēia māla, hōʻikeʻia ka keyboard keyboard maʻamau i lalo o ka puka. Manaʻo wauʻaʻole hiki ke loaʻa nā pilikia me ka hoʻololiʻana i waena o nā'ōlelo.

Ke koho hope "Koho i ka Android IME i hala" I kēia manawa, ua hoʻonohonohoʻia ka papa keyboard. Kaomi pinepine i ka "Koho i ka Android IME i hala"ʻike i ka kahua "Hoʻonohonoho i nā mana hoʻokomo". E hele i ka puka o ka papa keyboard.

Ma kēia māhele, hiki iāʻoe ke koho i kekahi mau'ōlelo e loaʻa ana i ka emulator a hoʻohui aku i ka papa. No ka hanaʻana i kēia, e hele i ka mahele "AT Translated Setup Keyboard".

Ua mākaukau nā mea a pau. Hiki iā mākou ke nānā.