Hoʻohui i kahi kolite i Microsoft Excel

Inā ma mua e like paha ka hanaʻana i nā pūnaewele pūnaewele a paʻakikīʻole me kaʻikeʻoleʻiaʻana, a laila, ma hope o ka hoʻomakaʻana o ka hoʻoponoponoʻana o nā mea hoʻoponopono HTML me ka hana WYSIWYG, uaʻikeʻiaʻo ia he kumu hoʻomaka loaʻole iʻikeʻole i nā'ōlelo hōʻailona i keʻano o ka pūnaewele. ʻO kekahi o nā huahana polokalamu mua loa o kēia pūʻulu heʻAoʻao Front ma ka Trident engine mai Microsoft, i hoʻokomoʻia ma nāʻano likeʻole o nā kaʻina o nā keʻena a hiki i ka makahiki 2003. ʻAʻole no ka meaʻoiaʻiʻo, ua hauʻoli ka papahana i ka nui o ka kaulana.

WYSIWYG

ʻO ka hiʻohiʻona nui o ka papahana, kahi e hoʻokipa ai i nā mea hoʻomaka mua loa,ʻo ia ka hiki ke hiki i kahi palapalaʻaoʻao me kaʻikeʻole o ka hō'āiho HTML a iʻole nā'ōlelo kākau'ē aʻe. Ua lilo kēia i mea mahalo nui i ka hana WYSIWYG, aʻo ka inoaʻo ia he'ōlelo hoʻopuka'ōlelo Pelekānia o ka'ōlelo, i unuhiʻia i ka'ōlelo Lūkini,ʻoiai "ʻo ka mea āu eʻike nei, e loaʻa ana iāʻoe." ʻO ia, hoʻohana ka mea hoʻohana i ka manawa e kākau i nā kikokikona a hoʻokomo i nā kiʻi ma ka pūnaewele i hoʻomoʻaʻia i ka like like me ka mea haʻi'ōlelo. ʻO kaʻokoʻa nui ma hope o ka hopena,ʻo ka loaʻaʻana o nā pūnaewele pūnaewele'ē aʻe i mua o kaʻaoʻao Front, e like me keʻano, Flash a me XML. Hanaʻia ka lawelawe WYSIWYG i ka hanaʻana "Hoʻumu".

Ma ka hoʻohanaʻana i nā'enewa ma ka pae hanahana, hiki iāʻoe ke hōʻano i ka kikokikona ma keʻano like me ka'ōlelo Word:

  • E koho i kahiʻano font;
  • E hoʻonoho i kona nui;
  • ʻAno;
  • E ho'ākāka i kahi hoʻonohonoho aʻoi aku.

Eia kekahi, pono mai ka hoʻoponopono, hiki iāʻoe ke hoʻokomo i nā kiʻi.

Ka Lula HTML Kūlana

No nā poʻeʻoihana'ē aʻe, ke hāʻawi nei ka papahana i ka hiki i ka hoʻohanaʻana i ka hoʻoponopono HTMLʻoiaʻiʻo ma ka hoʻohanaʻana i ka'ōlelo kākau.

Hoʻoponopono luna

ʻO kekahi koho'ē aʻe e hana ma ka papahana i ka hoʻokumuʻana i kahi pūnaewele pūnaewele e hoʻohana i ka mea hoʻoponopono me ka wehe. Ma kaʻaoʻao i luna, kahi papa kahi i hōʻikeʻia ai ka HTML-code, a ma kaʻaoʻao haʻahaʻa e hōʻikeʻia ana ka mea hoʻololi i keʻano "Hoʻumu". Ke hoʻololiʻana i nāʻikepili ma kekahi o nā paneli, hoʻololi koke kaʻikepili i kekahi.

Nānā hiʻohiʻona

Loaʻa i kaʻaoʻao Front kahi hiki ke nānā i ka pūnaewele pūnaewele i loaʻa i ka palapala e hōʻikeʻia ai ma ka pūnaewele ma o ka polokalamu kele pūnaewele o Internet Explorer.

Hoʻoponopono i ka hōʻailona

Ke hana i nāʻano "Hoʻumu" aiʻole "Me ka kaʻawale" i mua o ka Pelekane, kahi hana maʻaleʻale e loaʻa ana, e like me ka'Ōlelo.

E hana i nā pahu loli

Hiki i ka polokalamu ke hana i nā pahu liʻiliʻi,ʻo ia hoʻi, ma ka manawa like e hoʻokomo i nāʻaoʻao pūnaewele.

E noi i nā mamana

Hiki i kaʻaoʻao mua ke hiki i ka hanaʻana i kahi pūnaewele e pili ana i nā hoʻopili hana i hanaʻia i loko o ka polokalamu pono'ī.

Kuena pūnaewele pūnaewele

Aia ka papahana i ka hiki ke kamaʻilio me nā wahi pūnaewele'ē aʻe, e hoʻouna i kaʻikepili.

Nā Virus

  • Pālahilahi e hoʻohana;
  • Kaʻike o ka 'ōlelo' ōlelo Lūkia;
  • ʻO ka hiki ke hana i nā pūnaewele no kahi mea hoʻomaka.

Nā mea kūponoʻole

  • He hanaʻeleʻele ka papahana, no ka mea,ʻaʻole i hoʻouka houʻia mai ka makahiki 2003;
  • ʻAʻole hiki ke hoʻoili ma kahi kahua kahua no ka meaʻaʻole i kākoʻoʻia e ka mea hoʻolālā i ka manawa lōʻihi;
  • Aia ka hewa a me ke kaulike o ke code;
  • ʻAʻole i kākoʻo i nāʻenehana pūnaewele hou hou;
  • Pūnaewele pūnaewele i hoʻokumuʻia i mua o ka Pelekāne i hikiʻole ke hōʻike pololei ma nā mea huliʻole i ka polokalamu Internet Explorer.

ʻO FrontʻAoʻao kahi luna hoʻoponopono HTML punahele me ka hana WYSIWYG, a he mea nui ia no ka maʻalahi o ka hanaʻana i nā pūnaewele pūnaewele. Eia naʻe,ʻaʻole i pau ka manawa, no ka mea,ʻaʻole i kākoʻoʻia e Microsoft no ka manawa lōʻihi, a ua hala mua nāʻenehana pūnaewele i mua. Akā naʻe, mahalo nui nā mea hoʻohana i kēia polokalamu.

Kelepona Kūkākūkāʻo Yervant Hoʻopaʻi i ka hewa UltraISO: Haʻawina hoʻonohonoho i kahiʻaoʻaoʻaoʻaoʻaoʻao Kākauʻikepili ++ Pūnaewele no ka hoʻolālā pūnaewele

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO kaʻaoʻao mua kahi luna hoʻoponopono HTML punahele me ka huahana WYSIWYG o Microsoft i komo i loko o ka pūnaewele Office. Hoʻopili nā mea hoʻohana i ka mea hoʻohana me ka leʻaleʻa o ka hoʻohana, akā mai ka makahiki 2003ʻaʻole i kākoʻoʻia e nā mea hoʻolālā.
Pūnaewele: Windows XP, 2000, 2003
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Microsoft
Kuhi: Free
Nui: 155 MB
'Ōlelo: Russian
Hōʻoia: 11