Nā unuhi no Mozilla Firefox polokalamu kele pūnaewele


Ma keʻano o ka hoʻolālāʻana o ka Runet, ua hoʻolakoʻia ka hapanui o nā mea hoihoi i nā kumu waiwai'ē. ʻAʻole maopopo i ka 'ōlelo? ʻAʻole kēia pilikia inā hoʻokomoʻoe i kekahi o nā mea unuhi i'ōleloʻia no Mozilla Firefox.

ʻO nā unuhi no Mozilla Firefox he mau mea hou i kūkuluʻia i loko o ka polokalamu kele pūnaewele e hiki ai iāʻoe ke unuhi i nā'āpana a me nāʻaoʻao holoʻokoʻa, i ka mālama ponoʻana i ka hōpili kahiko.

Mālamaʻo S3.Google

He unuhi'ōlelo nui ma muli o ka unuhi'ōlelo kaulana a Google.

Hāʻawi iāʻoe e unuhi i nā'āpana koho i kohoʻia, a me nāʻaoʻao holoʻokoʻa. Hāʻawiʻia ka heluna o nā'ōlelo i kākoʻoʻia,ʻaʻoleʻike ka mea hoʻohana i nā pilikia me ka unuhiʻana o kahiʻaoʻao'ē.

Download S3.Google Translate

Leʻaleʻa: Pehea e unuhi i nāʻaoʻao ma Mozilla Firefox me ka hoʻohanaʻana i ka S3.Google Translate add-on

E unuhi i kēia!

ʻO ke kākoʻo, he meaʻoiaʻiʻo, he loulou ia i Google Translate.

Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka add-on, ma hope o ka neʻeʻana i kahiʻaoʻao'ē, e ponoʻoe e kaomi i ke aniani add-on, a laila e hanaʻia kahi hōkeo hou ma Mozilla Firefox, ka mea e hoʻihoʻi iāʻoe i kaʻaoʻao o Google a hōʻike i kaʻaoʻao i unuhiʻia.

Hoʻololi i kēia!

ʻO Google unuhi'ōlelo no Firefox

ʻO ka unuhi'ōlelo maʻalahi a pono loa no Firefox, hoʻohanaʻia,ʻoiaʻiʻo, ka lawelawe Google Translate.

Na kēia mea unuhi-Firefox no Firefox eʻae iāʻoe e unuhi i nā'āpana kikokikona iʻikeʻia a me nā pūnaewele pūnaewele. Ma kēia kūlana, e like me ka mea i hala aku nei, e hōʻikeʻia ka palapala i unuhiʻia ma kahiʻaoʻao hou ma kaʻaoʻao lawelawe Google Translate.

E kiʻi iā Google Translator no Firefox

Imtranslator

Ka unuhi'ōlelo maʻamau no Mazila, hiki iā ia ke unuhi i nā pūnaewele a hōʻike i kahi puka puka unuhi ma kahi e hiki ai i ka mea hoʻohana ke unuhi i nā hua'ōlelo i hoʻokahi o 90 mau'ōlelo.

He mea kupaianaha ka hana no ka mea he papa inoa ka laulā āpau loa, a he mea hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka hana o ka lawelawe i kāu mau koi.

Hoʻoili i ka mea houʻo ImTranslator

Unuhi unuhi'ōlelo

He mea koho nui kēia kumukūʻai inā ponoʻoe e kelepona i kekahi unuhi'ōlelo i ka manawa mau.

ʻO ka meaʻoiaʻiʻo,ʻo ka mea unuhi'ōlelo he mea hoʻohana i ka mea i hoʻokomoʻia i loko o ka pane kele pūnaewele. I ka hoʻohanaʻana i kēia papahana, hiki iāʻoe ke unuhi i kekahi hua'ōlelo a hua'ōlelo paha i kekahi manawa a iʻole e unuhi i kahi pūnaewele pūnaewele me ka pākahi wale nō.

Hoʻohuiʻia, e like me ka mea'ē aʻe, a me nā mea hoʻohui'ē aʻe, hoʻohana i ka lawelawe Google Translate e hana i ka unuhi,ʻo ia hoʻi, hiki iāʻoe ke hōʻoia i ka maikaʻi o ka hopena.

Hoʻopili hou i ka mea unuhi Online Translator

A he hopena iki. ʻO Mozilla Firefox Translator kekahi o nā mea hou i pono e hoʻokomoʻia ma kēia polokalamu kele pūnaewele. A eʻaeʻole i ka hōʻoia kūpaʻa mai Google no kēia polokalamu kele pūnaewele,ʻo nā mea hou a pau i hoʻokomoʻia e nā mea hoʻomohala'ē aʻe e hoʻohana pono i nā mea hoʻohana Google Translate.