Pehea e hoʻololi ai PDF i Word (DOC a me DOCX)

Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i nāʻano e hiki koke ai ke hoʻololi i kahi palapala PDF i ka paʻi'ōlelo no ka hoʻoponopono liʻiliʻi. Hiki ke hana i kēia ma nāʻano he nui: e hoʻohana i nā lawelawe pūnaewele no ka hoʻololiʻana a iʻole nā ​​papahana i hoʻonohonoho ponoʻia no kēia kumuhana. Eia hou, inā hoʻohanaʻoe i ka Office 2013 (a Office Office 365 paha no ka home), a laila, ua kūkulu muaʻia ka hana o ka weheʻana i nā waihona PDF no ka hoʻoponopono.

Online PDF a ka Hua'ōlelo Conversion

E hoʻomaka me - kekahi mau hana e hiki ai iāʻoe ke hoʻololi i kahi faila i ka PDF ma DOC. ʻO ka hoʻololiʻana i nā'ōnaewele ma ke kele pūnaewele he mea maʻalahi loa ia, keʻoleʻoe e pono e hana pinepine:ʻaʻoleʻoe e pono e hoʻomohala i nā papahana'ē aʻe, akā ponoʻoe e hoʻomaopopo i ka wā e hoʻohuli i nā palapala āu e hoʻouna iā lākou i nā poʻe'ē aʻe - no laila inā he mea nui ka pepa, e noʻonoʻo.

ʻO Convertonlinefree.com

ʻO nā kumu a me nā wahi kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻololi a kaʻawale mai PDF a Word - //convertonlinefree.com/PDFToWORDRU.aspx. Hiki ke hana i ka hoʻololiʻana e like me ka format DOC no Word 2003 a ma mua, a ma DOCX (Word 2007 a 2010) o kāu koho.

Hana maʻalahi me ka pūnaewele he mea maʻalahi a maʻalahi: e koho wale i ka file ma kāu kamepiula e makemakeʻoe e hoʻohuli a kaomi i ke pihi "Convert". Ma hope o ka hoʻopauʻana i ka kaʻina hoʻololiʻana o ka faile, e laweʻoluʻolu ia i ka kamepiula. Ma nāʻokoʻa i ho'āʻoʻia, uaʻike maikaʻiʻia kēiaʻoihana pūnaewele -ʻaʻohe pilikia, a ke manaʻo nei wau e hiki ke'ōleloʻia. Eia hou, ua hanaʻia ke kikola o kēia mea hoʻololi i ka'ōlelo Lūkini. Ma ke ala, kēia mea hoʻololi pūnaewele eʻae iāʻoe e hoʻololi i nā mea hou'ē aʻe ma nāʻaoʻao'ē aʻe,ʻaʻole waleʻo DOC, DOCX a PDF.

Huli Huli

ʻO kēia kahi lawelawe'ē aʻe e hiki ai iāʻoe ke hoʻololi i PDF i nā kōnae DOC ma nā pūnaewele. E like me ka mea i hōʻikeʻia ma luna nei, aia nō ka'ōlelo Lūkini maʻaneʻi, a no laila,ʻaʻole kūpono ka pilikia me ka hoʻohana.

Peheaʻoe e hana ai e hoʻololi i kahi PDF PDF i DOC i Convert Convertard:

  • E koho i ka kuhikuhi o ka huliʻana āu e pono ai ma ka pūnaewele, ma kā mākou "WORD a PDF" (ʻAʻole i hōʻikeʻia kēia kuhikuhi ma nā'āpanaʻulaʻula, akā ma ke kikowaena eʻikeʻoe i kahi loulou polū no kēia).
  • E koho i ka PDF file ma kāu kamepiula e makemakeʻoe e hoʻololi.
  • E kaomi "Convert" a kali i ka hana e hoʻopau.
  • I ka hopena, e weheʻia kahi puka e hoʻopakele ai i ka file DOC i pau.

E like me kouʻike, he mea maʻalahi nā mea a pau. Eia naʻe, ua maʻalahi nā lawelawe a pau a me ka hana likeʻana.

Google docs

ʻO Google Docs, ināʻaʻoleʻoe e hoʻohana nei i kēia lawelawe, hiki iāʻoe ke hana, hoʻoponopono, kaʻana i nā palapala i loko o ke ao, e hāʻawi ana i ka hana me nā hua'ōlelo i hoʻonohonoho ponoʻia, nā paʻipaʻi a me nā hōʻike, a me ka pūpū o nā hiʻohiʻona'ē aʻe. ʻO nā mea a pau e pono aiʻoe e hoʻohana i nā palapala Google e loaʻa i kāu moʻokāki ma kēia pūnaewele a e hele i ka http://docs.google.com

Ma waena o nā mea'ē aʻe, ma Google Docs, hiki iāʻoe ke kiʻi i nā palapala mai ka lolouila ma nāʻanoʻano kākoʻo i likeʻole, a he PDF hoʻi.

No ke kiʻiʻana i kahi PDF PDF i Google Docs, e kaomi i ke pihi kūpono, e koho i ka faila ma kāu kamepiula a hoʻouka. Ma hope o kēlā, e hōʻikeʻia kēia pūnaewele ma ka papa inoa o nā palapala i loaʻa iāʻoe. Inā pāʻaniʻoe ma luna o kēia pūnaewele me ka pihi'ākau'ākau, e koho i ka mea "Open with" - "Google Docs" i loko o ka papahana papahana, e weheʻia ka PDF ma ka hoʻoponopono hoʻoponopono.

E mālama i kahi PDF ma ka hō'ālua DOCX i Google Docs

A mai kēia wahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻoponopono i kēia faila a iʻole e lawe iā ia ma ka hōpona i makemakeʻia, no ka mea e kohoʻoe e like me ka mea Kōnae Kōnae a koho iā DOCX no ka hoʻoukaʻana. Akā,ʻaʻole i kākoʻoʻia nā'ōlelo kahiko, no laila hiki iāʻoe ke wehe wale i kahi faila i loko o Word 2007 aʻoi aʻe (maikaʻi, aiʻole ma ka'Ōlelo 2003 inā loaʻa iāʻoe ke plug-in pono).

Ke manaʻo nei au, hiki iāʻoe ke hoʻopau i ke kamaʻilioʻana ma ke kumuhana o nā mea hoʻoili polokalamu kele pūnaewele (he nui ka poʻe a ua hana like lākou a pau) a neʻe i nā papahana i kūkuluʻia no nā manaʻo like.

Pūnaewele pūnaewele no ka hoʻololiʻana

I ka wā e kākau ai i kēiaʻatikala, hoʻomaka wau e nānā i kahi papahana piliʻole e hiki ai ke hoʻololiʻana i ka pdf i ka hua'ōlelo, uaʻikeʻia he nui ka uku o ia mau mea a hoʻolaha paha a hana no 10-15 mau lā. Eia nō naʻe, hoʻokahi nō, a me kaʻole o nā pōpilikia, aʻaʻole e hoʻokomo i kekahi mea'ē aʻe ma waho o ia iho. I ka manawa like, ua hanaʻo ia i kāna hana me ka maikaʻi.

Hoʻokomo 'ia kēia papahana Free PDF i Word Converter a hiki ke hoʻouka' ia maʻaneʻi: //softsoft.com. Ke hanaʻia kahi hana me kaʻole o kekahi mea i hana, a ma hope o ka weheʻana iāʻoe eʻike i ka puka makani nui o ka papahana, a hiki iāʻoe ke hoʻololi i PDF i ka hōʻuluʻulu'ōlelo DOC.

E like me nā lawelawe pūnaewele, ponoʻoe e kuhikuhi i ke ala i ka waihona PDF, a me ka waihona kahi e makemake aiʻoe e hoʻopakele i ka hopena ma ka format DOC. Ma hope iho, e kaomi i "Convert" a kali i ka hana. ʻO kēia wale nō.

Ke weheʻana i PDF ma ka Microsoft Word 2013

Ma ka hua'ōlelo hou o Microsoft Word 2013 (me ka Office 365 Home Advanced), hiki iāʻoe ke wehe i nā waihona PDF e like me ia, me ka hoʻohuliʻana iā lākou ma kahi a me ka hoʻoponoponoʻana iā lākou e like me nā palapala o ka'ōlelo maʻamau. Ma hope o kēlā, hiki iā lākou ke hoʻopakeleʻia e like me DOC a me DOCX palapala, aiʻole e laweʻia aku i PDF, inā makemake.