E komo i ka helu e hoʻohui i ka pūnaewele YouTube i ka TV

Ma ka hoʻohanaʻana i kahi uila Wi-Fi, hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻohui i kahi polokalamu kelepona a iʻole kamepiula i ka TV ma o ka hoʻokomoʻana i kahi kiko'ī kiko'ī. Hoʻokumu a syncs kāu waihona YouTube i ka TV. Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i keʻano o ka hui pūnaewele, a hōʻike pū i keʻano o ka hoʻohanaʻana i nā helu pūnaewele i ka manawa like.

Ka honoʻana i kaʻikepili Google i ke kelepona

ʻAʻohe mea paʻakikī i ka hoʻohuiʻana i kahiʻikepili Google i kāu kelepa,ʻo kāu mea wale nō e hana i ka hoʻonohonohoʻana i kahi pūnaewele i mua a hoʻomākaukau iʻelua mau polokalamu no ka hanaʻana. Hiki nō hoʻi iāʻoe ke hoʻohana i kāu polokalamu a iʻole kelepona e hoʻohui, akā ponoʻoe e hoʻohana i kahi polokalamu kele pūnaewele,ʻaʻole kekahi polokalamu kelepona. Ponoʻoe e hana i kēia mau hana:

  1. E hoʻomaka i ka TV, e hoʻomaka i ka noi YouTube, e kaomi i ke pihi "Komo" aiʻole ma ka avatar ma kaʻaoʻao hema o ka puka.
  2. Eʻikeʻoe i kahi code code i hoʻonohonohoʻia. I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻohana i kahi kamepiula a iʻole mea hoʻohana pūnaewele.
  3. Ma ka pahu hulina, e hoʻokomo i ka loulou ma lalo nei a laila e kaomi.

    youtube.com/activate

  4. E koho i kahi pūnaewele e hoʻohui a iʻole e log i i kouʻikepili ināʻaʻoleʻoe i hana pēlā ma mua.
  5. E weheʻia kahi puka hou, kahi ma kahi laina e ponoʻoe e komo i ke code mai ka TV a pēhi "'Aʻe".

  6. E noi ka noi e 'ae i ka' ae e mālama i kāu moʻokāki a nānā i ka hoʻolimalima a me nā kūʻai. Ināʻaeʻoe i kēia, a laila kaomi "Hāʻawi".
  7. Ma ka pilina pili pono, eʻikeʻoe i kaʻike e pili ana i ka pūnaewele.

I kēia manawa, e hoʻi waleʻoe i ka TV a nānā i nā wikiō e hoʻohana ana i kāu moʻokāki Google.

E hoʻohui i nā pūnaewele he nui i kahi TV

I kekahi manawa, hoʻohana nā kānaka i YouTube. Inā loaʻa i kēlā me kēia o kāna waihona pono'ī pono'ī, a laila, maikaʻi e hoʻokomo koke i nā mea a pau, i hiki ai iāʻoe ke hoʻololi wikiwiki ma muaʻole o ka pono e komo mau i nā code a me nā hua'ōlelo. Ua hanaʻia kēia penei:

  1. Ma kaʻaoʻao hema o ka puka makani, e kaomi i kāu'ōlehu hiʻohiʻona.
  2. Kaomi ma "Hoʻouka pūnaewele".
  3. Eʻike anaʻoe i kahi lālā i hoʻonohonohoʻia i hoʻonohonohoʻia. E hahai i nā'anuhi i hōʻikeʻia ma luna nei me kēlā me kēia meke e hoʻohui i ka TV.
  4. Ma ka puka me nā pūnaewele, e kaomi "Manaʻo Pūnaewele"ināʻoe e wehe iā ia mai kēia polokalamu.

Ke makemakeʻoe e hoʻololi i waena o nā profiles, e kaomi wale i ka avatar a koho i kekahi o nā mea i hoʻohuiʻia, e hoʻokō kokeʻia ka hoʻololi.

I kēia lā, nānā mākou i ke kaʻina o ka hoʻonuiʻana i kāuʻikepili Google i ka polokalamu YouTube ma kāu pāʻani. E like me kāu eʻike ai,ʻaʻohe mea paʻakikī i loko o kēia, ponoʻoe e hana i kahi mau hanana liʻiliʻi wale nō, a hiki iāʻoe ke leʻaleʻa koke i ke nānāʻana i nā wikiō punahele. Inā ponoʻoe e hoʻohui i kahi polokalamu kiʻi pūnaewele a me kahi TV no kahiʻoihanaʻoi aku o ka YouTube, ua hoʻohanaʻia kekahiʻano pilikinoʻano'ē aʻe. E heluhelu hou aʻe i kēia ma kā mākouʻatikala ma ka loulou ma lalo nei.

E heluhelu hou: Hoʻohui mākou i YouTube i ka TV