AVG Antivirus Free 18.3.3051

Hāʻawi nā pūʻulu hoʻolālā i nā mea hoʻohana i ka hoʻokaʻawale i nā pono likeʻole e hui pū. Eia kekahi laʻana, hiki i nā mea hoʻohana a pau e noho ma ke kūlanakauhale hoʻokahi a pāʻani hoʻi i Dota 2. Hiki i nā hui ke hoʻohui i nā poʻe i loaʻa i kahi o nā loina likeʻole, e like me ka nānāʻana i nā kiʻiʻoniʻoni. I ka hanaʻana i kahi hui ma Steam, pono e wehewehe i kahi inoa kiko'ī. He nui ka poʻe e pili ana i ka nīnau - pehea e hoʻololi ai i kēia inoa. E heluhelu e aʻo i kahi e hiki ai ke hoʻololi i ka inoa o ka hui Steam.

ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻole i loaʻa ka hana o ka hoʻololi i ka inoa inoa ma Steam. No kekahi kumu, hōʻole nā ​​mea papa e hoʻololi i ka inoa o ka hui, akā hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi hana.

Pehea e hoʻololi ai i ka inoa o ka hui ma Steam

ʻO ke kumu o ka hoʻololi i ka inoa o ka hui ma loko o ka pūnaeweleʻo ka hanaʻana i kahi hui hou he kope o ka mea o kēia manawa. ʻOiaʻiʻo, i kēia hihia, ponoʻoe e hoʻopunipuni i nā mea hoʻohana a pau i loko o ka hui kahiko. ʻOiaʻiʻo,ʻaʻole e neʻe kekahi mau mea hoʻohana i kahi hui hou, a laila, e loaʻa iāʻoe kahi nalo o nā pepeiao. Akā, i kēiaʻano hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka inoa o kāu hui. Hiki iāʻoe ke heluhelu e pili ana i ka hanaʻana i kahi hui ma Steam i kēiaʻatikala.

Ke ho'ākāka nui nei ia i nā pae a pau o ka hanaʻana i kahi hui hou:ʻo kaʻoihana o nā papa mua, e like me ka inoa inoa, nā pōkā a me nā loulou, a me nā kiʻi pūʻulu, e hoʻonui ana i nā weheweheʻana iā ia, a pēlā aku.

Ma hope o ka hoʻokumuʻiaʻana o ka pūʻulu hou, e waiho i kahi leka i ka hui kahiko i hanaʻoe i kahi hou, aʻaʻoleʻoe e hoʻomau i ka mea kahiko ma kahi kokoke. E heluhelu pono nā mea hoʻohana i kēia memo a hoʻololi i kahi hui hou. ʻAʻole hiki ke hoʻololiʻia nā mea hoʻohana i heleʻole i kaʻaoʻao o kāu pūʻulu. Akā, ma kaʻaoʻao'ē aʻe, e hoʻopau iāʻoe i nā poʻe komoʻole i hanaʻole i ka pōmaikaʻi i ka hui.

Maikaʻi e waiho i kahi memo i kūkuluʻoe i kahi kaiāulu hou a pono i nā poʻe o ka hui kahiko e komo i loko. Kākau i kahi hoʻololi i keʻano o kahi kūkākūkā hou ma ka hui kahiko. No ka hanaʻana i kēia, wehe i ka pūʻulu kahiko, e hele i kahi pākākūkā, a laila kaomi i ke pihi "hoʻomaka i kahi hālāwai hou".

E hoʻokomo i ka inoa e hana anaʻoe i kahi hui hou a wehewehe i nā kiko'ī i loko o ka māhele wehewehe i ke kumu o ka loliʻana o ka inoa. Ma hope iho, e kaomi i ka pihi "post discussion".

Ma hope iho, eʻike nui nā mea hoʻohana o ka hui kahiko i kāu mau pou a hele i ke kaiāulu. Hiki nō hoʻi iāʻoe ke hoʻohana i ka hana hana i ka wā e hanaʻana i kahi hui hou? Hiki ke hana i kēia ma nā "hanana" hanana. Ponoʻoe e kaomi i ke pihi "hoʻonohonoho hui" e hana i kahi lā hou.

Hōʻike i ka inoa o ka hanana e hōʻike i nā poʻe o ka hui e pili ana i kāu mea e hana ai. Keʻano o ka hanana hiki iāʻoe ke koho i kekahi. Akāʻo ka mea kūpono loa, he kūikawā kūikawā. E wehewehe pono i keʻano o ka hoʻololi i kahi hui hou, e hoʻomaopopo i ka manawa o ka hanana, a laila kaomi i ka pihi "hoʻokumu i kahi hanana".

I ka wā o ka hopena, eʻike nā mea hoʻohana a pau o ka hui o kēia wā i kēia memo. Ma hope o ka leka, e neʻe nā mea hoʻohana i kahi hui hou. Ināʻoe e hoʻololi i ka loulou e alakaʻi i ka hui, a laila,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hana i kahi kaiāulu hou. E hoʻololi wale i ka hōkeo pūʻulu.

E hoʻololi i nā pōkeleke a iʻole nā ​​pane kiko'ī

Hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka hōʻailona a iʻole ka pilina e alakaʻi i kaʻaoʻao o kāu hui ma nā hoʻonohonoho hoʻoponopono o ka hui. No ka hanaʻana i kēia, hele i kaʻaoʻao o kāu hui, a laila kaomi i ke pihi "hoʻoponopono hoʻonohonohoʻana i kaʻaoʻao". Aia ia ma ka'ākau'ākau.

Me kēiaʻano e hiki ai iāʻoe ke hoʻololi i nā huiʻikepili kūpono. Hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka inoa e hōʻikeʻia ma luna o kaʻaoʻaoʻaoʻao. Me ka hōʻailona hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka loulou e alakaʻi i kaʻaoʻao kaiāulu. No laila, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka loulou hui i kahi inoa pōkole aʻoi aku ka lōʻihi. I ka manawa likeʻole,ʻaʻoleʻoe e hana i kahi hui hou.

Malia paha ma kahi o ka manawa, hiki i nā mea hoʻomohala Steam ke hōʻoia i ka hiki ke hoʻololi i ka inoa o ka hui, akāʻaʻole maopopo i ka lōʻihi o ka kaliʻana a hiki i kaʻikeʻana o kēia hana. No laila, pono eʻoluʻolu wale nō me nā kohoʻelua i kohoʻia.

Manaʻoʻia he nui nā poʻe hoʻohana e makemakeʻole inā e hoʻololiʻia ka inoa o ka hui kahi e kū nei. A hopena, e lilo lākou i poʻe o ke kaiāulu kahiʻole lākou e makemake e lilo i lālā. Eia kekahi laʻana, inā hoʻololiʻia ka inoa o ka hui "Dota 2 aloha" i "ka poʻe i makemakeʻole i ka Dota 2," nui nā poʻe i komo mai makemakeʻole i ka loli.

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e hiki ai iāʻoe ke hoʻololi i ka inoa o kāu hui ma Steam a me nāʻano likeʻole e loli ai. Manaʻo mākou e kōkua kēiaʻatikala iāʻoe i ka hanaʻana me kahi hui ma Steam.