Nā Rafters 1.1

E kau ana kēiaʻatikala ma kahi papahana hoʻonaʻauao "mau". Ua hoʻolālāʻia e hoʻolālā i kahi kuhi lāʻauʻelua o ka lāʻau. E hāʻawi ka pūnaewele i nāʻikepili i ka manawaʻoi loa, ka pale a me ka halihaliʻana i ka mana. E nānā aku i kahi luna i keʻano kiko'ī.

Ka heluʻana i kahi kuhi lua

ʻAʻole makemake nā Rafters i ke kauʻana, ponoʻoe e holo i ka faile mai ka waihona. ʻO nā hana a pau i loko o kekahi puka. Ponoʻoe e hoʻokomo i nā māmala kūpono e pili ana i nā aniani, nā'ākau o ke alahele, ke kiʻekiʻe a me ka laulā ma ka laina a e kaomi "Ka helu"e hōʻike i nā hopena o nā helu ma lalo nei. Eʻoluʻolu - aiaʻekoluʻano o ka lāʻau aʻelua hanana o ka heluʻana, kōkua iā ia e hoʻoholo i nā kikowaena pololei loa.

Nā Virus

  • ʻO ka polokalamu ke kaʻawale;
  • ʻAʻole pono ke koiʻana;
  • He'ōlelo Lūkia;
  • Ke kiʻi maʻamau.

Nā mea kūponoʻole

  • Ke hana liʻiliʻi.

Hoʻokumu nā Rafters i nā mea hana pono loa no ka heluʻana i ka hoʻokiʻekiʻe. Eia naʻe, hoʻopili pono ia i kāna hana a hāʻawi i kaʻikepili kūpono e pili ana i nā palena o ke kuhiʻelua. Helahilahi ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu aʻaʻole makemake i nā akamai kūikawā.

Nā polokalamu no ka heluʻana i ka hale OndulineRoof Ceramic 3D ʻO Arculator

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
Nā Rafters - kahi papahana kūponoʻole i makemakeʻia e hoʻomohala a ua hoʻonohonohoʻia e helu i nā wāwae laloʻelua. Hoʻohālikelike nā helu a pau i ka puka hoʻokahi.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, XP, 10
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Hoʻonani ke kani
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 1.1