Huli a kiʻi i nā hoʻokele no HP Pavilion G7

ʻO ka mea hoʻokele he polokalamu loea i hoʻoikaika ponoʻia nā mea e pili ana i nā computer a me nā pona. Me ka weheʻole o ka hoʻokele hoʻoili, hikiʻole i nā papa hana PC ke hana pololei aʻaʻoleʻole. No laila, ponoʻoe eʻike i keʻano o ka hoʻokomoʻana i kēia polokalamu, a ma kēiaʻatikala e kūkākūkā ana pehea e hoʻolālā ai i ka HP Pavilion G7.

Loeʻole i nā polokalamu o HP Pavilion G7 pona

No ka ho'āʻoʻana i ka pilikia, ua nui nāʻano. Hoʻololi lākou i ke kaʻina o ka paʻakikī a hiki ke hoʻohanaʻia i kekahi mau hanana. E noʻonoʻo kākou ia mau mea mai ka mea i kaulana loa i ka mea kiko'ī, kūpono e like me ka hāʻuleʻana.

Hanana 1: Huli i kahi pūnaewele pūnaewele

ʻO kēia ke alaʻoi loa eʻimi ai i nā hoʻokele, no ka mea, aia ma kahi pūnaewele o ka mea hoʻopukapuka e hiki ai iāʻoe ke huli i nā mea likeʻole no nā'ōnaehana o nā'ōnaehana hana a me nā pūnaewele palekana. ʻO ka meaʻole wale nō e pono ke laweʻia a hoʻonohonohoʻia i kahi kaʻawale kahi waihona ma ka pūnaewele no kēlā me kēia hui. ʻO ka hana algorithm he mea maʻalahi loa ia:

E hele i kahi pūnaewele HP kūikawā

  1. E wehe i ka pūnaewele o ka hui ma kahi loulou i luna nei.
  2. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i kaʻaoʻao nui e ponoʻoe e hele i kaʻaoʻao "Kākoʻo" a ma laila e koho "Pūnaewele a me nā mea hoʻokele".
  3. A laila, e koho i keʻano o ka huahana. I kā mākouʻoihana, he pona.
  4. ʻO ka hopena o ka wā e komo ai Pavilion G7 a mai ka list drop-down, e koho i ka inoa e like me kāuʻano hoʻohālikelike.
  5. Hiki iāʻoe ke kaomi "Add"e wehe i kahiʻaoʻao hou me ka papa inoa o nā hōʻailona o ka laina G7.

    Ināʻaʻoleʻoe iʻike i keʻano o kāu'ōnaehana, e nānā i ke kaha kiʻi ma lalo o ka hihia a, ināʻaʻoleʻo ia, e kaomi "Eʻae iā HP e hōʻoia i kāu huahana.".

    ʻAʻole pahaʻoe e hoʻokomo i ka hoʻokumuʻana o ka HP Support Solutions Framework, ponoʻoe e hōʻea i mua. No ka hanaʻana i kēia, koho a kaomi "'Aʻe". E kiʻi i kahi liʻiliʻi liʻiliʻi Nā Hana Hana Pūnaewele Googlee pono e holo no ka'ōnaehana e hoʻomaopopo i keʻano'ōnaehana'ōnaehana pono'ī.

  6. Hoʻokahi ma kaʻaoʻao kākoʻo, he mea nui e nānā i ka pololei o kahi'ōnaehana hana maʻamau a, inā pono, e hoʻololi iā ia me ke pihi "Hiki".

    Inā loaʻa iāʻoe kahi OS i hoʻonohonohoʻia ma kāu kamepiula,ʻaʻole i hoʻololiʻia nā mea hoʻokele (no ka mea,ʻaʻole kahi pilikino ma lalo o Windows 10), e hoʻoikaikaʻiaʻoe e koho i kahi pūnaewele mai ka papa inoa o nā mea i loaʻa. ʻOiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke ho'āʻo a hoʻouka i nā hoʻokele no kahi like like o ka hohonu likeʻole (e'ōlelo, e lawe iā lākou no Windows 8 a hoʻokomo iā mau mea i kāu "top ten"), akā,ʻaʻole mākou e manaʻo e hana i kēia. E ho'āʻo e hoʻololi i nāʻano'ē aʻe e hiki keʻoi aku ka maikaʻi.

  7. Hoʻomau ia e koho i keʻano o ka mea hoʻokele e pono ai ka mea hoʻohana, e hoʻonui i kona laka a e kaomi Hoʻoili.

Hiki i nā kiʻi i hoʻoukaʻia ke holo a hahai i nā kuhikuhi a pau o ka Wizard Wizard, ka mea i hoʻonui pinepine i lalo no kaʻaeʻana i kaʻaelike o ka laikini a me ke kaomiʻana i ke pihi. "'Aʻe".

Hanana 2: hoʻohana pono ka HP

Loaʻa i ka hui i kāna noi pono'ī e 'ae ai iāʻoe e kaohi i kekahi ponopili HP, e hoʻopihapiha ana i kāna polokalamu a hoʻoponopono i nā pilikia pili i nā pūnaewele. Hiki iāʻoe ke kōkua i kāu pūnaewele pūnaewele, akā, ināʻoe e holoi a hōʻano paha i ka OS mai ka'ōpala, ponoʻoe e rekau hou. Loaʻa ka hopena hopena i keʻano mua, no ka mea ua huliʻia ka pūnaewele ma nā pūnaewele HP like. ʻO ke kumu o ka hoʻonohonohoʻiaʻana o nā mea hoʻokele a pau a iʻole wale nō i nā mea hoʻokele i waeʻia aʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻopakele iā lākou e like me nā waihona no ka wā e hiki mai ana.

E kiʻi i ke kōkua kōkua HP mai kahi papahana.

  1. E hahai i ka loulou i hoʻolakoʻia ma kaʻaoʻao hoʻoili o kahi kōkuaʻo Caliper a komi i kahi kiʻi.
  2. E holo i ka faila hoʻokomo a hahai i ke kaʻina hana hoʻonohonoho.
  3. E wehe i ka noi a ma ka pukapihi hōʻoluʻolu e hoʻonā i nā palena a pau e like me kou makemake, a laila e hele.
  4. No ka hoʻomakaʻana e nānā i kāu kamepiula, e kaomi ma kahi kiʻi "E nānā no nā hōʻoi a me nā pou".
  5. E hoʻomaka i kahiʻili i loaʻa i nāʻelima pae, e kali i nā hopena.
  6. E hoʻololi i ka "Nā hola hou".
  7. E nānā i nā pahu helu ma hope o nā mea āu e makemake ai e hoʻohou a iʻole e hoʻokomo i ka mea hoʻokele no lākou mai ka'ōpala a kaomi Hoʻoi a hoʻouna iā.

Hoʻomoe wale nō ia e kali a hiki i ka hoʻokomoʻana o nā mea a pau, e hoʻopau i ka papahana ae ho'āla hou i ka mea hana no ka hoʻoponopono ponoʻana o nā polokalamu i hoʻonohonohoʻia.

Māhele 3: E hoʻohana i nā papahanaʻaoʻaoʻekolu

ʻO nāʻoihana laulima nā mea hoʻohana i nā huahana kūikawā no ka hoʻoikaikaʻana i ka huliʻana i nā mea hoʻokele a me ka hoʻokumu houʻana. E nānā pono nā pono i ka computer, e hoʻoholo i nā mea i hoʻokomoʻia, nā mea i hoʻohuiʻia a heluhelu i kaʻike e pili ana i kā lākou polokalamu. Hoʻokomo lākou i kā lākou pūnaewele pūnaewele pūnaewele a iʻole ka loea paha a nānā i nā mana hou. Inā loaʻa, hāʻawiʻia ka pono e hoʻokomo a hoʻololi hou paha. Ponoʻoe eʻike e pono anaʻoe e hoʻohana i nā mea hoʻohana o kēiaʻano me kekahi kūkala. ʻAʻole pono lākou a pau, no laila, maikaʻi loa ke kohoʻana i nā lakohana mai kahi mea hoʻolālā i hilinaʻiʻia. Hiki iāʻoe keʻike me nā kūmole e pili ana i ka loulou i lalo nei.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Ināʻoe e hoʻoholo i kahi kaʻawale DriverPack Solution a DriverMax paha, akāʻaʻoleʻike i ka hana i loko o ia mau mea, hiki iāʻoe ke heluhelu i kaʻike a me kaʻike e pili ana i kā lākou hoʻohana.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i ka Solution DrickPack
Hoʻohou i nā mea hoʻokele i DriverMax

Ka Papa Hana 4: Nānā Mea Hana

ʻO kēia kaʻina hana kekahi o nā mea maʻalahi ma kona kulekele. Hiki iāʻoe ke unuhi i kahi helu maʻamau maʻamau o nā mea hana a hoʻohana iā ia e huli i ka mea hoʻokele āu e makemake ai ma ka pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, aia nā pae kūikawā me nāʻikepili pūnaewele e mālama nei i nā'ōnaehana hoʻokele hou loa a me nā mea mua, i hiki ke hoʻonuiʻia i kekahi mau hanana.

Akā naʻe,ʻaʻole i maʻalahi kēia koho i ko mākou hihia, inā makemakeʻoe e hoʻouka i kahi o nā pahu hoʻoiliʻelua a pau - e hoʻopaneʻeʻia ka hoʻopau holoʻokoʻa a makemake i ka nui o ka hoʻoponoponoʻana. Eia naʻe, inā ponoʻoe e hoʻonohonoho i kahi hoʻonohonoho koho, e hana maikaʻi loa ia i nāʻano i hanaʻia.

No kaʻike hou aku e pili ana i nā kikowaena a pau o ka huliʻana o ka mea hoʻokele e kahi polokalamu ID, e heluhelu i ka moʻolelo mai kekahi o kā mākou mea kākau.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Māhele 5: Nā kikowaena pūnaewele Windows

ʻO kekahi o nā koho wikiwiki loaʻo ia e hoʻohana "Mana Mea Mea" i mea e hoʻouka ai a hoʻouka hou i nā mea hoʻokele. Ma keʻano o ka maikaʻi,ʻaʻole ia i emi iki i kekahi o nā'ōlelo i heluʻia ma luna nei, akā, kōkua ia i ka hoʻomohalaʻana i ka pūnaewele pūnaewele no nā'ōnaehana'ē aʻe, i ka nui o nā mea i lawa. Ma o "base" i loko o kēia hua'ōlelo he hua'ōlelo i hoʻohuiʻoleʻia me nā polokalamu'ē aʻe mai ka mea hoʻolālā. No ka laʻana,ʻaʻoleʻoe e loaʻa i ka polokalamu no ka hoʻonohonohoʻana i ka palapala video, ka mea paʻi a me ka pūnaewele pūnaewele, akā, e hana ka pūnaewele a me nā polokalamu o ka mea hana aʻike ponoʻia.

No nā mīkini -ʻaʻole hiki ke hoʻohanaʻia kēia alahele ma hope koke o ka hoʻokau houʻana i nā mana kahiko o Windows, no ka mea e pono anaʻoe i kahi mea hoʻokele no kahi kāʻei pūnaewele e hāʻawi i kaʻike pūnaewele. Ma hope o ka noʻonoʻoʻana i nā pono a me nā pono o kēia koho, hiki iāʻoe ke hoʻoholo i ka hoʻohanaʻana paha i kahiʻoihana maikaʻi aʻoi aku paha i kūpono iāʻoe. Hiki keʻikeʻia kahi kuhikuhi kūpono e pili ana i ka hanaʻana me ka mea hana ma loko o ka pūnaewele Windows ma ka loulou i lalo nei.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

Ma nāʻano hana i hiki nei e kōkua iāʻoe eʻike i nā mea hoʻokele hou o ka HP Pavilion G7. Ma muli o ka loiloi o kēia laulima me ka laulima,ʻaʻole pono e loaʻa nā pilikia me ka hoʻohouʻana a hiki iāʻoe keʻimi i ka lako pono me ka pilikiaʻole.