Hoʻoholo i kahi kuhi me ka helu DF-DFERH-0 ma ka Hale Paʻi

Nā koho maʻamau i kohoʻia i ka wikiō ma YouTube e hōʻoia i kona hoʻolahaʻana ma ka huli a keʻimi i nā mea nānā hou i ke kahawai. I ka manawa e hoʻonui ana i nā hua'ōlelo, pono e noʻonoʻo i kekahi mau kumuhana, hoʻohana i nā lawelawe kūikawā a alakaʻi i ka hōʻike pilikino o nā nīnau. E nānā pono kākou i kēia.

Ke koho o nā hua'ōlelo no nā wikiō YouTube

ʻO ka kohoʻana o nā pelekane ka mea nui aʻo ka hapa nui loa o ka optimize videos for further promotion in YouTube. ʻOiaʻiʻo,ʻaʻohe mea eʻae wale i ka hoʻokomoʻana i nā hua'ōlelo e pili pili pono ana i ke kumuhana o ka mea, akā,ʻaʻole e laweʻia kekahi hopena ināʻaʻole i kaulanaʻia ka hulina i waena o nā mea hoʻohana. No laila, pono e hoʻolohe i nā mea he nui. Hiki i ka kohoʻana i nā hua'ōlelo i hiki ke hoʻokaʻawaleʻia i nā hanana. A laila, ke nānā nei mākou i kēlā me kēia.

Ka Papa Hana 1: Nānā Kūʻai

Ma ka pūnaewele, nui nā lawelawe i kaulana e hāʻawi ai i ka mea hoʻohana e koho i kahi helu nui o nā nīnau a me nā kānana kūpono ma kahi hua'ōlelo hoʻokahi. Paipai mākou e hoʻohana i nā wahi he nui i ka manawa hoʻokahi, e hoʻohālikelike i kaʻike kaulana o nā hua'ōlelo a me nā hualoaʻa i hōʻikeʻia. Eia kekahi, he mea pono ke hoʻomaopopoʻana e hana nei kēlā me kēia mea e like me kahi algorithm kūikawā a hāʻawi hou i ka mea hoʻohana me nāʻike'ē aʻe e pili ana i ka pono a me kaʻike nui o nā noi.

E nānā pū: Kūkākūkā mea hana no YouTube

Ka Papa Hana 2: Kumuhana Kumuhana

He lawelawe kūikawāʻo Google a me Yandex e hōʻike ana i ka helu o nā noi i kēlā me kēia mahina ma o kā lākou mau engina hulina. Mahalo i kēia mauʻikepili, hiki iāʻoe ke koho i nā inoa e pili ana i ke kumuhana a hoʻokomo iā lākou i kāu mau wikiō. E noʻonoʻo i ka hana a kēia poʻe hoʻonohonoho a hoʻomaka me Yandex:

E hele i ka pūnaewele Wordstat

  1. E hele i ka pūnaewele official Wordstat, ma kahi o ka pahu hulina, e hoʻokomo i ka hua'ōlelo a iʻole ka hōʻike o ka hoihoi, a pūlima hoʻi i ka kānana hulina makemake me kahi kiko, e like me nā'ōlelo, a laila kaomi "E koho".
  2. I kēia manawa, eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā noi me ka helu o nā manaʻo i kēlā me kēia mahina. E koho i nāʻike kaulana loa no kāu mau wikiō, kahi iʻoi aʻe ka helu o nā kaha iʻekolu tausani.
  3. Eia hou, ke'ōlelo aku nei mākou e hoʻolohe i nā nūpepa me ka inoa o nā meahana. E hoʻololi i waena o lākou e hoʻololi i ka hōʻike o nā hua'ōlelo i komoʻia mai kahi kikowaena.

ʻO ka lawelawe mai nā hana Google ma ka papahana hoʻokahi, akā, e hōʻike ana i ka helu o nā hits a me nā nīnau i loko o kāna mea huli. E huli i nā hua'ōlelo i loko o ia mea penei:

E hele i ka Palena Google Planner

  1. E hele i ka pūnaewele hoʻolālā papahana a koho "E hoʻomaka me ka hoʻohanaʻana i ka papahana hoʻopuka".
  2. E hoʻokomo i hoʻokahi aʻoi aku paha nā hua'ōlelo hou i ka laina a e kaomi "E hoʻomaka".
  3. Eʻikeʻoe i kahi papa hōʻike piha me nā noi, ka helu o nā manaʻo i kēlā me kēia mahina, ka māmā o ka hoʻokūkū a me ka uku no ka hoʻolaha. Paipai mākou e hoʻolohe i ka kohoʻana o kahi a me ka'ōlelo,ʻo kēia mau palena e hoʻopilikia nui loa i kaʻike a me ka pono o kekahi mau hua'ōlelo.

E koho i nā hua'ōlelo kūpono loa ae hoʻohana i nā mea i kāu mau wikiō. Eia naʻe, e hoʻomaopopoʻia ma kēiaʻano ke hōʻikeʻia nei ka helu helu o nā nīnau ma ka search engine, ma YouTube e hiki keʻano iki, no lailaʻaʻole ponoʻoe e noʻonoʻo i nā mea kuhikuhi o nā hua'ōlelo.

Ka Papa 3: E nānā i nā Tagsʻo Alien

Ma hope aʻaʻole nui loa,'ōlelo mākou i ka loaʻa o nā wikiō punahele e like me kāu mea a me ka huliʻana i nā hua'ōlelo i haʻiʻia i loko. Pono ia e hoʻolohe i ka lā o ka hoʻoukaʻana i nā mea, pono keʻano hou e like me ka hiki. Hiki iāʻoe ke kuhikuhi i nā inoa i nāʻano likeʻole - me ka hoʻohanaʻana i ka helu HTML o kaʻaoʻao, kahiʻoihana pūnaewele, a iʻole kahi hoʻolaha pūnaeweleʻoi aku. E heluhelu hou e pili ana i kēia hana i loko o kā mākouʻatikala.

E heluhelu hou: Eʻike ana i nā kiʻi YouTube YouTube

I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻonui i ka papa inoa me ka hiki ke hiki, e waiho ana wale nō i nā mea pono loa a kaulana i loko. Eia hou, e hoʻolohe i ka mea pono e kuhikuhi i nā hua'ōlelo wale nō i pili i ke kumuhana, iʻole e kāohiʻia ke kikowaena e ka hoʻomalu o ka pūnaewele. E waiho i nā hua'ōlelo he iwakālua a me nā'ōlelo, a laila e hoʻokomo iā lākou i ka laina kūpono i ka hoʻopiliʻana i nā mea hou.

E nānā pū hoʻi: E kau i nā hōkū i nā wikiō YouTube