Ma hea e kiʻi aku ai i kākelalaita i ka laka a me ka loilobitapi_r2_loader.dll e hoʻomaka ai i ka pāʻani a me ke kumu e nalowale ai.

Ināʻoe e hoʻomaka i ka pāʻani keʻikeʻoe i kahi memo e hikiʻole ke hoʻomaka i ka polokalamu ma muli o ka nui o ka loiloi i ka hoʻomakaʻana i ka hopena. Ua like kēia i nā kikokikona o ka hapa "ʻAʻole i loaʻa ka helu kuhikuhi i ka hana ma ka hale library ubiorbitapi_r2.dll" aʻo kaʻike iʻikeʻoleʻia ka papahanaʻo Ubisoft Game Launcher a me ka "Hapa i ka wā e hoʻomaka ana i ka noi".

Ke kū'ē nei ka pilikia me ka pāʻani mai UBISoft, pēnei i nā Heroes, ka Creed Assassin a iʻole Kahea Pale,ʻaʻohe mea pili inā he pāʻani laikini aʻaʻoleʻole, aʻo ke kumu keʻano like me ka file CryEA.dll (i ka Crysis 3).

Ua hāʻule ka pilikia "ubiorbitapi_r2.dll"

ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻohe pono eʻimi i kahi e hiki ai ke kiʻi i nā faila ubiorbitapi_r2.dll a me kākelabitapi_r2_loader.dll i kahi e hoʻololi ai i kēia faila: no kaʻike houʻana o kāu kamepiula i ka huapalapala ma ka faila a hoʻopau iā ia a iʻole hoʻomalu.

ʻO ka hopena kūpono i ka pilikia me ka hoʻokūkū o ka pāʻani ma muli o ka nele i nā hale waihona puke ubiorbitapi_r2 - hoʻopau i nā hana kūikawā o kāu polokalamu kamepiula (aiʻole hoʻopaʻaʻia ia) a hoʻokau hou i ka pāʻani. I ka hōʻikeʻana o kāu antivirus i loaʻa i kahi huakoki ma ka ubiorbitapi_r2.dll a iʻole ka hope o ka mea i hoʻoholoʻia e ka hua'ōlelo, e hoʻokuʻu i kēia pūnaewele a hoʻohui i nā kuhi hewa (aiʻole e hana ia i ka wā o ka wīwī a hoʻololi hou) no ka loaʻa houʻana o nā leka ʻaʻole ia i kahi. Ponoʻoe e hana like ināʻaʻole makemake ka anti-virus i nā mea'ē aʻe'ē aʻe mai Ubisoft Game Launcher.

ʻO ka meaʻoiaʻiʻo,ʻo kēia pūnaewele, mai ka waihona pūnaewele me kahiʻoihana i laikiniʻia a i ka wā e hoʻouka ai i kahi kēmu ma Steam,ʻikeʻia e nā polokalamu kamepiula he polokalamu kelepona (i koʻu manaʻo, ma keʻano he trojan). ʻO kēia ke kumu o ka hoʻohanaʻana o nā pāʻani UBISoft i kahiʻano palekana e pili ana i ka hoʻohanaʻoleʻiaʻana o kā lākou huahana.

Ma keʻano maʻamau,ʻano like kēia: ua hoʻopiʻiʻia a ua paʻiʻia ka pūnaehana hoʻokūkū o ka pāʻani, a hoʻomakaʻoe me ke kōkuaʻana o ubiorbitapi_r2_loader.dll, hiki ke hoʻololiʻana i ka helu a hoʻoponoponoʻia i ka hoʻomanaʻo o ka computer. ʻO kēiaʻanoʻano maʻamau o nā maʻi'ōpiopio he nui, no laila keʻano kūpono kūpono o kāu polokalamu kamepiula.

Nānā: e pili ana nā mea a pau ma luna nei i nāʻano paʻiʻia o nā pāʻani.