Shazam no ka Android

No ka hanaʻana me kahi pūnaewele Epson, ponoʻoe e loaʻa nā polokalamu kūikawā i hoʻonohonohoʻia ma kāu kamepiula. ʻO kekahi o nā lālā o ka polokalamu hoʻoponopono pūnaewele SSCServiceUtility. Loaʻa i nā mea a pau āu e makemake ai i hiki ke hoʻohanaʻia i ka wā e hoʻohanaʻia ai e ka mea hoʻohana. E nānā i nā hana o kēia pūnaewele i keʻano kiko'ī.

'Ika'ōkuhi

ʻO kaʻaoʻao mua o ka puka makani SSCServiceUtility ka mea nānā i ka'īnika. ʻO kēia kahi kahi i hōʻikeʻia ai ka mea paʻi kiʻi a me kaʻikeʻana i kaʻaiʻana. E nānā i ka pahu i hōʻikeʻia, e hoʻopihapiha i keʻano o ka nui o ka'iliki i koe i loko o ka'ōnaehana. Ma hope o ke pani houʻana i ka'atiwi, pono ia e kaomi "Hoʻoula"i hana ka papahana i kahi kope.

E koho i nā koho

Hōʻikeʻia nā māhele a pau o ka mea hoʻohoho i kahi papa. Maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke hoʻololi i nāʻikepili no kēlā me kēia mehe paʻalima. Eia kekahi laʻana, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ke kikowaena, ka puʻupuʻu, hoʻonohonoho i ka helu a iʻole e hoʻololi i ka wikiwiki. Aia ma ka'ākau ka pihi eʻae iāʻoe e kākau, ho'āʻo, heluhelu, a iʻole i ka hoʻokolohua. Ma mua o ka hanaʻana i nā hana a pau, e hōʻoia i ka SSCServiceUtility iʻike pono i ka mea paʻi pūnaewele.

Nā Polokalamu Polokalamu

ʻOiaʻiʻo,ʻaʻoleʻoe e hoʻopoina i ka hikiʻole i nā polokalamu ke hoʻoholo i nā mea i hoʻohanaʻia a hoʻonohonoho pono i nā palena kūpono no ia. No laila, ua'ōleloʻia e nānā i nā hōʻano a pau, a inā he pono, e hoʻololi iā lākou i kaʻaoʻao like ma ka puka makani SSCServiceUtility.

Hoʻokumu ka polokalamu mākaʻikaʻi i ka hana me nāʻano likeʻole o nā paʻi kiʻi i hanaʻia ma mua o 2007. ʻO ka koho o ka mea paʻi i hoʻohanaʻia e hanaʻia ma ka papa papaha, kahi i hōʻikeʻia e ka papa inoa nā hiʻohiʻona a pau.

E hana i ka pā

Hana paʻaʻo SSCServiceUtility i ke kiko,ʻoiʻole ka pauʻole o nā kumuwaiwai pūnaewele a hāʻawi i nā mea hoʻohana i kekahi mau hana'ē aʻe. No ka laʻana, mai kēia wahi hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho koke i nā helu helu, hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo me ka hoʻonaninaniʻana. Inā pono ka loaʻaʻana o kaʻikepili i nā hana a me nā kānana,'ōlelo mākou e hana i kahi hōʻike'ōlelo mai ka papahelu like.

Nā Virus

  • Hoʻopuka hoʻolaha;
  • Keʻikeʻia o ka 'ōlelo' ōlelo Russian;
  • ʻAʻohe pono;
  • Ka hana hoʻolālā wikiwiki;
  • Ke hana maʻamau i ka pā.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻohe mea hou mai ka makahiki 2007;
  • ʻAʻole i kākoʻoʻia nā pūnaewele hou;
  • Nā hana i kauʻia.

ʻO SSCServiceUtility kahi polokalamu maʻalahi a nele e kōkua iāʻoe e hana pū me nā pūnaewele Epson. Aia kekahi papahana hana a me nāʻoihana eʻoluʻolu iāʻoe e ho'āʻo, eʻike i ka nui o ka'īnika, e hoʻopaʻa hou i ka mea paʻipala, e hoʻokuʻu. Loaʻa ka waiwai nui o nā mea nāna i mālama i nā mamana o nā SSCServiceUtility pūnaewele.

E kiʻi i SSCServiceUtility no ka mea noa

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

SSC Service Utility Pūnaewele no ka hoʻopili houʻana i nāʻepekema Epson Kisslicer ʻO GreenCloud Pūnaewele

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
SSCServiceUtility he mea pono a maʻalahi ka mea e 'ae ai iāʻoe e mālama i kāu pūnaewele Epson. ʻO kekahi mea hoʻohanaʻole i kaʻikeʻole e hiki ke hoʻomaopopo i ka hoʻonaʻauao, no ka meaʻaʻole i koiʻia nāʻokoʻa hou aʻike paha.
Pūnaewele: Windows 7, XP
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: SSC Localization Group
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 4.30