Pehea e hana ai inā haʻaleleʻo Outlook i ka hoʻounaʻana i nā leka uila

Ma muli o nā peculiarities o ka pahuhopu kūlana o ka site VKontakte, hiki i nā poʻe hoʻohana he nui o kēia punawai ke makemake i ke kumuhana o ka nānāʻana i kaʻike. Ma ka papahana o kēiaʻatikala, e kū like nō mākou i ka piʻiʻana o ka pālākiō a me ka ho'ēmiʻana ma nāʻano likeʻole.

Hoʻemi mākou i ka paona o ka pūnaewele

Keʻike nei mākou ua pili mākou ma mua o kekahi kumuhana likeʻole, akā naʻe, no kaʻikeʻana i nā puke, aʻaʻoleʻo kaʻaoʻao holoʻokoʻa. I kēia hihia, pili pili pono nā papa hana i hōʻikeʻia i kekahi i kekahi no ka hoʻohanaʻana i kēlāʻano hana.

E nānā pū: pehea e hoʻonui ai i ka leo VK

Ke'ōlelo aku nei mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho i nā mea e hoʻoponopono ai i ka hoʻonāʻike ma ka pūnaewele hoʻolālā Windows. Ma muli o keʻano o ka hoʻopiliʻana o nā pūnaewele pūnaewele i nā māhele a pau o ka maka, inā he window makamea aiʻole kahi punawai i weheʻia ma loko.

E nānā pū hoʻi: E hoʻouka i ka maka ma Windows

Ke huli nei i ka helu, i kēia lā, e like me keʻano o ka mea hoʻohana VC maʻamau, loaʻa kahi helu kaulike no ka hoʻoholoʻana i kēiaʻano pilikia.

Hanana 1: Hōʻalo i kaʻaoʻao pūnaewele

Ma kekahi o nā mea i'ōleloʻia ma luna nei, ua nānā mākou i keʻano o kaʻiliʻana i ka'ōlelo ma o ka hoʻohanaʻana i nā mea hana no ka hoʻololiʻana i ka mahele o kaʻike ma ka pūnaewele pūnaewele. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻole loa kēiaʻokoʻa i kēlā mea i hōʻikeʻia ma laila a hoʻopau pono waleʻia ia, e like me ke kumuhana o kēiaʻatikala.

  1. Ma ka VK, e hoʻopaʻa i ke kī "Ctrl" a wili i lalo i lalo.
  2. Eia kekahi, me ka pāʻana i ke pihi "Ctrl" e kaomi i ka kī "-" e like me nā manawa i makemakeʻia.
  3. Ma ka pauʻana o kēia mau'ōlelo paipai, e emi iho ka mākuhi hana ma ka nui.
  4. Ma kaʻaoʻao'ākau o ka pahu address e hōʻikeʻia kahi mea kikowaena.
  5. Maʻaneʻi, me ka hoʻohanaʻana i ke kele haʻahaʻa, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka pale e like me kou makemake.

Eʻoluʻolu e nānā i nā hana i ho'ākākaʻia, me ka nānāʻia e ka'ōhumu o ka pūnaewele Google Chrome, nā mea'eneke pūnaewele'ē aʻe eʻae iāʻoe e hana like i ka hana. ʻO kaʻokoʻaʻike wale nō he mea iki keʻano'ē aʻe no ka hoʻololiʻana i ka laulā o ka maka.

ʻO kaʻae i hoʻonohoʻia e pili wale nō ia i ka pūnaewele kahi i hoʻololiʻia ai.

E noʻonoʻo i nā mea a pau i luna, me ka hoʻohuiʻana i nā hōkū Windows, hiki iāʻoe ke ho'āla i ka hoʻololiʻana i nā kikowaena no kēlā me kēia polokalamu kele pūnaewele. Eia naʻe, e hoʻomanaʻo i kēia mauʻano hoʻololi e pili ana i nā palena o ka pae honua, e hana i kekahi mau wahi kūponoʻole e hoʻohana.

E nānā hoʻi:
Pehea e hoʻololi ai i ka pālākiō maʻOpera
Pehea e hoʻololi ai i ka pālākiō ma Yandex Browser

Manaʻo mākou ua paleʻoe i ka palekana i ka hopena o ka hoʻokōʻana i kā mākou hoʻoponopono no ka hōʻemiʻana i ka hoʻoholo o ka huli VK.

Hanana 2: E hoʻololi i ka hoʻonāʻike

Ma ka pūnaehana'ōnaehana Windows, e like me kāu e noʻonoʻo ai, aia kekahi mau hoʻonohonoho hoʻonā hoʻokalakupua maʻamau, nā loli i hiki ai i nā loli likeʻole i ka'ōnaehana hana. ʻO kēia kaomiʻana e hoʻouka i kahi paonaʻoi aʻe ma mua o ka hoʻomakaʻana o ka heluheluʻana i nā kuhikuhi.

Hiki i kahi helu liʻiliʻi wale nō ke kiʻekiʻe o ka helu ma mua o ka paʻamau.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻololi ai i ka hoʻonāʻana o ka pane o Windows

Hoʻomaʻaka mākou i kou manaʻo i kaʻoiaʻiʻoʻaʻole kūpono ia e hoʻonohonoho i kahi hoʻonā kiʻekiʻe ma mua o ka mea i hāʻawiʻia e ka mea nānā. Eia nō naʻe, pili kēia kulekele i nā hihia kahi i hoʻokumu muaʻia ai ka hoʻonā i kahi kūponoʻole, e like paha, no ka hoʻokomoʻana i nā mea hoʻokele kiʻi hou.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻonui ai i ka nānā ma kahi pona

Ma waho aʻe o nā loli i loko o ka pūnaewele kamepiula piha o ka VC, hiki ke hoʻemiʻia ka pālākiō i loko o ka noi loea no ka Android a me ka IOS.

Hoʻopau mākou i kēiaʻatikala no ka nele o kekahi mauʻano kūpono'ē aʻe.