Ke hoonoho nei i na hookele no ka Integrated integrated Intel HD Graphics 2500

Ināʻaʻole e hoʻokomo kāu pūnaewele pūnaewele, lailaʻo kāu hana nui ke kuhikuhi i ke kumu a, inā hiki, e hōʻokiʻia. ʻElua mau hanana hiki ke hana: hōʻino i ka lako kamepiula a me ka pono e hoʻololi i kahi wae a iʻole kahi papahana pūnaewele, hiki ke hoʻonāʻia e kahi'ōwili wikiwiki. E noʻonoʻo e pehea e hoʻoholo ai i ka hopena o ka hewa, a me pehea e hoʻoponopono ai i ka pilikia.

E nānā!
Hoʻoikaika ikaikaʻia nā hana a pau i lalo nei i loko o keʻano o ka hoʻomaopopo pihaʻana i nā mea a pau i hōʻikeʻia i loko o ke kauoha e hōʻinoʻole i ka kamepiula.

Ma hope o ka hoʻololiʻana i ka PC,ʻaʻohe mea e hana

Inā ma hope o ka hoʻololiʻana i ka computer,ʻaʻohe mea e hana aʻaʻoleʻoe eʻike i ke kaʻina o ka holomua OS, a laila kūpono paha ka pilikia i loko o ka pilikia o kekahi mau mea o ka pūnaewele. Pono muaʻoe e nānā i ka hoʻohuiʻiaʻana o nā mea a pau o ka computer. No ka hanaʻana i kēia, hoʻokuʻu i ka lolouila mai ka pūnaewele a hoʻokuʻu i ka pūnaewele me ka hoʻohanaʻana i ke pihi mana ma ka paia o hope. E wehe i ka hihia.

NĀ PUA 1: Pāʻani Pākī Hard

Inā ma hope o ka hanaʻana i nā kuhi i luna, hoʻomau ka pilikia, a laila e hoʻomaka i ka nānāʻana i ka māka. ʻO ka hopena o ka pilikia,ʻo ka hōʻino pāpālua. Hiki iāʻoe ke hōʻoia i kāna hana wale nō ma o ka hoʻohuiʻana i kahi i kekahi kamepiula'ē aʻe. Aiaʻekolu mau hiʻohiʻona kūpono.

Kō koho 1:ʻikeʻia ka HDD e kekahi computer'ē aʻe a me nā kākoʻo Windows

He nui nā mea a pau! Ke hana nei kāu kīleʻa pilikia aʻaʻole pilikia ka pilikia.

Kō koho 2:ʻikeʻia ka HDD, akāʻaʻoleʻo Windows e kāpae

I kēia hihia, ponoʻoe e nānā i ka diski no nā poinoʻino. Hiki iāʻoe ke hana i kēia me ke kōkua o kahi papahana kūikawāʻo Crystal Disk Info. Ua noa ka free a e kōkua iāʻoe e hoʻopau i ka hōʻailona o ka diski. E hoʻolālā a hoʻolohe i nā mea like Nā lālā i hoʻohohoʻiʻia, Nā lālā wehewehe, Nā hapa hewa kikowaena. Inā hoʻohālikelikeʻia kekahi o kēia mau helu i ka'ōmaʻomaʻo, a laila, he mau pohā nāha a pono e hoʻoponoponoʻia.

E nānā hoʻi: Pehea e nānā ai i kahi kōpiki no nā poinoʻino

No ka hoihoi i nā poho hewa, e holo "Ke laina kauoha" ma ka inoa o ka luna hoʻoponopono. E hana i kēia me ka hoʻohanaʻana i ka hui pūnaewele E lanakila + X wehe i ka hōʻuluʻulu helu a koho i ka mea like.

E nānā pū hoʻi: 4 mauʻaoʻao e wehe ai i ke kauoha hoʻohui iā Windows 8

A laila e hoʻokomo i kēia kauoha:

chkdsk c: / r / f

Kaomi E komo. E koiʻiaʻoe e hoʻihoʻi hou i hope o ka hoʻopili houʻana i ke kikowaena. E komoYa kaomi hou E komo. Ma hope o kēlā, e hoʻomaka hou i ke kamepiula.

E nānā pū hoʻi: Pehea e hoʻoponopono ai i nā pohā wāwahi o ka'ōpalaʻino

Kōkua 3:ʻAʻoleʻikeʻia ka HDD e kekahi kọmputa'ē aʻe.

ʻO kēia ka kohoʻoi loa. I kēia hihia, ponoʻoe e kūʻai i kahi mākia ikaika hou, e like me ka mea iʻikeʻoleʻia ka mea kahiko. Akā, ma mua o kāu hana i kekahi mea, eʻimi i ke keʻena lawelawe. Hiki paha ke hoʻihoʻiʻia kāu pahu māmā i kahi hana. Ināʻole, ma laila e'ōlelo lākou iāʻoe heʻoi aku ka maikaʻi o ka huakaʻi e lawe a hāʻawi i nā lawelawe kūpono.

Hanana 2:ʻAʻole i pili kekahi mau mea.

Inā e hana ana kāu pahu māmā, e nānā i nā māhele:

  • HD cable kaha;
  • ʻO ke kaula e pili ana i ka'ōpala a me ka motherboard;
  • E hoʻokomo ponoʻia nā modula hoʻomanaʻo i nā mākia?

Noʻonoʻo 3: Papa hana papapā

Ināʻaʻole loaʻa ka hopena o nā hana i hōʻikeʻia ma mua, a laila,ʻaʻole i kahi helu i nā kaula a me ka diskiʻoʻoleʻa, akā ma ka motherboard. He maikaʻi ke hāʻawi i kēlā pilikia i nā mea lapaʻau a lawe i ke kamepiula i kahi kikowaena lawelawe.

Ke ho'āʻo nei ka pūnaewele i ka hoʻokele, akā,ʻaʻohe mea i puka mai.

Inā huliʻoe i ka PC aʻike i nā hōʻailona e ho'āʻo nei ke kikowaena i ka hoʻokele, laila he hōʻailona maikaʻi kēia. I kēia hihia, hiki iāʻoe ke hōʻole i nā koina a hoʻoholo i ka pilikia.

Reason 1: Hapa e hoʻomaka ana explorer.exe

Ināʻo nā kāmaʻa pūnaewele, akāʻikeʻoe wale nō i kahiʻeleʻeleʻeleʻele a me kahi pōleo, ua hoʻomakaʻia ka pilikia i ka manawa o ka hoʻomaka o ka mea explorer.exe, nona ke kuleana no ka hoʻoukaʻana i ka pāʻani. Maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke hoʻomaka i ka hana me ka lima, a e hoʻololi paha i ke kelepona - ma kāu koho.

E nānā pū hoʻi:ʻO ka'ōuliʻeleʻele i ka paʻiʻana i ka Windows 8

Ka Hopena 2: Pauʻole Pūnaewele

Malia paha i ka manawa hope loa i hoʻopau aiʻoe i ke kamepiula, ua hewa kekahi mea a ua hewa ka'ōnaehana pūnaewele. I kēia hihia, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hana i ka ho'ōla. No ka hanaʻana i kēia, e hoʻohuli i ka PC a laila hou hou. Ma ka hoʻoukaʻana, ponoʻoe e loaʻa ka manawa e hele ai i keʻano hoʻoikaika e hoʻohana nei i ke kī F8 (i kekahi manawa hui Shift + F8). A laila e hoʻomoe i ke kākoʻo ma o ka hoʻohanaʻana i kahi mea koho kūpono a kali i ka hana e hoʻopau ai. Inā maikaʻi nā mea a pau, laila hiki iāʻoe ke hoʻomau e hana me ka pūnaewele.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻihoʻi ai i ka Windows 8

NĀ Kuʻuna 3: Halawai Kōnae Pūnaewele

Ināʻaʻole i kōkua ka'ōnaehana'ōnaehana, alalia,ʻo ka meaʻoi loa, ua hōʻinoʻia nā pūnaewele pūnaewele nui i hikiʻole ke holo i ka OS. Me kēia uluʻana, e hele i ke Ala palekana. Hiki ke hana i kēia me ke kī F8.

E nānā hoʻi: pehea e hoʻololi ai i kahi polokalamu maikaʻi Windows 8

I kēia manawa, ponoʻoe i kahi pūnaewele hoʻolālā. E hoʻokomo iā ia i loko o ka'ōpala a hāpai i ka pahu diapo Holo hoʻohana i ka hui pūnaewele E lanakila + R. E hoʻokomo i kēia kauoha ma ke kahua a kāomi "OK":

sfc / scannow

No laila, ke nānā neiʻoe i nā faila a pau, a inā he mea e hōʻinoʻia ai kekahi o lākou, e hoʻi mai i kahi pūnaewele flash USB.

ʻO ke kumu i hōʻikeʻoleʻia

Ināʻaʻohe hiki ke hoʻokumu i ke kumuhana a iʻole nā ​​hana i hōʻikeʻia ma luna neiʻaʻole i laweʻia nā hualoaʻa, a laila e holo i ke ala hope hope loa - e hoʻouka hou i ka pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hoʻokomo i ka media media a hele i ka BIOS i ka wā o ka papa hana e hoʻonoho i ka pahu mua. A laila, e hahai i nā kuhikuhi a Microsoft i hōʻuluʻuluʻia noʻoe.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻouka ai i ka Windows 8

Manaʻo mākou, ua kūpono kā mākouʻatikala a ua hoʻoponoponoʻoe i ka pilikia o ka hoʻoukaʻana iā Windows 8. Eia hou, ke hoʻomanaʻo nei mākou iāʻoe: ināʻaʻoleʻoe e hilinaʻi i kou mau mana, e kau i kēia mea i nā mea lapaʻau iʻole e hoʻonāukiuki i kēia kūlana.

E makaʻala!