SDFormatter 4.0


ʻO ka papahana SDFormatter i hanaʻia e mālama i ka mea hoʻohana i kahi kahi o ka palapala kiʻi SD oki ka hana maʻamau. Hana pū kēia me nā palapala'āina o ka hōʻano. SDHC, microSD a SDXC.

Paipai mākou eʻike:ʻO nā polokalamu'ē aʻe e hoʻihoʻi i ka'ōkuhi lele

Hōʻike nā mea hoʻolālā i ko lākou pono, i likeʻole me ka lakohana Windows maʻamau, hāʻawi i ka palenaʻoi o ka palapala SD. Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e komo i nā hana a pau a me ka hana o nā leka o kēiaʻano.

Ma muli o kēia, ua'ōleloʻia e hoʻohana i kēia pono ma mua o ka mea hoʻokahi.

Nā Polokalamu Polokalamu

Ma nā papahana hoʻolālā, hiki iāʻoe ke koho i kaʻano o ka hōpiliʻana a hiki i ka hoʻololiʻana paha i ka hoʻololi houʻana o ka pūpū o ka pū.

Hōʻike Hōʻano (QUICK)

ʻO ka hoʻolako wikiwiki eʻae iāʻoe e holoi i kaʻike ma ka kāleka i ka hiki wawe, akā i kēia manawa wale nō ka hoʻopauʻiaʻana o ka laulau pūnaewele, a ua pau nā'ōpili a pau ma ka pāpāho a holoiʻia e like me kaʻikeʻana i nāʻike hou.

ʻIkeʻikepili (FULL (Erase))

ʻAʻole e wehe wale ka hōkekaʻana MBR (ka papaʻaina), akā,ʻo nāʻikepili hoʻohana pūnaewele hoʻi ma ka hoʻopau waleʻana i ka hope.

Ka hōʻano houʻana i nāʻikepili kākau (FULL (OwerWrite))

ʻO kēiaʻano o ka hōʻanoʻana e hōʻike ana i ka hōʻiliʻiliʻana i nāʻike ma ka kākau pinepineʻana i nāʻikepili hou ma luna o nā mea kahiko. ʻO kaʻikepili houʻo ia kahi hōʻiliʻili o nā'aekepili mākaʻole e halihaliʻole i keʻano.

Hanaʻia kēia hana e hoʻokuʻu i ka hiki ke loaʻa hou kaʻike.

Ke hoʻopili houʻana i ka hoʻopiliʻana

I kekahi mau kumu, aia nā pilikia me ka hōʻanoʻana i ka kāpena SD. ʻO kekahi o nā kumu i hiki ai ke lilo i ka nui o ka pūhui puʻupuʻu i loko o ka paʻi mua. Ke kohoʻana i kēia koho e hiki ke hōʻoia i kēia pilikia.

Kūlana SDFormatter

1. ʻO kekahi o nā polokalamu'ē aʻe e hana nei me nāʻano SD a pau.
2. ʻO ke kikowaenaʻike,ʻaʻohe mea nui a paʻakikī paha.

Cons Conservatory

1. ʻAʻole i kākoʻo i ka'ōlelo Lūkini. ʻAʻole pēlā i ka Russian.
2. ʻAʻole hiki ke hoʻokomoʻia ma kahi leka uila USB.

SDFormatter - he polokalamu makamae a pono loa no ka hanaʻana me nā SD kuhi hewaʻole. Ke kākoʻo no nāʻano kāleka a pau a me ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana i ka SDFormatter he mea hana nui no nā poʻe hoʻohana pinepine i kā SD i kā lākou hana.

Hoʻokaʻaʻike iā SDFormatter

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

EaseUS Paena Luna HDD Hōʻike Hōʻike Hōʻemi Ka Wizard Wahi MiniTool HōʻoiaRex

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO SDFormatter kahi polokalamu no ka hōʻanoʻana i nā kālani hoʻomanaʻo SD o nāʻano likeʻole i hoʻohanaʻia ma nā kamera kiʻi pūnaewele, nā mea hoʻokani pila a me nā polokalamu kelepona.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: SD Association
Kuhi: Free
Nui: 6 MB
'Ōlelo: English
Hōʻoia: 4.0