Wehe mākou i ka hewa ma ka file ssleay32.dll

Nā mea hoʻohana o kekahi o ka pilikanaka kaulana loa. nā hanana i ka honua nei, i Russia nui, mahalo pinepine i ka laweʻana i nā mele mai VKontakte. Hiki paha kēia ma muli o nā kumu he nui, no ka laʻana, ka makemake e hoʻolohe i kāu mele punahele ma kāu kamepiula, ma o ka mea hoʻolaha kūikawā paha a iʻole e hoʻoili i nā leka i kāu polokalamu kelepona a hauʻoli hoʻi i nā ala punahele ma ke alanui.

Ma konaʻano kumu,ʻaʻole e hāʻawi ka VK pūnaewele i ka manawa kūpono no nā mea hoʻohana e like me ka hoʻoukaʻana i nā mele - akā, hoʻolohe waleʻia a hoʻoukaʻana (e hoʻonui i ka pūnaewele). ʻO ke kumu kēia, ma mua, i ka kuleana kope o nā mea hana ma ke kahua. Ma ka manawa like, ua weheʻia nā hōʻailona VKontakte,ʻo ia hoʻi, hiki i kēlā me kēia mea hoʻohana ke kiʻihoʻi i nā leo leo āpau i kāna kamepiula.

Pehea e hoʻouka ai i ka leo mai VKontakte

Hoʻoholo i ka pilikia o ka hoʻoihoʻana i kāu mele punahele mai ka launa pūnaewele VK hiki i nā koho likeʻole. ʻO kēlā me kēia pane i kēia pilikia, ma ka manawa like, he maʻalahi,ʻoiai ināʻaʻoleʻoe i hoʻohana nui i kahi kamepiula a pilikino paha. Ma muli o kaʻano o keʻano, hoʻokahiʻaoʻao a 'ole kekahi, ponoʻoe e like me kēia:

  • Pūnaewele pūnaewele;
  • ʻEna pūnaewele;
  • ka pahi a me ka keyboard.

ʻO kekahi mau hanana e hoʻokaʻina waleʻia kahi hoʻokahi o ka polokalamu kele pūnaewele, e like paha, Google Chrome. Ma kēia hihia, e noʻonoʻo inā hiki iāʻoe ke hōʻolo i kēia mea huli pūnaewele i kāu kamepiula.

Ma waena o nā mea'ē aʻe, eʻike ponoʻoe i kēlā me kēia ala e hiki ke lawe i nā mele mai VKʻaʻole ia he kūlana,ʻaʻole hoʻi e hōʻike i kona kūlana kānāwai. ʻO ia hoʻi,ʻaʻole loaʻoe eʻae i ka pāpā, akā naʻe,ʻo ka manawa pinepineʻoe e hoʻohana i ka polokalamu o nā mea kākau haku.

Ponoʻiaʻoe ma kekahi hihiaʻaʻole e hoʻohana i ka polokalamu pono e koi ai iāʻoe e komo i kāuʻike a me ka hua'ōlelo mai VK. Ma kēia hihia, pilikiaʻoe i ka hoʻopunipuniʻana a ponoʻoe e hoʻihoʻi i kahi i kāuʻaoʻao.

Ka Hana Hana 1: Pūnaewele Pūnaewele Google

Ma hope paha, uaʻike lōʻihi nā mea hoʻohana a pau o ka polokalamu Google Chrome ma ka hoʻohanaʻana i ka hoʻolālā o ka mea hoʻopuka a hiki ke hoʻohana i kēlā mau hana hana i hāʻawiʻoleʻia i ka mea hoʻohana. Ma keʻano, pili kēia i ka hoʻoukaʻana i nā pūnaewele, me nā pūnaewele a me nā leo leo ma o kēia polokalamu polokalamu.

No ka hoʻohanaʻana i kēia kūlana,ʻo ka mea wale nō āu e hana aiʻo ia ke kiʻi a hoʻouka iā Google Chrome mai ka pūnaewele hana.

  1. ʻO ka mea mua e pono aiʻoe e hele i ka pūnaewele VKontakte ma lalo o kou inoa inoa a me kāu hua'ōlelo a hele i kaʻaoʻao me nā leo leo.
  2. A laila e ponoʻoe e wehe i ka mea leka uila Google Chrome. ʻElua ala e hana ai i kēia: e hoʻohana i ke pakanakoki keyboard "Ctrl + Shift + I" aiʻole ma ke kāomiʻana i kahi o ka papahana o ka pūnaewele a me ka kohoʻana "View Code".
  3. Ma ka papale e wehe ai, ponoʻoe e hele i kaʻaoʻao "Pūnaewele".
  4. Ināʻikeʻoe i kahi memo ma ka papa inoa o nā pae e haʻi iāʻoe e hoʻomaha i kaʻaoʻao "E hana i kahi noi a iʻole e paʻi F5 e hoʻopaʻa i ka hoʻouka" - kaomi i ke kī ma ka papa keyboard "F5".
  5. Ma o kekahi paomi o ka paomi pili "Wā" ma ka pūnaewele, e hoʻopau i nā pae mai kaʻaoʻao.
  6. Ma ka hoʻopauʻana i ka console, e kaomi i ka kī pāʻani o ka leo leo e ponoʻoe e hoʻoiho i kāu kamepiula.
  7. E huli i waena o nā kahawai iʻoi loa ka lōʻihi.
  8. Pono keʻano o ke kahawai "nā pāʻani".

  9. E kaomi pono i ka loulou no ke kahawai i loaʻa a koho "E wehe i ka pūnaewele hou".
  10. I ka puka weheʻia, e hoʻomaka i ke pāʻani i keʻoni.
  11. E kaomi i ke kīhii pahi a mālama i ke'onike i kahi i kūpono noʻoe me ka inoa i makemakeʻia.
  12. Ma hope o nā hana a pau, e kali i ka faila e kiʻi a nānā i kāna hana.

Inā lanakila ka download, hiki iāʻoe ke leʻaleʻa i kāu mele punahele, me ka hoʻohanaʻana ia mea no ka kumu āu i lawe ai. I ka ho'āʻo 'ana iʻole e hoʻoholo ai,ʻo ia hoʻi, inā ua hana ka hoʻopili holoʻokoʻa i kekahi mau pilikia - e papalua i kāu mau hana a e ho'āʻo hou. Ma kekahi hihia'ē aʻe, hiki iāʻoe ke ho'āʻo i kahi ala'ē aʻe o ka hoʻoihoʻana i nā leka uila mai VKontakte.

Ponoʻia eʻimi i kēiaʻano o ka hoʻoukaʻana i ka wā e pono ai. Heʻoiaʻiʻo loa kēia inā makemakeʻoe e hoʻoiho i nā leo leo leo ma ka hoʻoloheʻana i ka manawa hoʻokahi.

Hiki i kaʻoluʻolu, me ka hiki ke hahai i nā kaʻa mai kaʻaoʻao, aia ma nā pūnaewele pūnaewele ma muli o Chromium. No laila, 'aʻole pili wale nā ​​hana i ho'ākāka' ia i Google Chrome, akā i kekahi mau pūnaewele pūnaewele paha, e like paha, Yandex Browser a Opera.

Hanana 2: MusicSig hoʻopau no VKontakte

ʻO kekahi o nā ala maʻalahi a me kaʻoluʻolu e hiki ai ke loli i nā leo leo mai VK mai,ʻo ia ke hoʻohanaʻana i nā polokalamu kūikawā. Loaʻa kēia mau mea hoʻonui no nā pūnaewele i ka pūnaewele MusicSig VKontakte.

Hoʻokomo i MusicSig VKontakte

Hiki ke hoʻokomoʻia kēia hāpai ma kahi kokoke i kekahi polokalamu kele pūnaewele. Ma waho o kāu pūnaewele pūnaewele, ponoʻole ke hoʻololi i ka kulekele o kēia hoʻokomo. ʻO ka mea like wale nōʻo kēlā me kēia polokalamu pūnaewele pūnaewele kona hale kūʻai pono'ī, a no laila keʻano o ke kaʻina hulina.

Loaʻaʻia ka pūnaewele pūnaewele mai Yandex a me Opera ma ka hale kūʻai hoʻokahi. ʻO ia, ma ka hihia o kēia mau pūnaeweleʻelua, ponoʻoe e hele i ka hale kūʻai hoʻolaha Opera.

  1. I ka hanaʻana me Yandex Browser, ponoʻoe e hele i ka pūnaewele o ka hale kūʻai o kēia polokalamu kele pūnaewele aʻike i kahi MusicSig VKontakte i loko o kaʻikepili me ka pahu hulina.
  2. Hoʻopili i nā lako Yandex a meʻOpera

  3. I Opera, ponoʻoe e hoʻohana i ka laina maʻamau maʻamau.
  4. E hele i kaʻaoʻao hoʻonohonoho a kaomi i ke pihi. "E hoʻohui iā Yandex Pūnaewele".
  5. Ma ka pūnaewele pūnaeweleʻOpera e ponoʻoe e kaomi "E hoʻonui iāʻOpera".
  6. Ināʻo kāu pūnaewele pūnaewele nui Mozilla Firefox, a laila, ponoʻoe e hele i ka pūnaewele hale kūʻai o Firefox a, me ka hoʻohanaʻana i kahi hulina, eʻike i MusicSig VKontakte.
  7. Ka Hale Kūkākūkā Firefox

  8. Ma ka loaʻaʻana o ka hoʻokomo hou, e hele i kaʻaoʻao hoʻonohonoho a e kaomi "E hoʻohui iā Firefox".
  9. Inā hoʻohanaʻoe i Google Chrome, ponoʻoe e hele i Pūnaewele Pūnaewele Pūnaewele ma o kahi leʻaleʻa kūikawā a me ka hoʻohanaʻana i kahi hulina hulina eʻike i kahi mea hoʻokaniʻo MusicSig VKontakte.
  10. Paena Pūnaewele Kūkākūkā

    E hoʻouka wale i ka hoʻohui i loaʻa ka helu kiʻekiʻe!

  11. Kaomiʻana i ke kī "E komo", e hoʻopaʻa i ka hulina hulina a e kaomi i ke pihi ma hope o ka hoʻopaneʻe āu e makemake ai. "E hoʻokomo". Eia pū, mai poina e hōʻoia i ka hoʻokomoʻana o ka pākuʻi i loko o ka puka pop-up Chrome.

Ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ka pākuʻi, me ka nānāʻole o ka polokalamu kele pūnaewele, eʻikeʻia kahi hōʻailona hōʻihi i ka pane o luna i luna.

ʻO ka hoʻohanaʻana i kēia kuhi he mea maʻalahi. No ke kiʻiʻana i ke mele me ke hoʻohanaʻana i MusicSig VKontakte, ponoʻoe e hana i kahi mau hanana.

  1. E kāinoa i kāuʻaoʻao VK a hele i nā leo leo.
  2. Ma kaʻaoʻao me nā leo leo hiki iāʻoe ke hoʻolaha koke i ka loliʻana o ka hōʻike maʻamau o ke mele - uaʻike houʻia nāʻike'ē aʻe.
  3. Hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā mele a pau ma ke kauʻana i kaʻiole ma luna o ka mele e makemakeʻia a e kaomiʻana i ke kiʻi pale.
  4. I ka papa hōʻike maʻamau o ka puka iʻikeʻia, e mālama i ka mele ma nā wahi kūpono ma kāu diski.

He mea kūpono ke hele pūʻia me kēlā me kēia pūnaewele me kaʻike e pili ana i ka nui o ka file a me kona bitrate. Ināʻoe eʻoki i kaʻiole ma luna o ke mele, eʻikeʻoe i nā kiʻi'ē aʻe, i loko o laila kahi disk.

E nānā i ka mahele pono o kahi papahana. ʻO kēia kahi iʻikeʻia ai ka paukū. "Kōnae Kino". Ma ka lapaʻana, nānāʻia nā pahu helu a pau ma kēia wahi,ʻo ia hoʻi. ʻO kāu mau hualoaʻa e hōʻike i nā hiʻona o nā kiʻekiʻe a me ka haʻahaʻa.

Inā makemakeʻoe e kāpae i ka hiki ke hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā leo leo haʻahaʻa haʻahaʻa, laila e wehe i nā mea a pau, waiho wale wale nō "Kiʻekiʻe (mai 320 kbps)". ʻAʻole e nalowale nā ​​ala haʻahaʻa haʻahaʻa ma hope o kēlā, akā,ʻaʻole e hōʻoiaʻia ka hoʻohui.

Aia ma kahi'ākau kūpono he mau helu "Download playlist (m3u)" a "Download playlist (txt)".

I ka hihia mua, he mele mele kēia no ka pāʻaniʻana i nā mele ma kāu kamepiula. Hoʻopukaʻia ka papa inoa i hoʻoukaʻia me nā mea hana hou loa (KMPlayer, VLC, MediaPlayer Classic, a pēlā aku) a hiki iāʻoe ke pāʻani i nā mele mai Vkontakte ma o ka mea hoʻokani.

Eʻoluʻolu eʻike i nā playlistsʻole e lawe i nā mele, akā eʻae wale iāʻoe e holo i kahi koho ma kahiʻano kūpono ma kāu kamepiula me ka hoʻohanaʻole i kahi polokalamu kele pūnaewele, akā me ka pili pūnaewele pono.

Hiki i kahi TXT playlist ke hoʻohuiʻia i nā mea hoʻokūkū i loko o kekahi mea hoʻoponopono kikokikona e nānā i ka mea.

Aʻo ka hopena, hiki mākou i ke pihi nui loa, i kapaʻia "Download i nā". Ma ke kāomiʻana i kēia mea, e laweʻia nā ala a pau mai nā leo leo i kāu kamepiula.

Inā makemakeʻoe e hoʻokuʻu i nā mea a pau, akā koho i nā mele ma keʻano likeʻole, a laila e hoʻomaka i kāu puke ma Vkontakte, e hoʻokomo i nā mele leo'ē aʻe a pau i laila, a laila kaomi i ke pihi "Download i nā".

E kiʻi i ka wikiō

I kēia mau hua'ōlelo e pili ana i ke kiʻiʻana i nā wikiō e hoʻohana ana me MusicSig. Ke weheʻana i kekahi wikiō, ma lalo iho o laila eʻikeʻoe i ke pihi "Download". Ke hōʻeaʻoe i ka hoʻopuka o kaʻiole, e weheʻia kahi papa hou e hāʻawi ai iāʻoe e koho i ka pono wikiō i makemakeʻia, e hoʻoholo pololei ana i kona nui (ʻoi aku ka maikaʻi o ka maikaʻi, ka lalo o ka wikiō).

Ma ka hōʻuluʻuluʻana, hiki iā mākou ke'ōleloʻo MusicSig kekahi o nā polokalamu kele pūnaeweleʻoi aku a maikaʻi loa no ka laweʻana i nā mea mai ka pūnaewele kaiaulu Vkontakte. ʻAʻole hiki ke hoʻonani i ka nui o nā hana, akā naʻe, nā mea a pau i hoʻokumuʻia e nā mea hoʻomohala i loko o laila, hana ponoʻole. ʻO ka pono o kēiaʻano hana,ʻo ia ka hoʻopukaʻiaʻana o ka inoa kumu o ka mele. ʻO ia hoʻi, i ka wā e hoʻouka ai, e hoʻokauʻia ka leo mele i kahi kūlana hanohano e pili ana i kaʻoiaʻiʻo.

Māhele 3: hoʻohana i ka extensionENDFrom.net

ʻO ka pāmua nui o kēia hoʻopaneʻeʻana, inā hoʻokomoʻia, hiki i ka hiki ke hoʻoiho i nā wikiō a me nā leo kani i kāu polokalamu kele pūnaewele. Ma ka manawa like,ʻo nā'ūpili hou, iʻikeʻia i loko o ka hihia o MusicSig VKontakte, ua pau loa.

ʻO nā kulekele no ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻohanaʻana i SaveFrom.net e pili like i nā mea pūnaewele pūnaewele a pau. No kaʻike hou aku e pili ana i ka hoʻohanaʻana i kēia leki i kēlā me kēia pūnaewele, e heluhelu ma ka pūnaewele:

SaveFrom.net no Yandex Pūnaewele
SaveFrom.net noʻOpera
SaveFrom.net no Firefox
SaveFrom.net no Chrome

  1. E hele i kahi pūnaewele official SaveFrom.net a kaomi "E hoʻokomo".
  2. Ma kaʻaoʻao e hiki mai ana e hoʻoikaikaʻiaʻoe e hoʻouka i nā hoʻopuka no kāu polokalamu kele pūnaewele.
  3. Ma muli o ka pūnaewele pūnaewele hoʻohanaʻia, hiki ke hoʻololi i kēiaʻaoʻao.

  4. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka pūnaewele hoʻonohonoho, e holo me kaʻaeʻana i ka poʻe. ʻaelike.
  5. A laila e noiʻiaʻoe e kau i ka hoʻonuiʻana ma kahi ala kūpono noʻoe. Eia hou, hiki i ka mea hoʻolālā ke hoʻokomo i kahi hoʻolaha SaveFrom.net i ka manawa hoʻokahi ma nā pūnaewele (i manaʻoʻia).

Ma ke kaomiʻana i ke pihi hoʻomau, e hoʻokomoʻia ka hoʻopaneʻe. No ka ho'āʻanaʻana, ponoʻoe e hele i kekahi pūnaewele pūnaewele kūpono iāʻoe a hoʻololi i kēia hoʻonuiʻana ma o nā mea kikowaena "Hōʻailona" aiʻole "Pākuʻi-mau".

  1. I ka Yandex Pūnaewele, hoʻokauʻia ka hana ma ka "Opera Catalog". No ka huliʻana i ka palena, mai poina e kaomi i ka loulou kiko'ī.
    ka polokalamu kele pūnaewele: // pū
  2. MaʻOpera, ua hanaʻia nā mea a pau e like me ka polokalamu kele pūnaewele mua, akā, ma kahi o ka hoʻokeleʻana i ka URL, ponoʻoe e hele i nā kikowaena a hele i ka hema o kaʻaoʻao "Hōʻailona".
  3. Ma ka Firefox e wehe i ka papa polokalamu kele pūnaewele, ma kaʻaoʻao hema,ʻo ka paukū'ē aʻe. E koho i kahi paukū "Hōʻailona" ae'āpono i ka mea makemake.
  4. Ke hana pū me Chrome, hele i nā pūnaewele pūnaewele ma ka papahanaʻatikala nui a koho i ka paukū "Hōʻailona". Eia i loko o ka hōʻailona pono.
  5. No ka hoʻoukaʻana i nā mele, ponoʻoe e hele i ka pūnaewele VKontakte, e hele i nā leo leo a, ma ka kuhikuhiʻana i ka pōkā kiole, eʻike i ka pānaʻi extension e hiki iāʻoe ke hoʻoiho i nā mele.

ʻO ka maikaʻi nui o kēiaʻano,ʻo ia ke kauʻana i ka hoʻolaha SaveFrom.net, hoʻohui kokeʻia i loko o nā pūnaewele. I kēia manawa, pinepine ka hoʻololiʻana iā lākou, me kaʻole e pono no ka hoʻoukaʻana i ke aʻoʻana, keʻole ka offline pūnaewele.

Ke Kumu 4: VKmusic

No nā poʻe hoʻohana no kekahi kumu no ka loaʻaʻole o ka manawa e hoʻohana i ka polokalamu kele pūnaewele e hoʻouka i nā leo leo, aia nā papahana kūikawā. Hoʻokomoʻia kēiaʻano polokalamu ma ka kamepiula a hana me kaʻole pono e wehe i kāu polokalamu kele pūnaewele.
ʻO ka mea nui i hilinaʻi a hiki ke maʻalahi ka polokalamu VKmusic. Hāʻawiʻo ia:

  • ʻoluʻolu hoʻokipaʻoluʻolu;
  • ka wikiwiki;
  • haʻahaʻa haʻahaʻa;
  • hiki ke kiʻi i nā kiʻi.

Hoʻokaʻaʻike VKmusic no ka mea noa

Mai poina i ka holomua o VKmusic. ʻO ia,ʻaʻohe mea e hāʻawi iāʻoe i ka hōʻoia 100% loaʻa i ka holomua.

  1. E wehe i ka polokalamu kele pūnaewele a hele aku i kahi pūnaewele official o ka polokalamu VKmusic.
  2. Hoʻouka i ka papahana ma ka pāomiʻana i kahi paomi. "E kiʻi iā VKmusic no ka mea".
  3. E hoʻoholo i ka'enei i hoʻoukaʻia, e hoʻonoho i nā pono i kūpono iāʻoe ae kaomi "'Aʻe".
  4. E holo i ka polokalamu a hana i ka loli (inā makemakeʻia).
  5. E hoʻokomo i ka papahana ma kaomiʻana i kahi pihi "Noho me VKontakte".
  6. E hoʻokomo i kāuʻikepili.
  7. Ma hope o kaʻaeʻana i ke komoʻana, hele i kāu VK playlist ma o kahi papa kūikawā.
  8. Hiki iāʻoe ke pāʻani i nā mele e makemakeʻia.
  9. Hoʻokomoʻia ke mele ma o ka hoʻokuʻuʻana i kaʻiole ma luna o ka mea makemake a hoʻokomo i kahi hiʻona nui.
  10. Ma hope o ka hoʻomakaʻana o ka hoʻoukaʻana i ke mele, ma kahi o ka hōʻailona i hōʻike muaʻia, eʻikeʻia ka hōʻailona e hōʻike ana i ke kaʻina hana o ka hoʻoihoʻana i ke mele.
  11. E kali a hiki i ka hoʻopauʻiaʻana o ke kaʻina a hele i ka waihona me ke mele i hoʻounaʻia ma ke kaomiʻana i ka'ōnaehana pili.
  12. Hoʻokomo pū ka papahana i ka hiki ke kiʻi i nā mele a pau i ka manawa hoʻokahi, ma ka pāʻana o ke pihi. "Hoʻokaʻaʻike i nā mele a pau".

Hiki iāʻoe ke holoi i kekahi leo leo e hoʻohana ana i ke kikowaena "VKmusic".

E hoʻomaopopo i kēia papahana he mea hoʻonāukiʻole i nā kumu lolouila, ma ka hoʻoihoʻana a me ke kope o nā leo leo. Mahalo i kēia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka VKmusicʻaʻole wale ma keʻano he mea e hiki ai ke kiʻiʻana, akā,ʻo ka mea heluhelu leo ​​piha loa.

Ke hoʻoloheʻoe a kiʻi i nā mele mai VKontakte ma o kēia polokalamu, ke kū neiʻoe i kahi pūnaewele no nā mea hoʻohana'ē aʻe VK.

He aha keʻano o ka laweʻana i ke mele mai VKontakte mai iāʻoe iho - e hoʻoholo noʻoe iho. Aia nā māhele i nā mea a pau,ʻo ka mea nuiʻo ia ma ka hopena, loaʻa iāʻoe ka'āpana makemake i kāu kamepiula.