HP Hoʻolahaʻana i ka 5.08.01.772

I kekahi manawa he mea pono e nānā i nā hana i hanaʻia ma ka kamepiula i ka manawa o kona hoʻolālā hope loa. Pono paha paha kēia inā makemakeʻoe e kiʻi i kahi kanaka'ē aʻe aiʻole no kekahi kumu e pono aiʻoe e hōʻole a hoʻomanaʻo paha i kāu hana.

Nā koho no ka nānāʻana i nā hana hou

ʻO nā hana a nā mea hoʻohana, nā hanana pūnaewele, a me nāʻikeʻikepili e mālamaʻia e ka OS ma nā pahu hakahaka. Hiki ke loaʻa iā lākou nāʻike e pili ana i nā hana i hala aku nei a lākou paha i hoʻohana i nā polokalamu kūikawā iʻike i ka manawa e hoʻomanaʻo i nā hanana a hāʻawi i nā pūʻulu no ka nānāʻana iā lākou. Ma hope aʻe, nānā mākou i nāʻano e hiki ai iāʻoe keʻike i ka mea a ka mea hoʻohana i hana ai i ka wā hope.

Hanana 1: Mana Mana

He mea maʻalahi ka hoʻohanaʻana i PowerApp i hoʻohanaʻia me nāʻano o nā polokalamu a pau o Windows a me nā ukana i ka manawa e hoʻomaka ai ka pūnaewele. Ke kākau nei i nā mea a pau e hana ana ma ka PC a ma hope aku e hāʻawi iāʻoe i ka manawa e nānā ai i kahi pūʻulu e pili ana i nā hana i hanaʻia, hiki ke ho'ōlaʻia ma kahi hōʻalo kūpono iāʻoe.

Hoʻoiho i kaʻikeʻike mai ka pūnaewele official.

E nānā "Hōʻailona Wili", ponoʻoe e hoʻomaka e koho i ka māhele āu e makemake nei. Eia kekahi laʻana, e wehe mākou i nā puka makani.

  1. Ma hope o ka hoʻomakaʻana o ka noi, e kaomi i ka hiʻona "Weheʻiaʻo Windows"
  2. .

Hōʻikeʻia kekahi hōʻike me kahi papa inoa o nā hana i hāpaiʻia.

Pela no, e hiki ia oe ke nana i kekahi mau papa inoa papa hana, a he kakaikahi wale no.

Hanana 2: NeoSpy

ʻO NeoSpy he polokalamu holoʻokoʻa e nānā ana i ka hana kamepiula. Hiki iā ia ke hana i keʻano huna, e hūnā ana i kona hiki i ke OS, hoʻomaka me ka hoʻonohonohoʻana. Hiki i ka mea nāna i hoʻonohonoho NeoSpay ke koho i kekahi o nā kohoʻelua no kāna hana: ma ka hihia mua,ʻaʻole e hūnāʻia ka noi, aʻo ka meaʻelua e hōʻike ana i ka hūnāʻiaʻana o nā pūnaewele papa a me nā pōkole.

He hana nui a NeoSpy a hiki ke hoʻohanaʻia no ka huli home a me nā keʻena.

Nānā iā NeoSpy mai ka papa hana.

No kaʻikeʻana i kahi hōʻike no nā hana hou i loko o kēia pūnaewele, ponoʻoe e hana i kēia mau mea:

  1. E wehe i ka noi a hele i ka mahele "Hōʻike".
  2. A laila, e kaomi "Hōʻikeʻia e ka".
  3. E koho i kahi lā hopena.
  4. E kaomi i ka pihi "Download".

Eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā hana no ka lā i kohoʻia.

Māhele 3: Logena Windows

Hiki i nā'ōnaehana hana pūnaewele mālama i ka waiwai o kaʻikepili e pili ana i nā hana a nā mea hoʻohana, ka papa hana papa, a me nā hemahema i loko o ka pūnaewele a me Windows iho. Ua māheleʻia lākou i nā hōʻike pūnaewele, me kaʻike e pili ana i nā polokalamu hoʻokomoʻia, "Pūnaewele Haumaru"i loaʻa nāʻike e pili ana i ka hoʻoponoponoʻana i nā kumuhana pūnaewele "Pūnaewele Pūnaewele"hōʻike i nā pilikia i ka hoʻomakaʻana o Windows. E nānā i nā moʻolelo, ponoʻoe e hana i kēia mau hana:

  1. E wehe "Pae Mana Mana" a hele i "Administration".
  2. E koho i ka hōʻailona "Nānā Mākaʻikaʻi".

  3. I ka puka e wehe ai, hele i Nā Lola Windows.
  4. A laila, koho i kaʻano o ka log a nānā i kaʻike āu e makemake ai.

E nānā hoʻi: Ke kaʻinaʻana i ka "Event Log" i Windows 7

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e nānā ai i nā hana hou loa a nā mea hoʻohana ma ka kamepiula. ʻAʻoleʻike nui nā loli Windows i nā mea i ho'ākākaʻia ma nāʻano mua a me kaʻelua, akā, no ka kūkuluʻiaʻana i loko o ka pūnaewele, hiki iāʻoe ke hoʻohana mau me ia me ka hoʻokomoʻole i nā polokalamu o nā mea'ē aʻe no kēia.