Pākuʻi-ma luna o Mozilla Firefox, e hoʻokuʻu iāʻoe e kiʻi i nā mele mai Vkontakte


He nui nā mea hanahana o nā polokalamu polokalamu Android-i loaʻa, me ka hoʻokomoʻana i ka mea i kapaʻiaʻo bloatware - kokoke i nā mea hoʻohanaʻole e like me ka news aggregator a nānā paha i nā mea nānā pepa. Hiki ke weheʻia ka hapa nui o kēia mau papahana ma keʻano maʻamau, akāʻo kekahi o lākou he papahana ia aʻaʻole hiki ke hoʻoneʻeʻia me nā mea hanahana.

Eia naʻe, ua loaʻa i nā mea'ikeleʻa nāʻano no ka weheʻana i kēlā firmware me nā mea hana'ē aʻe. I kēia lā, makemake mākou e hōʻike iāʻoe.

E hoʻomaʻemaʻe i ka'ōnaehana o nā polokalamu polokalamu ponoʻole

ʻO nā mea hanaʻekolu ke loaʻa i ka koho e wehe i ka bloatware (a me nā'ōnaehana pūnaewele) i māheleʻia iʻelua mau'āpana: ke hana mua i ka mode maʻamau,ʻo ka lua ke koi aku i ka hana lima.

No ka hoʻopiliʻana i ka pakuhi pūnaewele, pono iāʻoe ke loaʻa nā kuleana-paʻa!

Hanana 1: Pūnaewele Backup

ʻO ka noi kaulana no nā polokalamu kākoʻo e hiki ai iāʻoe ke holoi i nā mea i hoʻokomoʻia e ponoʻole ai ka mea hoʻohana. Eia hou, ua kōkua ka hana kākoʻo no ka hōʻoleʻana i nā kuhi o ka hōʻehaʻana i ka wā e holoi aiʻoe i kahi meaʻoi aku ma mua o ka noiʻole.

Hoʻoiho i kahi Back Back

  1. E wehe i ka noi. Ma ka puka nui e hele i kaʻaoʻao "Nā kope kope" hoʻokahi pāʻani.
  2. In "Pūnaewele" e pani i "Hoʻoponopono i nā kānana".
  3. In "Kōka e keʻano" kū wale "Syst.".
  4. I kēia manawa "Nā kope kope" E hōʻike waleʻia nā mea i hoʻohuiʻia. E huli i kahi āu e makemake ai e wehe aiʻole paʻi paha i ia mau mea. E pākuʻi iā ia i hoʻokahi.
  5. Ma mua o ka hoʻopiliʻana i ka'ōnaehana pūnaewele, makemake mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me ka papa inoa o nā noi e hiki ke palekanaʻia mai ka firmware! Ma keʻano he kūlana, hiki keʻike maʻalahiʻia kēia papa ma ka pūnaewele.

  6. Hoʻopuka ke koho koho. Nui nā koho i loaʻa iāʻoe me ka noi.


    Wehe i ka polokalamu (ke pihi "Holoi") - he kaulike nui, aneane hiki ole ke pane. No laila, inā hoʻonāukiuki ka noi iāʻoe me nāʻike, hiki iāʻoe ke hoʻopau iā ia me ka pāomi "Hoʻokuʻu" (E hoʻomaopopo i kēia hiʻona wale nō i loaʻa ma ka uku uku o Titanium Backup).

    Inā makemakeʻoe e hoʻokuʻu i ka hoʻomanaʻoʻana a iʻole e hoʻohana i ka polokalamu pilikino o Titanium Backup, koho i ke koho "Holoi". Paipai mākou iāʻoe e hana mua i kahi kope no ka hoʻohuli i nā loli i ka hihia o nā pilikia. Hiki ke hana i kēia me ke pihi "Hoʻopakele".

    ʻAʻole nō hoʻi ia eʻeha i ka mālamaʻana i ka pūnaewele holoʻokoʻa.

    E heluhelu hou: Pehea e kākoʻo ai i kāu'ōnaehana Android ma mua o ka'ōkuhiʻana

  7. Inā kohoʻoe e maloo, a laila ma ka hopena, e hoʻonuiʻia ka noi ma ka papa inoa ma ka blue.

    I kēlā me kēia manawa, hiki ke hoʻopauʻia a hemo loaʻia. Inā hoʻoholoʻoe e wehe, eʻikeʻia kahi hōʻailona ma mua ou.

    E kaomi i lalo "ʻAe".
  8. Ke hoʻopau 'ia ka noi, e hōʻike' ia he kiko ma ka papa inoa.

    Ma hope o kou pukaʻana i kahi Backpack Back, e nalowale ia mai ka papa inoa.

Ma keʻano kūpono a me ka maʻalahi, hiki i nā palena o ka version free o Titanium Backup ke hoʻololi i nā koho'ē aʻe e hoʻopau i nā noi komo.

Hanana 2: Manaʻonae Kōnae me ke aʻa pakiaka (e holoi waleʻia)

ʻO kēiaʻano pili i ka weheʻana i nā polokalamu pono ma ke ala. / polokalamu / taupānga. Eʻoluʻolu no kēia kumuhana, no ka laʻana,ʻo Root Explorer a iʻole ES Explorer. Eia kekahi laʻana, e hoʻohana mākou i kēia hope.

  1. Ke komo i loko o ka noi, e hele i kona papa. Hiki iāʻoe ke hana i kēia ma ke kaomiʻana i ke pihi me nā paʻi ma ke kihi hema.

    I ka papa inoa e hōʻike ana, e kaomi i lalo a hoʻololi i ke kī "Polokalamu polokalamu".
  2. E hoʻi i ka hōʻike kōnae. A laila kaomi i ka paukū i ka'ākau o ka pihi koho - hiki ke kapaʻia "sdcard" aiʻole "Manaʻo Wahi".

    I ka puka pop-up, koho "Mea" (i kapaʻia paha "pakiaka").
  3. E wehe i ke kuhikuhi o ke kumu. E huli i ka waihona ma laila "polokalamu" - ma keʻano he kaulike, aia ia ma ka hopena.

    E hoʻokomo i kēia kōpena i hoʻokahi pahu.
  4. ʻO ka mea hou aʻe he waihona. "app". ʻO ka mea maʻamau ka mea mua i ka lālani.

    E hele i kēia waihona.
  5. Pūnaewele o Android 5.0 aʻoi aʻe keʻike i kahi papa inoa o nā waihona e loaʻa ai nā failaʻelua ma ka APK, a me nā palapala o ODEX.

    ʻO ka poʻe hoʻohana i nā hua'ōlelo kahiko o Android, e nānā i nā APK-kōnae a me nā'ODEX.
  6. No ka weheʻana i ka'ōnaehana pūnaewele i kūkuluʻia ma ka Android 5.0+, e koho wale i ka waihona me kahi lōʻihi lōʻihi, a laila kaomi i ke pihi trashcan ma ka pae meahana.

    A laila ma ka dialogu haʻihaʻi e hōʻoia i ka holoiʻana ma ke kāomiʻana "OK".
  7. Ma ka Android 4.4 a ma lalo iho, ponoʻoe eʻike i nāʻaoʻao APK a me'ODEX. ʻOiai, he mauʻano inoa o kēia mau kikowaena. ʻAʻole kaʻokoʻa o ka papa o ka weheʻana iā lākou ma kahi i hōʻikeʻia ma ka pauku 6 o kēiaʻano.
  8. Hana 'ia - ua holoi' ia ke 'ano kūpono.

Aia kekahi mau noi'ē aʻe e hiki ke hoʻohana i nā pono pakiaka, no laila koho i kahi koho kūpono. ʻO nā hemahema o kēiaʻano,ʻo ia ka pono eʻike pono i ka inoa o ka'ikehana o ka polokalamu ua weheʻia, a me ke kiʻekiʻe loa o ka hemahema.

Māhele 3: Nā Pūnaewele Pūnaewele (Kelepaʻi wale)

Ināʻaʻoleʻoe e hoʻonoho i kahi pahuhopu e holoi i ka noi, hiki iāʻoe ke hoʻopau iā ia i loko o nā pūnaewele pūnaewele. He hana maʻalahi kēia.

  1. E wehe "Papa".
  2. Ma ka hui kaiaulu, e nānā i ka mea Ka mea hoʻopuka kikowaena (hiki ke kapaʻiaʻo ia wale nō "Nā noi" aiʻole "Luna hoʻoponopono").
  3. In Ka mea hoʻopuka kikowaena hele i kaʻaoʻao "Pau" a ma laila eʻike nei i ka papahana e makemake anaʻoe e hoʻopau.


    E pākii i hoʻokahi.

  4. Ma ka papa noi e wehe, e kaomi i nā pihi "Kū" a "Hoʻopilikia".

    Ua like loa kēia hana me ka hoʻoukaʻana me Titanium Backup, a mākou i'ōlelo aʻe nei ma luna.
  5. Inā loaʻa iāʻoe kahi mea hewa - i loko Ka mea hoʻopuka kikowaena hele i kaʻaoʻao "'Aihue" (ʻaʻole i loko o nā'ōlelo loea a pau).

    Ma laila, e hōʻoia i ka mea hewa a hiki i ka hanaʻana ma ke kaomiʻana i ka pihi kūpono.
  6. Ma keʻano maʻamau,ʻaʻole pono kēiaʻano e hoʻopilikia i ka hana o ka'ōnaehana, e hoʻokumu i nā kuleana Loliki a me nā hopena o ka hemahema i ka hoʻohanaʻana i ka mea liʻiliʻi. Eia naʻe, hikiʻole iāʻoe ke kapa iā ia heʻoluʻolu piha i ka pilikia.

E like me kāu eʻike ai,ʻo ka hana o ka weheʻana i nā polokalamu pūnaewele he mea hiki ke palekana, inā nō e pili ana i nā pilikia.