Ke kākau inoa nei i kahi pūnaewele Windows Live


Ka helu Microsoft a Windows Live ID - he ID hoʻohana likeʻole e hoʻolako i ka lawelawe i nā lawelawe pūnaewele o ka hui - OneDrive, Xbox Live, Pākiko Microsoft a me nā mea'ē aʻe. Ma kēiaʻatikala, e kamaʻilio mākou e pili ana i ka hanaʻana i kēlā pūʻulu.

E hoʻopaʻa inoa i Windows Live

Loaʻa hoʻokahi ala e loaʻa ai kahi Live ID - hoʻopaʻa inoa ma ka pūnaewele official Microsoft a komo i kāuʻikepili pilikino. No ka hanaʻana i kēia, e hele i kaʻaoʻaoʻike.

E hele i ka pūnaewele Microsoft

  1. Ma hope o ka hoʻololi, eʻike mākou i kahi poho me kahi noi e komo i ka lawelawe. No ka loaʻaʻole o kā mākou pūnaewele hōkeo, e kaomi i ka loulou i hōʻikeʻia ma ka hoʻolele kiʻi ma lalo nei.

  2. E koho i kahi'āina a hoʻokomo i ka helu kelepona. Maanei, ponoʻoe e hoʻohana i nāʻikepili maoli, no ka mea, me kā lākou kōkua e hiki iāʻoe ke hoʻihoʻi i kaʻike inā ua nalowale no kekahi kumu, a hoʻounaʻia i kahi helu hōʻailona i kēia helu. Hoʻomi mākou "'Aʻe".

  3. Hoʻomanaʻo mākou i kahi hua'ōlelo a kāomi hou "'Aʻe".

  4. Loaʻa mākou i ka code ma ke kelepona a hoʻokomo i ke kahua kūpono.

  5. Ma hope o ke kaomiʻana i kahi pihi "'Aʻe" e hele mākou i kā mākou palapala pūnaewele. I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻohui i kekahi mauʻike e pili ana iāʻoe iho. E wehe i ka papa inoa koho "Nā hana hou aku" a koho i ka mea "Hoʻoponopono i ka ".

  6. Hiki mākou ke hoʻololi i ka inoa a me ka inoa i ko mākou iho, a laila hōʻike i ka lā hānau. Eʻoluʻolu, ināʻoe i lalo o ka makahiki 18, a laila e kauʻia nā kapu i ka hoʻohanaʻana i nā lawelawe. Hoʻomaka i ka lā i hāʻawiʻia mai ai kēiaʻike.

    Ma waho o nāʻikepili i ka makahiki, e noiʻia mākou e hōʻoia i ke kāne, ka'āina a me ka'āina o ka nohoʻana, ka zip zip a me ke kaʻina manawa. Ma hope o ke komoʻana i ka pihi "Hoʻopakele".

  7. A laila, ponoʻoe e ho'ākāka i kahi leka uila e like me kahi pseudonym. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka loulou "E hele i ka pūnaewele Xbox".

  8. E komo i kāu leka uila a kaomi "'Aʻe".

  9. E hoʻounaʻia kahi leka i ka pahu leta e noi ana iāʻoe e hōʻoia i ka helu. Kaomi ma ka pihi polū.

    Ma hope o ka hoʻokomoʻana i kaʻaoʻao me ka hua'ōlelo ua maikaʻi nā mea a pau. Hoʻopiha kēia i ka helu inoa o kāu moʻokāki Microsoft.

Ka Hopena

Ke hōʻo inoa nei i kahi helu ma ka pūnaewele Microsoft e nuiʻole ka manawa a hāʻawi i nā mea maikaʻi,ʻo ka mea nui ke hiki i nāʻike a pau o Windows me ka hoʻohanaʻana i kahi loiloi a me ka'ōlelo lakau pūnaewele. Maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke hāʻawi i hoʻokahi wale nō'ōlelo aʻo: e hoʻohana i nāʻikepili maoli - he helu phone a me kahi e-mail e pale i nā pilikia i ka wā e hiki mai ana.