Ke hanaʻana i kahi papa inoa kūʻai ma Microsoft Excel

I kēia lā, makemake mākou e hoʻolohe i nā memo memo a Packard Bell. No ka poʻeʻikeʻole, he hui kōkuaʻo Packard Bellʻo Acer Corporation. ʻAʻole hoʻolaha nuiʻiaʻo Packard Bell laptops e like me nā lako kamepiula o nā kānaka kaulana'ē aʻe o ka mākeke. Eia naʻe, aia he pākēneka o nā mea hoʻohana i makemake i nā mea hana o kēia mana. Ma ka moʻolelo o kēia lā, e haʻi mākou iāʻoe i kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻoiho i nā mea hoʻokele no ka Packard Bell EasyNote TE11HC pila, a haʻi pū iāʻoe pehea e hoʻolimalima ai.

Pehea e Download ai Hoʻomohalaʻo Pack Pack Bell Bell EasyNote TE11HC

Ma ka kauʻana i nā mea hoʻokele ma kāu kamepiula, hiki iāʻoe ke hoʻokō i kaʻoihanaʻoi loa a me ka paʻa o ia mea. Eia hou, e hoʻopakele iāʻoe mai keʻano o nāʻano kuhihewa a me nā paio o nā lako. Ma ke ao hou, kahi kokoke i nā mea a pau e komo i ka Pūnaewele, hiki iāʻoe ke loli a hoʻokomo i nā polokalamu ma nāʻano he nui. ʻO lākou a pau heʻano'ē aʻe i ka maikaʻi, a hiki ke hoʻohanaʻia i kahi kūlana i hāʻawiʻia. Hāʻawi mākou iāʻoe i kahi o ia mauʻano.

Māhele 1: Pūnaewele Paena Bellard

ʻO ka punawai mea hana mua kahi mea mua e hoʻomaka ai eʻimi i nā hoʻokele. E pili ana kēia i kekahi o kēlā me kēia polokalamu,ʻaʻole wale i ka mea i'ōleloʻia ma ka inoa o ka pakuhi. I kēia hihia, pono mākou e hana i kēia mau hana ma ka papa.

  1. E hele i ka loulou i ka pūnaewele o ka Packard Bell.
  2. Ma ke poʻo o kaʻaoʻao, eʻikeʻoe i kahi papa inoa o nā paukū i hōʻikeʻia ma ka pūnaewele. E hoʻoluli i kaʻiole ma luna o kahi māhele me ka inoa "Kākoʻo". Aʻo ka hopena, eʻikeʻoe i kahi papahana e wehe nei i lalo nei. E hoʻoneʻe i ka poinikā maka i loko ona a kaomi ma lalo. "Pūnaewele Pūnaewele".
  3. Aʻo ka hopena, e weheʻia kahiʻaoʻao kahi e pono aiʻoe e hōʻike i ka huahana e huliʻia ai ka polokalamu. Ma waenakonu o ka palapala eʻikeʻoe i kahi poho me ka inoa "Huli ma ke kiʻi". Ma lalo iho nei he laina huli. E komo i ka inoa koina i loko -KEIKI.
    I loko o ke komoʻana o ke kiko uila eʻikeʻoe i nā pākuʻi i ka papa koho iho. E hōʻikeʻia ma lalo o ka māhele hulina. I kēia papa inoa, e kaomi i ka inoa iʻikeʻia o ka pona makemake.
  4. Ma kaʻaoʻao hoʻokahi e loaʻa kahi poho me ka pona e pono ai a me nā kōnae a pau e pili ana i ia. Aia ma waena o lākou kekahi mau pepa, pale, nā noi a pēlā aku. Makemake mākou i ka pauku mua o ka papa e hōʻike ana. Kapaʻia "Driver". E kaomi wale i ka inoa o kēia hui.
  5. I kēia manawa, e weheweheʻoe i ka mana o ka pūnaehana hana i hoʻokomoʻia ma kāu polokalamu Packard Bell. Hiki ke hana i kēia ma ka papa koho iho o ka helu, kahi i loaʻa ma kahiʻaoʻao hoʻokahi ma luna o ka paukū. "Driver".
  6. Ma hope o kēlā, hiki iāʻoe ke hele pololei i nā alakaʻi. Ma lalo o ka pūnaewele eʻike anaʻoe i ka papa inoa o nā pūnaewele a pau i loaʻa no ka polokalamu laptop EasyNote TE11HC a ua kūlikeʻo ia me ka OS i waeʻia. Hoʻonohoʻia nā papa a pau i ka papa, kahi i loaʻa ai kaʻike e pili ana i ka mea hana, ka nui o ka waihona hoʻonohonoho, ka lā hoʻokuʻu, ka wehewehe a pēlā aku. Ke kū'ē i kēlā me kēia laina me ka pūnaewele, ma ka hopena, aia kahi kī me ka inoa Hoʻoili. E kaomi iā ia no ka hoʻomakaʻana i ke kaʻina hana o ka polokalamu i waeʻia.
  7. I ka hapanui o nā hihia, e hoʻoukaʻia ka waihona. Ma ka pauʻana o ka download e ponoʻoe e hoʻopuka i nā mea a pau i loko o kahi waihona pūnaewele, a laila e holo i kahi pūnaewele hoʻonohonoho i kapaʻia "Hoʻonohonoho". Ma hope o kēlā mea, ponoʻoe e hoʻopili i ka pūnaewele, ma muli o nā'ōkuhi o kēlā me kēia papa. Pēlā, ponoʻoe e hoʻokohu i nā polokalamu a pau. E hoʻopauʻia kēiaʻano.

Ke Kumu 2: Nā Mea hoʻohana Kūlana Kūikawā Kūikawā

I likeʻole me nāʻoihana'ē aʻe,ʻaʻoleʻo Packard Bell i hoʻohana ponoʻia no kaʻike a me ka hoʻomohalaʻana i nā pono polokalamu. Akāʻaʻole ia he mea weliweli. No kēia mau kumuhana, he kūpono loa nā mea'ē aʻe no ka nānāʻana a me ka hōʻano houʻana i nā lakohana. Nui nā papahana likeʻole ma ka pūnaewele i kēia lā. ʻAʻohe o lākou e kūpono no kēiaʻano, no ka mea, hana lākou a pau ma ka mea like. Ma kekahi o kā mākou mauʻatikala mua, ua loiloi mākou i kēlā mau pono pono'ī.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

I kēia lā, e hōʻike ana mākou iāʻoe i ka hana o ka hoʻoponopono houʻana i nā mea hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i ka Auslogics Driver Updater. Pono mākou e hana i kēia.

  1. Hoʻopili mākou i ka pona ma ka pūnaewele i hoʻonohonohoʻia. E noʻonoʻo i ka laweʻana i nā pūnaewele mai nā kumuʻoihana, no ka mea, hiki iāʻoe ke kiʻi i nā polokalamu huawila.
  2. E hoʻouka i kēia polokalamu. He mea maʻalahi kēia hana, no lailaʻaʻole mākou e noho ma kēia wahi. Manaʻo mākouʻaʻoleʻoe e loaʻa nā pilikia, a hiki iāʻoe ke hele i ka mea hou.
  3. Ma hope o ka hoʻokomoʻana o Auslogics Driver Updater, e hoʻoholo i ka papahana.
  4. Ma ka hoʻomakaʻana, e hoʻomaka ana e hoʻopaʻa aunoa i kāu kamepiula no nā mea hoʻokele a me nā mea iʻikeʻoleʻia. ʻAʻole e lōʻihi kēia hopena. Ke kali wale neiʻo ia e hoʻopau.
  5. Ma ka puka aʻe, eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā polokalamu āu e makemake ai e hoʻouka aiʻole e hoʻololi i ka polokalamu. Hoʻomanaʻo mākou i nā māhele kūpono a pau ma nā'ākuhi ma kaʻaoʻao hema. Ma hope o kēlā, ma ka puka makani lalo, e kaomi i ka pihi keʻokeʻo. Hoʻoholo i nā mea a pau.
  6. I kekahi mau mea, ponoʻoe e kōkua i ka hiki ke hana i kahi heluhoʻihoʻi inā ua pio kēia koho iāʻoe. E aʻo e pili ana i kēia hemahema ma ka puka hou. E kaomi wale i ka pihi "ʻAe".
  7. ʻO ka mea'ē aʻe, ponoʻoe e kali a hiki i ka laweʻiaʻana o nā kōnae a pau no ke kauʻana a hoʻokumuʻia kekahi kope kope. Hiki iāʻoe ke hahai i kēia holomua a pau ma ka puka aʻe e wehe.
  8. Ma ka pauʻana o ka download, e hoʻokomoʻia ke kaʻina o ka hoʻonohonoho ponoʻana i nā hoʻokele no nā mea iʻikeʻia ma mua. E hōʻikeʻia ka holomua hoʻokoeʻana a ho'ākākaʻia ma ka puka o ka papahanaʻo Auslogics Driver Updater.
  9. Ke hoʻohui a hoʻopaʻa houʻia nā mea hoʻokele a pau, eʻikeʻoe i ka puka makani me ka hopena hoʻonohonoho. Manaʻo mākou e loaʻa iāʻoe ka maikaʻi a me ka hewa.
  10. Ma hope o kēlā, ponoʻoe e pani i ka papahana ae hauʻoli i ka holomua o ka pona. Mai poina e nānā no nā loli mai kēlā manawa kēia manawa no ka polokalamu i hoʻokomoʻia. Hiki ke hana i kēia ma kēia pono a ma kekahi mea'ē aʻe.

Ma waho aʻe o ka Auslogics Driver Updater, hiki iāʻoe ke hoʻohana pū i DriverPack Solution. He mea kōkua nui loa kēiaʻano. Ke hoʻouka houʻia a loliʻia a he waihona kikowaena nui o nā mea hoʻokele. Inā hoʻoholoʻoe e hoʻohana i kēlā me kēia manawa, hiki iā mākou ke hoʻohana i kā mākouʻatikala ma kēia papahana.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DriverPack

Ke Kumu 3: Kelepona UKU

Ma kēiaʻano e hāʻawi iāʻoe eʻike a hoʻokomo i nā polokalamu no nā pūnaewele pili pono a me nā pono iʻikeʻoleʻia. He maʻalahi a kūpono hoʻi no kahi o nā mea. ʻO ke kumu o kēiaʻano, ponoʻoe eʻike i ka waiwai o ka ID o nā mea hana āu e makemake ai e hoʻokomo i ka polokalamu. Ma hope aʻe, ponoʻoe e hoʻohana i ka ID i loaʻa ma kahi pae kūikawā e hoʻoholo ai i keʻano o ka pūnaewele ma muli o ia mea a koho i ka lako pono. Ke wehewehe nei mākou i kēiaʻano ma keʻano pōkole, e like me kā mākou i kākau mua ai i kahi haʻawina piha loa a mākou i uhi ai i kēia nīnau. Iʻole e hana hou i kaʻike, makemake mākou e hele wale i ka loulou ma lalo nei aʻike i kaʻike i nā mea kiko'ī.

Kaʻohi: Loaʻaʻana i nā mea hoʻokele ma kahi mea ID makame

Ka Papa Hana 4: Ka MeaʻIke Uila Windows

Hiki iāʻoe ke ho'āʻo eʻike i ka polokalamu no nā polokalamu laptop me kaʻole e loaʻa i nā pono hana'ē aʻe. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe i ka meaʻaila hulina o ka polokalamu kele uila o Windows. Eia ka mea e pono aiʻoe e hana e hoʻohana i kēiaʻano:

  1. E wehe i ka puka "Mana Mea Mea". No ka hanaʻana i kēia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kekahi o nā mea i ho'ākākaʻia ma ka mea i lalo nei.
  2. Leʻaleʻa: E wehe i ka "Mana Mea Mea"

  3. Ma ka papa inoa o nā lako a mākou eʻike ai i ka mea e pono aiʻoe eʻike i ka mea hoʻokele. ʻO kēia paha he meaʻike aʻikeʻoleʻia paha.
  4. Ma ka inoa o kēlā mau mea hana, pāomi i ka pihi'ākau'ākau. Ma ka papa e hōʻikeʻia, e kaomi i ka lālani mua loa "Nā Mea Hoʻokele Pāʻoihana".
  5. Aʻo ka hopena, e weheʻia kahi puka kahi e pono aiʻoe e koho i keʻano hulina pūnaewele. E hāʻawiʻia kāu koho "Huli aunoa" a "Manual". Ke hāpai mākou ma ka hoʻohanaʻana i ka koho mua, e like me ia i kēia manawa e ho'āʻo ana ka pūnaewele eʻimi i nā mea hoʻokele ma ke kele pūnaewele.
  6. Ma hope o ke kaomiʻana i ke pihi, e hoʻomaka ke kaʻina hulina. Pono mākou e kali a hiki i ka paʻaʻana. Ma ka hopena eʻikeʻoe i kahi puka kahi e hōʻikeʻia ai ka huli a me ke kūkuluʻana. Eʻoluʻolu eʻikeʻia ka hopena maikaʻi a me ka maikaʻiʻole. Ināʻaʻole iʻike ka pūnaewele i nā mea e pono ai, a laila e hoʻohanaʻoe i kekahiʻano hana i ho'ākākaʻia ma luna nei.

Ke manaʻolana nei mākou e lilo kekahi o nāʻano i ho'ākākaʻia iāʻoe e hoʻokomo i nā mea hoʻokele a pau no ka polokalamu Packard Bell EasyNote TE11HC. Akā naʻe, hiki i ka'ōnaehana maʻalahi ke hāʻule. I ka hopena o ia - kākau i nā manaʻo. E nānā pū kākou no ke kumu o ko lākou heleʻana a me nā hoʻoholo kūpono.