Framaroot 1.9.3

Me ka hoʻohana ākea o nā'ōnaehana Android e koi ana iā Superuser kuleana no kā lākou hana, ua hoʻonuiʻia ka papa inoa, a ua hiki iā ia ke loaʻa kēia mau kuleana. Malia paha ke alaʻoi loa loa e loaʻa ai nā kuleana pakiaka ma kahi polokalamu'ōleʻaʻo ka hoʻohanaʻana i nā papahana iʻole pono e hoʻohuiʻia i kēlā me kēia kamepiula. ʻO kekahi o kēia mau hananaʻo Framaroot, kahi papahana i hāʻawiʻia i ka hōʻano apk.

ʻO ka hana nui o ka papahana Framarut ka hoʻolakoʻana i ka mea hoʻohana me ka hiki ke loaʻa nā kuleana hakula ma nā'ōkuhi likeʻole me ka hoʻohanaʻole i ke kamepiula.

ʻO ka papa inoa o nā pūnaewele Framaroot i kākoʻoʻiaʻaʻole i like ka laulā e like me ka mea e manaʻo nei, akā inā e hoʻomau ana ka papahana i nā pono o Superuser, hiki i ka mea nāna ke kiʻi ke maopopo - hiki iāʻoe ke hoʻopoina i nā pilikia me kēiaʻano.

Loaʻa i nā kuleana o ke kumu

Hana ka Framaroot iāʻoe i ka manawa e loaʻa ai ka Superuser kuleana me kahi pākahi wale nō, ponoʻoe e wehewehe i nā palena.

Nā hana likeʻole

No ka loaʻaʻana o nā kuleana paʻa ma o Framarut, hiki ke hoʻohanaʻia nāʻano hana likeʻole,ʻo ia hoʻi, nā'āpana o ka pūnaewele software aiʻole ka papa o nā kauoha e kūpono ana no ka hōʻehaʻana i nā vulnerabilities ma ka OS OS. Ma ka hihia o Framaroot, ua hoʻohanaʻia kēia mauʻano lapuwale no ka loaʻaʻana o nā kuleana o Superuser.

Loaʻa ka laulā o ka papa inoa o nā hana. Ma muli o keʻano o ka polokalamu a me ka hōʻoia o Android i hoʻokomoʻia ma luna o ia mea, hiki i kahi kiko'ī kiko'ī ma ka papa inoa o nāʻaoʻao a iʻole e hele.

ʻO ka Manaʻo Manaʻo

ʻO ia wale nō,ʻaʻole iʻaeʻia ka palapala noi Pharmamarut e mālama i nā pono o ka Superuser, akā hoʻokomo i nā polokalamu kūikawā no ka hoʻokōʻana i kēia kaʻina hana e ka mea hoʻohana. ʻO SuperSU kekahi o nā kūlana kaulana i kēia manawa. E hoʻohana i ka Framarut,ʻaʻohe pono e noʻonoʻo e pili ana i nā hanana hou e hoʻokomo ai i SuperSU.

Ke wehe i nā kuleana nui

Ma waho aʻe o ka loaʻaʻana, hiki i ka Framaroot ke hoʻohana i ka mea hoʻohana e holoi i nā kuleana-mau i loaʻa mua.

Nā Virus

  • ʻAʻole noa ka polokalamu;
  • ʻAʻohe pāʻoihana;
  • ʻAʻohe pono;
  • ʻAʻole pono ka PC e hana i nā hana maʻamau;
  • Ke hoʻokomoʻiaʻana o ka noi no ka hoʻoholo i nā kuleana hakikā;
  • Loaʻa kahi hana o ka weheʻana i nā kuleana superuser;

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻole i ka laulā nui o nā'ōmihana i kākoʻoʻia;
  • ʻAʻohe pāʻoihana no nā mea hou;
  • ʻAʻole he kākoʻo no nā mana hou o Android;

Ināʻoluʻolu ka pūnaewele e pono ai ke loaʻa nā kumu-paʻa ma ka papa inoa i kākoʻoʻia e ka papahana, pono maikaʻi ka Framaroot, a ma luna o nā mea a pau, he ala maʻalahi e hoʻokō i nā hana pono.

Hoʻokaʻawale Framaroot no ka mea

E kiʻi i ka polokalamu hou o ka palapala noi mai ka pūnaewele luna

Loaʻa i nā pono o ke kamepiula i ka Android ma o Framaroot me kahi PCʻole ʻO ke akamai kaulana Pahi Baidu ʻO SuperSU

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
Framaroot - polokalamu uila wikiwiki e loaʻa ai nā kuleana hakula i kahi lehulehu nui o nā polokalamu. ʻO ka hanaʻana me ka hoʻolālāʻaʻole makemake i ka manawa nui, ua hanaʻia nā lawelawe a pau me ka paʻi hoʻokahi.
Pūnaewele: Android 2.0-4.2
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: XDA mau mea hoʻolālā
Kuhi: Free
Nui: 2 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 1.9.3