ʻO ka hewa keu o ka lawelaweʻana ma ka Windows 10 - Pehea e hoʻololi ai

ʻO kekahi o nā hewa kūlohelohe o nā poʻe Windows 10,ʻo ia ka pale polu o ka make (BSoD) SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION a me ka hua'ōlelo "He pilikia a PC a he pono e hoʻomaka hou." E 'ohi wale mākou i kekahi mauʻike e pili ana i ke kuhi, a laila e hoʻomaka kokeʻia. "

E kuhikuhi ana i kēiaʻano kiko'ī i ka hoʻoponoponoʻana i ka hewa SYSTEM SERVCIE EXCEPTION, pehea e hiki ai ke hoʻohālikelikeʻia e pili ana i nāʻano likeʻole o kēia hemahema, e hōʻike ana i nā mea nui e hoʻokahuliʻia.

Nā kumu o ka'ĀINA HOPE HOPU MAU

ʻO ke kumu nui loa o ka nānāʻana o kahi pale polū me ka memo hewa o SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION he kuhi i ka hana o ka kamepiula a iʻole nā ​​mea hoʻokele pūnaewele pona.

Eia naʻe, inā hiki ke kuhiʻana i ka hoʻomakaʻana o kekahi kēmu (me nā memo hewa i ka SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ma dxgkrnl.sys, nvlddmkm.sys, atikmdag.sys kōnae) nā polokalamu pūnaewele (me netio.sys hewa) aiʻole,ʻoi aku, ke hoʻomakaʻoe i Skype (me ka leka e pili ana i ka pilikia ma ka module ks.sys), ma keʻano he kūlana, aia i loko o nā mea hoʻokele pololei i nā mea hana,ʻaʻole i loko o ka papahana e hoʻomakaʻia ana.

Hiki hiki ke hana maikaʻi nā mea a pau ma kāu kamepiula ma mua,ʻaʻoleʻoe i hoʻokomo hou i nā mea hoʻokele hou, akāʻo Windows 10 i hōʻano hou i nā mea hoʻokele pūnaewele. Eia nō naʻe, hiki i kekahi kumuhana'ē aʻe o ke kuhi, a e noʻonoʻoʻia paha.

ʻO nā koho kūpono maʻamau a me nā hoʻonohonoho papahana no lākou

I kekahi mau manawa, i kaʻikeʻana o ka pale aniani o ka make me ka hewa EXCEPTION SERVICE SYSTEM, hōʻike kokeʻia kaʻike hewa i ka file i hāʻuleʻole me ka hoʻopaneʻe .sys.

Ināʻaʻole i hōʻoiaʻia kēia faila, ponoʻoe e nānā i kaʻike e pili ana i ka faila i hoʻokumu i ka BSoD i ka waihona hoʻomanaʻo. No ka hanaʻana i kēia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka polokalamu BlueScreenView, kahi hiki iāʻoe ke hoʻoiho mai ka pae hana pūnaewele http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html (aia nā pūnaewele ma lalo o kaʻaoʻao, aia kekahi huapalapala unuhi Russian i hiki iāʻoe ke kope i ka papahana polokalamu Ua hoʻomaka ia ma ka Lūkini).

Nānā: ināʻaʻole kahi hana o ka hapa i ka Windows 10, ho'āʻo i kēia mau hana ma ke komoʻana i keʻano palekana (e nānā i pehea e komo ai i keʻano palekana o Windows 10).

Ma hope o ka hoʻomakaʻana i BlueScreenView, e nānā i kaʻikepili hemahema loa (ʻo ka papa inoa ma ka luna o ka puka o ka polokalamu) a nānā i nā'ōnaehū i loaʻa i nā'ōpili i alakaʻi i ke kiki polū (ma lalo o ka puka makani). Inā nele ka list "Dump files", inā paha ua neleʻoe i ka hanaʻana o ka hoʻopauʻana i ka hoʻomanaʻo i ke kumu o nā hewa (e nānā i pehea e hiki ai ke hoʻopili i ka hoʻomanaʻo i ka wā o ka paʻiʻana o Windows 10).

I nā manawa pinepine i nā inoa laulā hiki iāʻoe ke loaʻa (ma ka huliʻana i ka inoa inoa ma ka pūnaewele) kahi hapa o ka mea hoʻokele a lākou e hana i nā mea e wehe ai a hoʻomohala i kahiʻaoʻao'ē aʻe o kēia mea hoʻokele.

ʻO nā hemahema maʻamau o nā faila i hoʻoili i ka SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hāʻule:

  • netio.sys - ma keʻano he kūlana, pilikia ka pilikia ma muli o nā mea hōʻailona kāleka kāleka hōʻole aiʻole ka mea hoʻololi WI-FI. I ka manawa like, hiki keʻike i ka pale polū ma kekahi mau kahua a iʻole ma lalo o ka amo kiʻekiʻe ma luna o ka mea kikowaena (e like me keʻano o ka hoʻohanaʻana i ke kahe puna). ʻO ka mea mua āu e ho'āʻo ai i kahi hanana e hoʻopili i nā mea hoʻoili mua o ka mea hoʻopuka paakiki i hoʻohanaʻia (mai ka pūnaewele o ka mea hana kiʻi pona no kāu'ōnaehanaʻoihana a mai ka pūnaewele o ka mea papahana papahana no kāuʻano MP, nānā pehea eʻike ai i ka'ōnaeho papahoa).
  • dxgkrnl.sys, nvlddmkm.sys, atikmdag.sys ka mea pilikia me nā mea hoʻokele wikiō. E ho'āʻo e hoʻopau loa i nā mea hoʻokele kiʻi kiʻi ma DDU (eʻike pehea pehea e wehe ai i nā mea hoʻokele wikiō) a e hoʻokomo i nā mea hoʻokele hou loa mai AMD, NVIDIA, Intel (ma muli o ka model card video).
  • ks.sys - hiki ke kamaʻilio e pili ana i nā mea hoʻokele likeʻole, akāʻo ka hihia maʻamau ka EXEDP SERVICE EXCEPTION kc.sys hewa i ka wā e hoʻouka aiʻole e holoʻana i Skype. I kēia kūʻana,ʻo ka hopena i loaʻa pinepine i nā mea hoʻokele webcam, i kekahi manawa ka papa kani. Ma keʻano o kahi pūnaewele, hiki ke koho i ke kumu i loko o ka mea hana kelepa mai ka mea hana lole laptop, a me ka mea maʻamau e hana maikaʻi loa (e ho'āʻo e hele i ka luna pūnaewele, e kaomi pono i ka pūnaewele - hoʻololi i ka mea hoʻokele - koho "Huli i nā mea hoʻokele ma kēia kamepiula "-" E koho i ka papa inoa o nā pilo i loaʻa i ka computer "a nānā inā loaʻa kekahi mau mea hoʻokele'ē aʻe i ka papa inoa).

Inā, i kou hihia, heʻili'ē aʻe kēia, e ho'āʻo mua e loaʻa iā ia ma ka Pūnaewele, no laila ke kuleana o ia, malia paha eʻae ana iāʻoe ke koho i nā mea hoʻoili a nā kumuhana i hoʻoili i ka hemahema.

Nā hana'ē aʻe e hoʻoponopono ai i ka hewa EXCEDTION SERVICE

Eia kekahi mauʻanuʻu hou e hiki ke kōkua i ka wā e hoʻopauʻia ai kahi hapa o ka'ĀINA KAULĀ'OLEKUA, ināʻaʻole i hoʻoholo i ka mea loiloi pilikia a iʻole ka hōʻoiaʻanaʻaʻole i kōkua i ka pilikia:

  1. Inā hoʻomaka ka hewa ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka polokalamu anti-virus, pākuhi, ad blocker a iʻole nā ​​papahana'ē aʻe e pale aku i nā mea hoʻoweliweli (e ponoʻoleʻia), e ho'āʻo e hōʻoki. Mai poina e hoʻomaka hou i ke kamepiula.
  2. E hoʻouka i nā polokalamu hou o Windows 10 (pākuhi'ākau i ke pihi "Hoʻomaka" - "Nānā" - "Hoʻoponopono a palekana" - "Hōʻike Windows" - ke pāʻani "E nānā no nā hōʻuluʻulu".
  3. Inā hiki i nā mea a pau e hana pono ai, a laila e ho'āʻo eʻike inā he mau hanana hou i kāu kamepiula a hoʻohana iā lākou (e nānā i nā Uila Hoʻolahala 10).
  4. Ināʻikeʻoe i ka mea o ka mea hoʻokele i hoʻopilikia i ka pilikia, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻonai (reinstall), akā e hoʻi hou (e hele i nā pono o ka pūnaewele i ka mea hoʻonohonoho pūnaewele a hoʻohana i ke pihi "Hōlaki" ma kaʻaoʻao "Driver").
  5. I kekahi manawa, hiki ke hanaʻia kekahi hewa ma nā kīnā ma ka disk (ʻike pehea e nānā ai i ka disikōka no nā hewa) aiʻole RAM (pehea e nānā ai i ka RAM o kahi kamepiula a iʻole pona). A eia kekahi, ināʻoi aku i kahi o hoʻokahi pūnaewele ka'ōnaehana, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hana pū me kēlā me kēia.
  6. E hōʻoia i ka pono o nā'ōnaehana pūnaewele Windows 10.
  7. Ma waho aʻe o ka polokalamu BlueScreenView, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka mea hoʻohana i ka mea i hoʻohanaʻia (no ka hoʻohanaʻana i ka home) no ka hoʻopiliʻana i nā hoʻopau pūnaewele, hiki ke hāʻawi i kekahi manawa i kaʻike kūpono e pili ana i ke kōwae i pilikia ai (inā ma ka'ōlelo Pelekānia). Ma hope o ka hoʻomakaʻana i ka papahana, e kaomi i ka pihi Analyze, a laila e heluhelu i nā mea o ka pūʻulu Hōʻike.
  8. I kekahi manawaʻo ka kumu o ka pilikia paha,ʻaʻole pahaʻo ia nā mea hoʻokele lako lako, akāʻo ka lakohana pono'ī -ʻaʻole i pili ponoʻole aiʻole hewa paha.

Manaʻo wau i kekahi o nā koho i kōkua i ka hoʻoponopono i ka hewa i kāu hihia. Ināʻaʻole, e wehewehe i nā kiko'ī i loko o nā manaʻo pehea a me ka hopena o ka hemahema i loaʻa ai, kahi i hōʻikeʻia i nā pūnaewele i ka waihona hoʻomanaʻo - hiki paha iaʻu ke kōkua.