Memu emulator MEmu

ʻO MEmu kekahi o nā mea e loaʻa ana i nā polokalamu Android no Windows ma Russian (ʻo ia hoʻiʻaʻole ka'ōnaehana Russian wale nō, a he maʻalahi ka hoʻonohonohoʻana i nā emulator, akā,ʻo kaʻoiaʻiʻo o ka mīkiniʻo MEmu iho ma Russian). I kēia hihia, uaʻikeʻia ka emulator e ka wikiwiki, ka maikaʻi a me ke kākoʻo no nā pāʻani.

I loko o kēia mākāka pōkole - e pili ana i ka mea e hiki ai i ka emulator android, ka manaʻo o ka hana, ka hoʻohanaʻana i nāʻoihana a me ka hoʻonohonohoʻana o MEmu, e like me ke kāhiliʻana i ka Russian mai nā papa kuhikuhi, ka hana a me nā wikiō hoʻomanaʻo wikiō, a me kekahi mau mea'ē aʻe. Ke hāpai pū nō hoʻi au e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me:ʻO ka Android maikaʻi e lawe i ka Windows.

Hoʻonohoʻia me MEmu

ʻAʻole i paʻakikī ka hoʻokumuʻana i ka MEUM emulator, keʻoleʻoe e hoʻomanaʻo e koho i ko Rusia ma ka pākuhi mua, e like me ka hoʻonaninani i luna - ma muli o ka hopena e loaʻa iāʻoe nā'ōnaehana, nā mea hanahana no nā pihi mana a me nā kumu'ē aʻe ma ka'ōlelo maʻalahi.

Ma hope o ka hoʻoukaʻana a me ka holoʻana o ka emulator, eʻikeʻoe i kahi papahana o Android e pili ana me nā mana ma ka'ākau (ua hoʻokomoʻiaʻo 4.2 4.2 × 720, 1 GB o RAM).

ʻAʻole hoʻohana ka emulator i kahi'ōnaeho maʻamau maʻamau, akāʻo MEmu Launcher, kahiʻike o ka hoʻolaha o nā noi ma lalo o ka maka ma waenakonu. Inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke hōʻolo i kāu mea kala. I ka hoʻomaka muaʻana e hoʻomaka kokeʻia ka pono MEU Manual, e hōʻike ana i nā hiʻohiʻona nui o ka emulator.

Ma MEmu, Google Play, hoʻouka houʻiaʻo Explorer Explorer, aia kekahi mau kuleana pakula (ua pilikia lākou ma nā pūnaewele inā pono). Hiki iāʻoe ke hoʻouka i kāu mau noi mai ka Play Store aiʻole mai kahi pūnaewele noi APK ma kāu kamepiula, me ka hoʻohanaʻana i ke pihi pono i ka pane'ākau.

ʻO nā mana a pau ma kaʻaoʻao'ākau o ka pukapiho emulator:

  • E wehe i ka emulator ma ka piha piha.
  • Nā pākuʻi lima e nānā i nā wahi (e kūkākūkāʻia ma hope)
  • Hōʻike kiʻi
  • E hoʻolālā i ke kani
  • E hoʻololi i ka maka
  • E hoʻouka i kahi noi mai ka APK
  • E hoʻopiha i ka noi i kēia manawa
  • Ke hoʻouka nei i ka noi mai ka emulator ma kekahi pūnaewele loea maoli
  • Ka leka uila
  • E hoʻopaʻa i ka wikiō mai ka pakuhi
  • Nā koho Emulator
  • Volume

Ināʻaʻole maopopo iāʻoe kekahi o nā kiʻi ma ke panel, e hoʻopaʻa waleʻoe i ka poinikō maka - e hōʻikeʻia kahi hōʻailona e wehewehe ana i kāna kumu.

Ma keʻano laulā,ʻaʻohe mea'ē aʻe e pili ana i ka "emulator" ma loko, a inā ua hana pūʻoe me ka Android, hoʻohanaʻia ka MEMAʻaʻole hiki ke paʻakikī, me ka hikiʻole i kekahi o nā nuances o nā hoʻonā i ho'ākākaʻia ma lalo nei.

MEUM emulator setup

I kēia manawa ma kahi o ka hoʻonohonohoʻana i ka emulator, hiki ke hoʻohana iāʻoe.

ʻO ka pinepineʻana i ka hoʻohanaʻana i nā mūkini Android, hoʻohana nā mea hoʻohana i nā nīnau e pili ana i ka mea e hiki ai ke hana i ka papa hana Lūkia (aiʻole paha, e hiki ai i ka hiki ke komo i ka Russian mai kahi papapā). Hiki iāʻoe ke hana i kēia ma MEmu e like me kēia:

  1. E hele i nā hoʻonohonoho (mau mea no Android iho), ma ka mahele "Language and input", e koho i "papa papa a me nāʻano komo".
  2. E hōʻoia ua kohoʻia ka papahana Memuime paʻamau.
  3. Ma ka'āpana "papahana papa", e kaomi i ka Virtual Virus Input.
  4. Hoʻohui iʻelua hoʻolālā - Russian (Russian) a meʻEnelani (English US).

Hoʻopiha kēia i ka hoʻokumuʻia o ka papa hana Russian - hiki iāʻoe ke hoʻololi ma waena o nāʻaoʻaoʻelua ma ka emulator me ka hoʻohanaʻana i nā kī kī Ctrl + Space (no kekahi kumu i hanaʻia ai iaʻu ma hope o ka hoʻomaka houʻana o ka emulator). Inā makemakeʻoe i nā koho hou no ka hoʻopilikinoʻana i kāu papa hana papahana no ka hoʻohanaʻana i MEmu, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi polokalamu kōkua kōkua waho External Keyboard.

I kēia manawa e pili ana i nā papa helu iʻole pono iā MEmu, akā i ka'ōnaeho e holo ai. Hiki iāʻoe ke kele i kēia mau koho ma ke kaomiʻana i ka'ōmole kikola ma ka pūʻulu ma ka'ākau. Ma nā pūnaewele, e loaʻaʻoe i kahi mau pepa:

  1. Ke kumu - hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka helu o ka pahu hana process (CPU), ka nui o ka RAM, ka hoʻomanaʻo, ka hoʻonā ihu, ka'ōlelo, a me nā palena o ka puka makani emulator.
  2. Advanced - no ka hoʻoholo i ke kikowaena o ke kelepona maikaʻi, ka mea hoʻohana a me ke kelepona (ʻoiaʻiʻo,ʻaʻole hiki iāʻoe ke kāhea, akā ponoʻoe e nānā i ka hana o nā noi). Maʻaneʻi, ma ka "Other"ʻaoʻao, hiki iāʻoe ke hoʻohana a hōʻolo paha i ka'ōpala, ke keyboard keyboard (ʻaʻole i hōʻikeʻia e ka paʻamau).
  3. Māhele i nā waihona - hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i nā waihona puʻalina no kāu kamepiula a me ka Android ma ka emulator (ʻo ia hoʻi, hiki iāʻoe ke waiho i kekahi mea ma kahi waihona ma kāu kamepiula a laila eʻike i ka emulator, e like me ka hoʻohanaʻana iā ES Explorer).
  4. GPS - e hoʻoholo i kahi kahi "ʻoiaʻiʻo" (ʻAʻole i loaʻa iaʻu kēia mea, hōʻike i kahi hewa, hikiʻole ke hoʻopaʻa).
  5. Hotkeys - e hoʻolālā i nā pōkole emulator, me ka hanaʻana i nā screenshots, ke hoʻololiʻana i ke kiʻikuhi piha piha a me nā kī Boss (huna i ka puka emulator).

Aʻo ka hope hope loa o nā kūʻokoʻa,ʻo ia ke kī paʻa paʻa i nā maka, pono loa i nā pāʻani. Ma ke kaomiʻana i ka mea pili i ka pahu hana, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i nā mana i nā wahi i makemakeʻia o ka maka a hāʻawi i kekahi kī ma ka papa keyboard iā lākou.

Eia kekahi, ma ke kaomiʻana i kahi o ka maka a me ka hoʻokomoʻana i kahi leka, hiki iāʻoe ke hana i kāu mau mana (ʻo ia hoʻi, ma hope aku, i ka paʻiʻana o kēia kī i ka keyboard, e hoʻopuka ka emulator i kahi pāomi ma kahi o ka huli). Ma hope o ka hāʻawiʻana i nā kī, mai poinaʻoe e hōʻoia i nā hoʻololi i hanaʻia (ke pihi me ka mark ma kaʻaoʻao'ākau).

Ma keʻano laulā, ua waihoʻo MEmu i kahi leʻaleʻa maikaʻi, akā, no ka haʻawina eʻoi aku ana ka māmā o ka Leapdroid i hoʻopaʻa muaʻia (akā, ua ho'ōki nā mea hoʻolālā i ka hoʻolālā o kēia emulator a weheʻia mai ko lākou wahiʻoihana). I ka manawa o ka hoʻokolokoloʻana, ua holomua ka pāʻani a me ka wikiwiki, akā, ua hāʻule ka laka o AnTuTu Benchmark (ʻoi aku,ʻaʻole i kūpono i ka holoʻana i nā hōʻoia - ma muli o ka hōʻoia o AnTuTu, i kākoʻoʻia i ka papa hana aʻaʻole i hoʻomaka).

Hiki iāʻoe ke hoʻohuli i ka MEmu Android emulator no ka Windows 10, 8 a me ka Windows 7 mai ka pae hana pūnaewele //www.memuplay.com (hiki ke kohoʻia ka'ōlelo Russian ma kahi o ka hoʻonohoʻana). Eia hou, inā makemakeʻoe i kahi polokalamu hou o Android, e hoʻolohe i ka Lolipop link ma kaʻaoʻao'ākau'ākau o kaʻaoʻao (aia nā'ōlelo no ka hoʻokomoʻana i ka Android 5.1).