E wehe i nā faila MDS


ʻO kēlā me kēia mea hoʻohana mai kēlā me kēia manawa e kū ana i ka pono e hoʻololi i nāʻikepili mai kekahi iPhone ai kekahi. E wehewehe ana e hiki ai ke hana i kēia.

Ma keʻano kūlana, ma ka hoʻololiʻana i nāʻikepili, hoʻohana nā mea hoʻohana i kahi kope kope ma kahi'ōnaehana hou, aiʻole e hana pū me nā waihona pūnaewele. ʻO nā hihiaʻelua a ke kūkākūkā ponoʻia ma lalo nei.

Hoʻololi i nāʻikepili a pau mai iPhone a iPhone

No laila,ʻelua mau smartphones mai Apple mai: hoʻokahi kahi e loaʻa ai kaʻike, aʻo ka lua hoʻi kahi e laweʻia ai. Ma iaʻano, he mea maʻalahi ka hoʻohanaʻana i ka hana kākoʻo, me kahi hiki iāʻoe ke hoʻololi i nāʻikepili a pau mai kekahi kelepona i kekahi. Akā, ponoʻoe e hana i kahi kope. Hiki ke hana i kēia ma o kahi kamepiula me ka hoʻohanaʻana i iTunes, aiʻole e hoʻohana i ka mālamaʻana i kaʻene iCloud.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻihoʻi ai i kahi iPhone

Eia hou,ʻo keʻano o ka hoʻokuʻuʻana i kahi waihona e hilinaʻi ia ināʻoe e hoʻokomo iā ia ma o ITunes aiʻole ma o ka lawelawe lawelawe kapuaʻi iCloud.

Hanana 1: iCloud

Mahalo i ka pukaʻana o ka lawelawe Aiclaud,ʻo ka hapanui o nā mea hoʻohanaʻole i ka pono e hoʻohui i kahi lemu i kahi kamepiula, no ka mea hikiʻole ke mālamaʻia kahi kope kope ma iTunes, akā i loko o ke ao.

  1. No ke kauʻana i kahi waihona mai iCloud, ponoʻoe e hoʻopau loa i ka'ōnaeho mai ka waihona a me nā hoʻonohonoho. No laila, inā ua paʻa ka pūnaeweleʻelua i nāʻikepili, e holoi iā lākou.

    E heluhelu hou: Pehea e hana ai i kahi iPhone hou hoʻohoho

  2. A laila, e hele ana i ka hoʻonohonoho mua o ka'ōpili, eʻikeʻoe i ka paukū "Nā polokalamu a me nāʻikepili". Maanei, ponoʻoe e koho i kēia mea "E hoʻihoʻiʻia mai ke kope" iCloud ".
  3. ʻO ka mea'ē aʻe,ʻo ka pūnaewele e koi iāʻoe e komo i ke komoʻana i nāʻikepili Apple ID. Ma hope o ka holoʻana i loko, koho i kāu kope kope i hana muaʻia. E hoʻomaka ka pūnaewele i ke kaʻina o ka hoʻoukaʻana i kahi mea mālama i ka mea pono, aʻo ka lōʻihi o ia mea e kauʻia ma ka nui o kaʻike i hoʻopaʻaʻia. Akā, ma keʻano he kūlana, pono pono ke kali ma kahi o 20 mau minuke.

Hanana 2: iTunes

E maʻalahi ka hoʻokuʻuʻana i kahi waihona ma nā pūnaewele ma waena o Ityuns, no ka mea maʻaneʻiʻaʻoleʻoe e pono e holoi i kaʻike ma mua.

  1. Ināʻoe e hana nei me kahi'ōnaehana hou, e hoʻokuʻu ia a hele i ka hoʻonohonoho mua i kaʻaoʻao "Nā polokalamu a me nāʻikepili". Maanei, ponoʻoe e koho i kēia mea "Hoʻokuʻi mai ke kopeʻo iTunes".
  2. E hoʻolālā i nā uila ma ka kamepiula a hoʻohui i ke kelepona i ka kamepiula. Keʻikeʻia ka mea iʻikeʻia,ʻikeʻia ka puka ma ka pakuhi e hoʻouku iāʻoe e hoʻihoʻi i kaʻikepili mai ka waihona. Inā pono, koho i ke kope i makemakeʻia a hoʻomaka i ke kaʻina hana.
  3. Inā loaʻa kaʻikepili i ka helu,ʻaʻole ponoʻoe e hoʻomaʻemaʻe ia - hiki iāʻoe ke hoʻomaka koke i ka ho'ōla. Akāʻo ka mea mua, ināʻoe i hoʻolālā i ka hana hoʻomalu "Huli i ka iPhone", hoʻopau iā ia. No ka hanaʻana i kēia, wehe i nā koho o ke kelepona, koho i ka inoa o kāu pūnaewele, a laila hele i ka paukū iCloud.
  4. E wehe i kahi "Huli i ka iPhone". Maanei, ponoʻoe e hoʻopau i kēia hiʻona. No ka hōʻoia, e makemake ka pūnaewele iāʻoe e komo i kahi hua'ōlelo mai ka Apple ID.
  5. E hoʻohui i kāu kelepona me ka hoʻohanaʻana i ke kelepona USB e hoʻopili pū me kāu kamepiula. Eʻikeʻia kahi hōʻailona ma kaʻaoʻao o ka puka makani, kahi āu e koho ai.
  6. Eʻike i ka weheʻia o kaʻaoʻao ma ka hema. "Manaʻo hou". E kaomi'ākau i ka pihi. Hoʻokuʻiʻia mai ke kope.
  7. Inā pono, koho i ka kope i makemakeʻia ma ka papa inoa iho.
  8. Inā ua hana muaʻoe i ka hana hoʻopunipuni hōpona, a laila e loaʻa hou i ke kope, hoʻokahua i ka hua'ōlelo.
  9. Hoʻomaka ka hoʻomaka. Mai hoʻokaʻawale i ke kelepona mai ka lolouila i ka manawa o ke kauʻana.

Hoʻololi i nā waihona mai iPhone a iPhone

Ma keʻano hoʻokahi, ināʻaʻoleʻoe e kope i nāʻikepili a pau i kekahi kelepona'ē aʻe, akā wale nō kekahi mau faila, e like paha, mele, kiʻi, a palapala paha, a laila,ʻaʻole hiki ke hoʻohanaʻia mai kahi kope kope. Eia nō naʻe, hiki iāʻoe ke komo i nāʻanoʻokoʻa'ē aʻe e hoʻololi i nāʻikepili, i hōʻike muaʻia i kēlā me kēia mea ma ka pūnaewele.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻololi ai i nā faila mai iPhone a iPhone

Me nā polokalamu hou o iOS, ua hoʻomaikaʻiʻia ka iPhone, a loaʻa nāʻano hoihoi hou. Inā ma ka wā e hiki mai ana kekahi mau mea like'ē aʻe no ka hoʻololiʻana i nāʻikepili mai kahi'ōpili i ka'ōpona, e hoʻonuiʻia ka mea.