Hoʻopaʻa i ka hemahema "com.android.systemui"


ʻO kekahi o nā kuhi hewaʻole e hiki ke hana i ka wā o ka polokalamu me ka Android, he pilikia ia i ka SystemUI -ʻo ka pūnaewele pūnaewele no ka pilinaʻana me ke kikowaena. ʻO kēia pilikia ka hopena ma o nāʻikepili pūnaewele ponoʻole.

Hoʻoholo i nā pilikia me com.android.systemui

Kuhi nā hewa i loko o ka'ōnaehana hoʻowalewale pūnaewele no nā kumu likeʻole: pilikiaʻole, hōʻoia pilikia ma ka pūnaewele aiʻole ka heleʻana o kahi huakaʻi. E noʻonoʻo i nāʻano no ka hoʻoholoʻana i kēia pilikia no ka paʻakikī.

Ke Kumu 1: Hoʻomoe hou i ka'ōnaehana

Inā he kumu pōʻino nā kumu o ka pilikiaʻole, hiki i ka hoʻomaka houʻana o ke gadget me kahi kiʻekiʻe o ka mea hiki ke kōkua i ka hana. Hiki ke hoʻololi i nāʻano kuhi hou i ka polokalamu i ka polokalamu, no laila ke paipai nei mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho i nā mea i kākauʻia.

E heluhelu hou: E hou i nā'ōnaehana Android

Hanana 2: Hoʻopilikia i kaʻike manawa o ka manawa a me ka lā

Hiki ke hanaʻia nā hewa i loko o ka SystemUI i nā pilikia me ka loaʻaʻana o kaʻike e pili ana i ka lā a me ka manawa mai nā pūnaewele pūnaewele. Pono e hoʻoneʻe i kēia hiʻona. No ke aʻo pehea e hana ai i kēia, heluhelu i ka mea i lalo nei.

E heluhelu hou: Ka hoʻoponoponoʻana i nā hewa i loko o ke kaʻina "com.android.phone"

Māhele 3: Hoʻopau i nā Hōʻoia Google

Ma kekahi mau kikowaena wikiwiki hoʻopuka pūnaewele ma hope o ka hoʻokomoʻana i nā hoʻopuka i nā polokalamu Google. Hiki i ka papa hana hou i ka mana o mua ke kōkua i ka hoʻohemoʻana i nā kuhihewa.

  1. Holo "Papa".
  2. Huli "Luna hoʻoponopono" (hiki ke kapaʻia "Nā noi" aiʻole "Manaʻo Palapala").


    E hele ma laila.

  3. I ka manawa ma ka Mana Pūnaewele, e hoʻololi i kaʻaoʻao "Pau" a, e hele ana i loko o ka papa inoa,ʻike "Google".

    E kāomi i kēia mea.
  4. Ma ka puka makani'āina, e kaomi "Lawe i nā hōʻike".

    E hōʻoia i ka koho ma ka leka ma ke kāomi "ʻAe".
  5. No laila, hiki iāʻoe ke hoʻopau i ka hoʻololi hou.

Ma keʻano he kūlana, ua hoʻoponopono kokeʻia kēia mau hemahema, a i ka wā e hiki mai ana, hiki ke hoʻololiʻia ke noi Google me ka makaʻuʻole. Inā kū ka hopena, e hele hou.

Papa 4: Hōʻoiaʻo SystemUI Data

Hiki ke kuhihewa i nāʻike kuhiʻole i hoʻopaʻaʻia i nā faila pūnaewele e hana i nā polokalamu i ka Android. Hoʻopauʻia ke kumu no ka holoiʻana i kēia mau faila. E hana i kēia mau hana.

  1. E hana hou i nā papa 1-3 o ke Kumu 3, akā i kēia manawa eʻike i ka noi. "SystemUI" aiʻole "UI Pūnaewele".
  2. Ke hikiʻoe i nā'āpana'āina, e holoi i ka pelekane a laila kaʻikepili ma ke kaomiʻana i nā pihi kūpono.

    Eʻoluʻolu,ʻaʻole nā ​​loea a pau eʻae iāʻoe e hana i kēia hana.
  3. E hou hou i ka mīkini. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka hewa, pono e hoʻopaʻa.

Ma waho aʻe o nā hana i luna, pono nō hoʻi ke hoʻomaʻemaʻe i ka pūnaewele mai ka'ōpala.

E nānā pū hoʻi: Ka noi no ka hoʻomaʻemaʻeʻana i ka Android mai ka'ōpala

Ka Papa Hana 5: Hoʻoholo i ka maʻi viral

Hiki ke hōʻoia i ka hopena o ka polokalamu me nā polokalamu: nā huakō hoʻolaha a i nā trojans eʻaihue ana i nāʻike pilikino. ʻO ka masking no nā polokalamu polokalamu noi kekahi o nāʻano o ka hoʻopunipuni hoʻohana. No laila, ināʻaʻole i laweʻia nāʻano i ho'ākākaʻia ma luna nei i nā hualoaʻa, e hoʻokomo i kēlā me kēia wili pololei e pili ana i ka mea hana a hana i kahi'ōnaehoʻike piha. Ināʻo ka kumu o ka hapa i loko o ka huakino, hiki i ka polokalamu mālama pale ke hoʻokuʻu iā ia.

Ka Papa Hana 6: Hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho factory

Hoʻomoe pūnaewele hou o Android - he hōʻailona hōʻailona i ka hoʻonohonohoʻana i nā hemahema polokalamu o ka pūnaewele. Hiki ke kūpono kēia hana i ka hopena o ka pūnaewele SystemUI, keʻole i loaʻa iāʻoe nā pono o ka pūnaewele i kāu polokalamu, a ua hoʻololi pahaʻoe i ka hana o nā polokalamu pūnaewele.

E heluhelu hou: E hoʻopili hou i ka polokalamu Android i nā hoʻolālā hanahana

Ua noʻonoʻo mākou i nāʻano maʻamau o ka hoʻopauʻana i nā hemahema ma com.android.systemui. Inā he kohoʻokoʻa - hoʻokipa i nā manaʻo!