Ke hoʻouka nei i ka mea hoʻokele no Dell Inspiron 3521

Pono kēlā me kēia polokalamu kamepiula e makemake i nā lakoʻoihana kūikawā. ʻO nā polokalamu kamepiula he nui ka nui o nā mea, aʻo kēlā mea kēia mea e makemake i kāna polokalamu pono'ī. No laila, he mea nui eʻike i ka hoʻonāʻana i nā mea hoʻokele no ka Dell Inspiron 3521 pona.

Ke hoʻouka nei i ka mea hoʻokele no Dell Inspiron 3521

Aia kekahi mau hana maikaʻi e hoʻouka ai i nā mea hoʻokele no ka pakuhi Dell Inspiron 3521. He mea nui e hoʻomaopopo i keʻano e hana ai kēlā mea kēia mea, a ho'āʻo e koho i kekahi mea maikaʻi loa iāʻoe.

Hanana 1: Ka Pūnaewele Pūnaewele Dell

ʻO ka punaewele o ka mea hanahana he hale kūʻai maoliʻo ia o nā lako polokalamu. ʻO ia ke kumu eʻimi nei mākou i nā kaʻa ma kahi mua.

  1. E hele i kahi pūnaewele luna o ka mea hana.
  2. Ma ke poʻo o ka pūnaewele mākou eʻike ai i ka paukū "Kākoʻo". E hana i kahi pāʻani hoʻokahi.
  3. Ke kāomi mākou i ka inoa o kēia māhele, hiki kahi laina hou kahi e pono aiʻoe e koho
    wahi "Kākoʻo Huahana".
  4. No ka hana hou, pono e hoʻomaopopo ka pae i ka'ōnaehana pona. No laila, e kaomi i ka loulou "Koho mai nā huahana a pau".
  5. Ma hope o kēlā, puka mai kahi puka pākuhi hou ma mua o mākou. I loko o ia mea, ke kāomi nei mākou i ka loulou "Laptops".
  6. A laila, e koho i ke kŘkohu "Inspiron".
  7. Ma ka papa inoa nui mākou eʻike i ka inoa piha o keʻano. ʻO ke ala kūpono loa ka hoʻohanaʻana i ka huli i kūkuluʻia aiʻole i ka mea i hāʻawiʻia e ka pūnaewele.
  8. I kēia manawa, hiki mākou i kaʻaoʻao pilikino o ka mea hoʻohana, kahi e makemake ai mākou i ka māhele. "Pahū a Hoʻokūnaewele".
  9. I ka hoʻomakaʻana, hoʻohana mākou i keʻano huli. He kūpono loa ia i kēlā mau hihia ke makemakeʻoleʻia kēlā me kēia polokalamu kelepona, akā wale nō kekahi mau kiko'ī. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka koho "Loaʻa iāʻoe iho".
  10. Ma hope o kēlā, ua loaʻa iā mākou kahi papa helu o nā hoʻokele. No kaʻikeʻana iā lākou i nā mea kiko'ī, ponoʻoe e kaomi i ka pua ma kaʻaoʻao o ka inoa.
  11. No ka hoʻoukaʻana i ka mea hoʻokele e ponoʻoe e kaomi i ke pihi. "Download".
  12. I kekahi manawa ma muli o kahi download, laweʻia kahi kōnae .exe, a i kekahi manawa ua kiʻiʻia kahi waihona. Heʻuʻuku kēia'ōkuhi, no lailaʻaʻole pono e hoʻemi.
  13. No ka hoʻoukaʻanaʻaʻole ia e makemake i kaʻike kūikawā, hiki iāʻoe ke hana i nā hana kūpono ma muli o ka hahaiʻana i nā hua'ōlelo.

Ma hope o ka pauʻana o ka hana, pono ka hoʻomaka houʻana o ka kamepiula Ua pau kēia kaʻana o keʻano mua.

Hanana 2: Huli hulina

Hoʻohui pūʻia kēiaʻano me ka hana o kahi pūnaewele luna. Ma ka hoʻomaka mua mākou i koho ai i kahi huli lima, akā, aia kekahi pūnaewele. E ho'āʻo mākou e hoʻolālā i nā hoʻokele me ia.

  1. E hoʻomaka me ka hanaʻana i nā hana like a pau mai ke ala mua, akā i ka 8 mau helu. Ma hope o ia, makemake mākou i ka paukū "Makemake au i nā kuhikuhi"kahi e pono aiʻoe e koho "E huli i nā hoʻokele".
  2. ʻO ka hana mua ka laina download. Ponoʻoe e kali a hiki i ka mākaukauʻana o kaʻaoʻao.
  3. Ma hope koke iho o ia mea, hiki ke loaʻa iā mākou. "ʻIke i Dell System". Pono muaʻoe eʻae i kaʻaelike o ka laikini, no ka mea, ua kau mākou i kahi kiko i kahi i hoʻopaʻaʻia. Ma hope o kēlā pākuhi "E hoʻomau".
  4. Hanaʻia nā hana hou i loko o ka pono, i laweʻia i ka kamepiula. Akā, ponoʻoe e hoʻopili iā ia.
  5. I ka pauʻana o ka download, hiki iāʻoe ke hele i ka pūnaewele pūnaewele, kahi e pau ai nā papa muaʻekolu o ka huli hulina. Hoʻoholo wale nō ia e kali a hiki i ka manawa e koho ai ka pūnaewele i ka lako pono.
  6. Hoʻoholo wale ia e hoʻouka i ka mea i manaʻoʻia e ka pūnaewele a e hoʻomaka hou i ke kamepiula.

I kēia, ua pau ka hōʻoia o ke alanaehana, ināʻaʻoleʻoe i hoʻonohonoho pono i ka mea hoʻokele, a laila hiki iāʻoe ke holo pololei i nāʻano e hiki mai ana.

Māhele 3: Pono pono

Lawe pinepine ka mea hana i kahi pono eʻike aunoa i ka hikiʻana o nā mea hoʻokele, e hoʻouka i nā mea iʻikeʻia ae hoʻomaikaʻi i nā mea kahiko.

  1. No ke kiʻiʻana i ka pono, ponoʻoe e hahai i nā kuhikuhi o ke kaʻina 1, akā wale nō i ka 10 mau helu, kahi ma kahi papa inoa nui e pono ai kāua e huli. "Nā noi". E wehe i kēia mahele, ponoʻoe eʻike i ke kī "Download". Kaomi ma luna.
  2. Ma hope o kēlā, hoʻomaka ka waihona kōnae me ka extension .exe. E wehe koke ia ma hope koke o ka pauʻana o ka download.
  3. A laila e pono mākou e hoʻokomo i ka pono. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka pihi "INKALA".
  4. Hoʻomaka ka mea hoʻonohonoho hoʻonohonoho. Hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i ka nānā mua o ka hoʻokipa ma ka kohoʻana i ke pihi "'Aʻe".
  5. Ma hope iho ua hāʻawiʻia mākou e heluhelu i kaʻaelike. I kŰia manawa, e kńka a kńkau wale "'Aʻe".
  6. I kēia manawaʻo ka hoʻokomoʻana o ka pono. Eia hou, e kaomi i ke pihi "E hoʻokomo".
  7. Ma hope koke iho o kēia, hoʻomaka ka Wizard Wānasa i kāna hana. ʻAʻole i hoʻokomoʻia nā faila kūpono, ua laweʻia ka pono i ka kamepiula. Ke kali nei no ka kali iki.
  8. I ka hopena, e kaomi wale "Pau"
  9. Pono pono e pani i kahi puka liʻiliʻi, e koho "Paʻa".
  10. ʻAʻole i mana ka pono, no ka mea, e nānā ana ma hope. Hiki i kahi kiʻiʻuʻuku wale nō ma "Taskbar" ke hāʻawi i kāna hana.
  11. Inā pono e hoʻouka houʻia kahi mea hoʻokele, e hōʻikeʻia kahi leka ma ka kamepiula. Ināʻole,ʻaʻole e hāʻawiʻia ka pono ma waho o kēiaʻano - he hōʻailona kēia no ka pololei o nā lakohana a pau.

Hoʻopiha kēia i keʻano i hōʻikeʻia.

Ke Kumu 4: Nā Polokalamu Pāʻani Pākolu

Hiki ke hāʻawi 'ia kēlā me kēia pūnaewele me kahi mea hoʻokele kaʻa' ole e kipa pū i ka pūnaewele luna pūnaewele. E hoʻohana wale i hoʻokahi o nā papahanaʻekolu e nānā pono i ka polokalamu laptop, a e hoʻoiho a hoʻouka hoʻi i nā mea hoʻokele. Ināʻaʻoleʻoe i maʻa i kēlā mau noi, a laila e heluhelu ponoʻoe i kā mākouʻatikala, kahi e hōʻikeʻia ai kēlā me kēia mea i nā mea kiko'ī e like me ka hiki.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Hiki ke kapaʻia ka alakaʻi ma waena o nā papahana o kēia māheleʻo ka Driver Booster. He kūpono ia no nā'ōpena i kahiʻole o ka polokalamu aiʻole pono e hoʻohou houʻia, no ka mea e lawe mau anaʻo ia i nā peʻa a pau, aʻaʻole kaʻawale. Hoʻolakoʻia kahi hoʻonohonoho i hoʻokahi manawa no nā polokalamu he nui, e hoʻemi ana i ka manawa e kali ai. E ho'āʻo e hoʻomaopopo i kēia polokalamu.

  1. Ke hoʻokuʻuʻia ke noi i ka kamepiula, pono e hoʻokomo. No ka hanaʻana i kēia, e hoʻoholo i kahi failahi pūnaewele a laila e kaomi "Eʻae a hoʻokomo".
  2. E hele mai ka'ōnaehana'ōnaehana. Pono ka papa hana, hikiʻole ke hoʻokuʻu. No laila, e kali ana i ka hopena o ka papahana.
  3. Ma hope o ka hōʻiliʻiliʻana, e hōʻikeʻia ka papa inoa piha o nā mea hoʻokele a iʻole nā ​​mea hoʻoemiʻole. Hiki iāʻoe ke hana pū me kēlā mea kēia mea ma kahi kaʻawale a hoʻoikaika paha i ka loli o nā mea a pau i ka manawa like.
  4. I ka paeʻana o nā mea hoʻokele a pau ma ka lolouila i nā mana o kēia manawa, hoʻopau ka papahana i kāna hana. E hoʻomaka hou i kāu kamepiula.

Ua pau kēia kaʻana o ke ala.

Ke Kumu 5: ID Device

No kēlā me kēia mehe, he helu maʻamau. Me ka hoʻohanaʻana i kēiaʻikepili, hiki iāʻoe ke huli i kahi mea hoʻokele no kekahi mea o ka pona me ka laweʻoleʻana i nā polokalamu a iʻole nā ​​ponohana. He mea maʻalahi wale nō, no ka mea, ponoʻoe i kahi pūnaewele pūnaewele. No nā'ōlelo kiko'ī'ē aʻe e ponoʻoe e hahai i ka loulou i lalo nei.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ka Papa Hana 6: Nānā Ulaula Windows

Inā makemakeʻoe i nā hoʻokele, akāʻaʻole makemakeʻoe e kiʻi i nā polokalamu a kele i nā pae'ē aʻe, a laila uaʻoi aku ka maikaʻi o kēiaʻano iāʻoe ma mua o nā mea'ē aʻe. Kūkulu nā hana a pau ma nā polokalamu Windows paʻamau. ʻAʻole pono ke ala, no ka mea ua hoʻokomo pinepine ia i nā polokalamuʻoihana, ma mua o kaʻoihana. Akā no ka manawa mua ua lawa kēia.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

Hoʻopiha kēia i nāʻano hana no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele no ka Dell Inspiron 3521 pona.