Nā Papahana Hōʻike Papa Hoʻokele no ka Brother HL-2132R

No nā mea a pau e pili ana i ka kamepiula, makemake i kahi polokalamu kūikawā. I kēia lā e aʻo aiʻoe i kahi e hoʻouka ai i ka mea hoʻokele no ka mea paʻiʻo Brother HL-2132R.

Pehea e hoʻouka ai i ka mea hoʻokele no Brother HL-2132R

Nui nāʻano e hoʻohui ai i kahi mea hoʻokele no kahi mea paʻi. ʻO ka mea nuiʻo ka Internet. ʻO ia ke kumu e pono ai ke hoʻomaopopo i kēlā me kēia o nā koho kūpono a koho i ka mea kūpono iāʻoe iho.

Ke Kumu 1: Pūnaewele Pūnaewele

ʻO ka mea mua e nānā ai,ʻo ia ke kuleana o ka hoahānau. Hiki ke loaʻa nā kauka ma laila.

  1. No laila, e hele mua i ka pūnaewele pūnaewele.
  2. E huli i ka pākuhi ma ka pane pūnaewele "Download Software". Kaomi a hoʻoneʻe.
  3. ʻO ka mea'ē aʻe,ʻokoʻa ka polokalamu ma kahi o ka'āina. Ma hope o ka kūʻaiʻana a me ka hoʻomohana houʻana ma kahi o Europa, koho mākou "Nā Mea Līkini / Mea Uilaki / DCPs / Pākahi-mau hana" ma ka moku o'Europa.
  4. Akā,ʻaʻole i pau ke kahua honua. Kuhi hou kahiʻaoʻao hou i kahi e loaʻa ai iā mākou e kaomi hou. "Europe"a mahope "Lūkini".
  5. A i kēia wā wale nō mākou e loaʻa kahi pae o ke kākoʻo Lūkini. E koho "Huli Pūnaewele".
  6. Ma ka puka hulina eʻikeʻia, e komo: "HL-2132R". Pāomi pāomi "Huli".
  7. Ma hope o ka manamana, hiki mākou i kahi palapala pūnaewele pilikino no ka huahana HL-2132R. Loaʻa mākou i ka polokalamu kamepiula e hana i ka mea paʻi kiʻi, koho mākou "Kōnae".
  8. ʻO ka hope aʻe,ʻo ia ka wae o ka'ōnaehana hana. I ka hapanui o nā hihia, kohoʻiaʻo ia ma kahiʻokoʻa, akā, pono e double-helu i kaʻike pūnaewele a, inā he kumu hewa, e hoʻoholo i ka koho. Inā pololei nā mea a pau, a laila e kāomi "Huli".
  9. Hana ka mea hana i ka mea hoʻohana e kiʻi i ka pūnaewele polokalamu piha. Inā lōʻihi ua hoʻokomoʻia ka mea paʻi aʻo kahi mea hoʻokele wale nō e makemakeʻia, a lailaʻaʻole mākou e pono i ke koena o ka pūnaewele. Ināʻo kēia ka hoʻokomo muaʻana o ka polokalamu, laila e hoʻouka i ka'ōnaehana piha.
  10. E hele i kaʻaoʻao me kaʻaelike. Hoʻopaʻa mākou i kā mākouʻaeʻana i nā hua'ōlelo ma ke kaomiʻana i ke pihi kūpono me kaʻike polū.
  11. Hoʻomaka ka waihona kele pūnaewele e hoʻoiho.
  12. Hoʻomaka mākou a kū koke i ka pono e wehewehe i ka'ōlelo hoʻokomo. A laila mākou e kāomi "OK".
  13. E hōʻike houʻia ka puka me ka palapala laikini. E'āpono a neʻe i.
  14. Hoʻokumu ka wānana hoʻonohonoho iā mākou e koho i kahi koho hoʻokomo. Kū "Kūlana" ae kaomi "'Aʻe".
  15. E hoʻomaka i nā pūnaewele weheʻole a me ka hoʻokomoʻana i nā lako pono e pono ai. He mau minuke ia e kali ai.
  16. Pono ka pono e pili i kahi pūnaewele. Inā ua pau, e kaomi "'Aʻe", ināʻaʻole mākou e hoʻohui, hoʻololi a kali a hiki i ka holoʻana o ke pihi hoʻomau.
  17. Inā maikaʻi nā mea a pau, e hoʻomau ka hoʻomohala a ma ka hopena, ponoʻoe e hoʻomaka hou i ke kamepiula. ʻO ka manawa hou e hoʻololi ai i ka mea paʻiʻia e paʻa pono.

Hanana 2: Pūnaehana kūikawā no ka hoʻoukaʻana i ka mea hoʻokele

Ināʻaʻoleʻoe makemake e hoʻokō i ka lōʻihi o ke aʻoʻana a makemakeʻoe e makemake wale e kiʻi i kahi polokalamu e hana i nā mea a pau ma kāna iho, a laila e hoʻolohe i kēiaʻano. Aia kekahi polokalamu kūikawā eʻike aunoa i ka hikiʻana o nā mea hoʻokele a me ka nānāʻana i ko lākou kūlana. Eia kekahi, hiki i kēlā mau hoʻopihapiha ke hoʻopuka i ka pūnaewele a hoʻohui i ka mea iʻikeʻia. Hiki ke loaʻa i kahi papa inoa piha loa o kēia pūnaewele i loko o kā mākouʻatikala.

Heluhelu hou: Pūnaewele no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻO kekahi o nā mākaʻi maikaʻi o ia mau papahanaʻo ia ka Driver Booster. Ka hōʻano houʻana o ka waihona pūnaewele'ōpili, kākoʻo mea hoʻohana a kokoke loa i ka automatism -ʻo kēia keʻano o kēia noi. E ho'āʻo mākou e noʻonoʻo pehea e hoʻohou a hoʻokomo i ka mea hoʻokele me ia.

  1. I ka hoʻomaka mua,ʻikeʻia kahi puka ma mua o mākou kahi e hiki ai iāʻoe ke heluhelu i kaʻaelike o ka laikini, eʻae a hoʻomaka e hoʻomaka. Eia kekahi, ināʻoe e kaomi "Ke kau hoʻonohonoho", a laila hiki iāʻoe ke hoʻololi i ke ala no ka hoʻokomoʻana. E hoʻomau, e kaomi "Eʻae a hoʻokomo".
  2. I ka hoʻomakaʻana o ke kaʻina hana, komo ke noi i kahi hana. Hiki iā mākou ke kali wale no ka hopena o ke kiʻi.
  3. Inā he mau hoʻokele i pono e hōʻano houʻia, e hoʻomaopopo iā mākou i kēia papahana. Ma kēia hihia, ponoʻoe e kaomi "Hoʻoula" kēlā me kēia kauka Hoʻoholo i nā mea a paue hoʻomaka i kahi download nui.
  4. Ma hope o kēia hoʻomaka e hoʻouka a hoʻouka i nā hoʻokele. Inā mama ka loiloi o ka computer aʻaʻole paha iʻoi loa ka hua, e kaliʻoe i kahi liʻiliʻi. Ma hope o ka hoʻopauʻana o ka palapala noi, pono e hoʻohuli hou.

Ua pau kēia hana me ka papahana.

Ke Kumu 3: ID polokalamu

Loaʻa i kēlā me kēia polokalamu kona helu kūikawā pono'ī e hiki ai iāʻoe ke loaʻa koke i kahi mea hoʻokele ma ka pūnaewele. A no kēia mea,ʻaʻoleʻoe e loaʻa i kēlā me kēia pono. Ponoʻoe eʻike i ka ID. No ka'ōnaehana i nīnauʻia penei:

USBPRINT BROTHERHL-2130_SERIED611
BROTHERHL-2130_SERIED611

Ināʻaʻoleʻoe iʻike i kahi e huli pono ai i nā mea hoʻokele i ka helu pūnaewele kūikawā, e heluhelu wale i kā mākouʻenehana, kahi i penaʻia nā mea a pau e like me ka hiki.

Kaʻohi: Loaʻaʻana i nā mea hoʻokele ma kahi mea ID makame

Ka Papa Hana 4: Nānā Ulaula Windows

Aia kekahi ala'ē aʻe i manaʻoʻia he meaʻole. Eia nō hoʻi, he mea pono ke ho'āʻo, no ka mea,ʻaʻole ia e makemake ana e hoʻokomo i nā papahana'ē aʻe. ʻAʻole pono e kiʻi i ka mea kaʻawale pū'ī. ʻO kēiaʻano hoʻohanaʻia ma ka hoʻohanaʻana i nā meahana hanahana o ka pūnaehana hana o Windows.

  1. ʻO ka hoʻomaka, e hele i "Pae Mana Mana". Hiki ke hana i kēia ma ka papa koho E hoʻomaka.
  2. E huli i kahi mahele ma laila "Nā Pūnaewele a me nā Mea Paipalapala". E hana i kahi pāʻani hoʻokahi.
  3. Aia ma ke poʻo o ka maka he pihi "E hoʻokomo i ka mea paʻi". Kaomi ma luna.
  4. Eia kekahi, koho "E hoʻokomo i ka Mea Paʻi Lena".
  5. E koho i kahi awa. E aho e haʻalele i ka mea i hāʻawiʻia e ka pūnaewele ma kahi paʻamau. Pāomi pāomi "'Aʻe".
  6. I kēia manawa e hele i kahi koho o ka mea paʻi puke pono'ī. Ma kaʻaoʻao hema o ka pakuhi kaomi "'Āina"ma ka'ākau "Ke kaʻina HL-2130".
  7. Ma ka hope, hōʻike mākou i ka inoa o ka mea paʻi a laila e kaomi "'Aʻe".

Hiki i kēiaʻatikala ke hoʻopauʻia e like me nā ala a pau e hiki ai ke hoʻohui i nā mea hoʻokele no ka mea e paʻiʻia ai ka mea paʻiʻo Brother HL-2132R. Inā he mau nīnau kāu, hiki iāʻoe ke nīnau iā lākou i nā'ōlelo.