ʻO nā kaulu hōʻailona maikaʻi loa no macOS

Ma ka launa pūnaewele VKontakte hiki iāʻoe ke hālāwai me nā poʻe i haʻalele i kahi loulou i ko lākou hui pono'ī ma kaʻaoʻao nui o ko lākouʻike. ʻO ka mea wale nō e haʻi aku.

Pehea e loulou ai i ka hui VK

I kēia lā, hiki iāʻoe ke waiho aku i kahi loulou i kahi kaiāulu i hana muaʻia iʻelua mauʻano likeʻole. Ua kūpono nāʻano i ho'ākākaʻia no ka haʻiʻana i nā kaiāulu me kaʻano "Palapala Pākī" a "Pūʻulu". Eia kekahi, hiki ke hoʻopaʻa inoaʻia kekahi loulou,ʻoiai ināʻaʻoleʻoe he luna hoʻomalu a he lālā maʻamau.

E nānā hoʻi: Pehea e hana ai i kahi hui o VK

Hanana 1: E hoʻohana i nā leka uila pūnaewele ma ka kikokikona

Eʻoluʻolu, ma mua o ka holoʻana i kaʻaoʻao nui o kēia puke, ponoʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me ka hana o ka loaʻa a me ke kopeʻana i kahiʻikeʻike.

E nānā pū: pehea eʻike ai iā VK ID

Ma waho aʻe o ka mea i luna nei, he mea pono e nānā i kaʻatikala, e ho'ākāka pono ana i keʻano o ka hoʻohanaʻana i nāʻano likeʻole o nā hyperlinks VKontakte.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻokomo i kahi loulou i ka VC kikokikona

  1. E kāleka i ka pūnaewele VK a hoʻololi i kahiʻaoʻao nui o kahi kaiāulu makemakeʻia e hoʻohana ana i ka paukū "Nā Pūʻulu" i ka papa nui.
  2. Mai ka pahu helu o ka polokalamu kele pūnaewele, e kope i ka ID o ka lehulehu ma ke kīpona keyboard "Ctrl + C".
  3. ʻO kaʻikeʻike i koiʻia ma keʻano kumu, e like me ka helu i hāʻawiʻia i ka manawa o ka hoʻopaʻa inoa, a i hoʻoponoponoʻia paha.

  4. E hoʻohana i ke kaomi papahana nui i ka mahele "KoʻuʻAoʻao".
  5. E kaomi i lalo i kaʻaoʻao a e hana i kahi kiʻi hou me ka hoʻohanaʻana i kahi poho "He aha kāu mea hou meʻoe?".
  6. E nānā hoʻi: Pehea e hana ai i kahi komo i ka pā

  7. E komo i kahiʻano "@" a ma hope o ia mea, e waiho ana i nā hakahaka, e kāpili i kaʻikeʻike o nā kaiāulu i hakuʻia ma mua e hoʻohana ana i ka pakuhi keyboard "Ctrl + V".
  8. E hoʻohana i ka pākuhi meaʻikepili i hōʻikeʻia ma hope o ka hoʻokomoʻana i kahi hōʻailona e hōʻalo ai i ka hanaʻana i nā kaupae ma nā heluʻelua.

  9. Ma hope o ka hoʻohālikelike hope, hoʻonohonoho i kahi māhele a hana i nā mākua i paiʻia "()".
  10. Ma waena o ka puka "(" a me ka pani ")" e kākau i ka inoa o ka lāhui kaiaulu a iʻole ka kikokikona e kuhikuhi ana iā ia.
  11. Inā hoʻonohonohoʻoe i kahi loulou i loko o kekahi kikokikona, ponoʻoe e hoʻopili i nā leka hoʻohana a pau me nā kūwāwā, e hoʻomaka ana mai ka hōʻailona "@" a me ka hopena me kahi pale pani ")".

  12. E kaomi i ke pihi "Hoʻouna"e hoʻouna i kahi leka i loaʻa kahi loulou i kahi hui VKontakte.
  13. Ma hope o ka hanaʻana i nā hana i hōʻikeʻia, eʻikeʻia kahi loulou i ka lehulehu i makemakeʻia ma ka pā.

Ma waena o nā mea'ē aʻe, e hoʻomaopopoʻoe i hiki iāʻoe ke hoʻopaʻa i ka komoʻana i ka māhele, a laila palekana ia mai nā mea i hoʻounaʻia ma ka paia o kāuʻike pilikino.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻoponopono ai i ka moʻolelo ma ka pā VK

Hanana 2: Hōkaia kahi i hanaʻia

Ua kūkā kamaʻilioʻia kēiaʻano ma kekahi o nā mea e pili ana i ke kaʻina o ka loaʻaʻana o kahi kānana i ka pūnaewele VKontakte. I keʻano o ka loulou i ke kaiāulu, ponoʻoe e aneane ka mea like, me kaʻole o kekahi mau nuances.

E nānā hoʻi: Pehea e loaʻa ai kahi VC koho

  1. Ma ka pūnaewele VK, wehe i ka papa kuhikuhi ma ka pāʻaniʻana i ka avatar ma kaʻaoʻao'ākau i luna a ma ka hoʻohanaʻana i ka papa inoa e hōʻikeʻia, e hele i ka paukū "Hoʻoponopono".
  2. Ke hoʻohana nei i kaʻaoʻao koho ma kaʻaoʻao'ākau o kaʻaoʻao wiki i kaʻaoʻao "Hana".
  3. Ma ka mahele nui ma kaʻaoʻao o ka māla "Wahi hana" Hoʻomaka e hoʻomaka i ka inoa o ke kaiāulu i makemakeʻia, ai ka manawa e puka mai ai keʻano o nā papa inoa, koho i kahi hui.
  4. E hoʻopiha i nā koena o nā māla e like me nā makemake pilikino a waiho paha iā lākou.
  5. E kaomi i ke pihi "Hoʻopakele"e kūkulu i kahi loulou i ke kaiāulu.

    Inā pono, hiki iāʻoe "E hoʻonui i kahi hana"ma ke kaomiʻana i ke pihi kūpono.

  6. E hoʻi i kāuʻaoʻao me ka hoʻohanaʻana i ka mea koho nui. "KoʻuʻAoʻao" ae mālama pono i ka loulou i ka lehulehu.

E like me kāu eʻike ai, e kuhikuhi i kahi loulou i ke kaiāulu ma o kēiaʻano, ponoʻoe e hana i ka hapa liʻiliʻi o nā hana.

Ma waho o kaʻatikala, pono eʻikeʻoe he mau hopena maikaʻi a me nāʻano maikaʻiʻole i hōʻikeʻia i ka manawa hoʻohana. Hoʻokahiʻaoʻao aiʻole kekahi, ma hope loa e hiki iāʻoe ke hoʻohana i ia mau mea iʻelua manawa i ka manawa hoʻokahi. ʻO nā mea maikaʻi loa!

E nānā pū: Pehea e hūnā i kaʻaoʻao VK