Hoʻohui i ke kiʻikuhi i ka kamepiula

Mālama i ke olakino i ko mākou manawa. Aia nā kūlana a pau ma nā halemai no kēia, a no nā kānaka he nui ma ka home. Akā,ʻaʻole i kū mālie kaʻenehana, a hoʻomaka ka poʻe e hoʻohana i nā mākaʻikaʻi mākaʻikaʻi.

Nui nāʻano kelepona maʻalahi eʻae ai iāʻoe e koho i ke kālai'āina e hoʻolakoʻia me nā hana pono a pau. A no ka maʻalahi loa o kēia kohoʻana, no ka mea, uaʻike nuiʻia nāʻano lawaiʻa kaulana. Akā, pehea e hana ai me ka noi e pono aiʻoe e hoʻouka ma kāu'ōpona? Maanei, ponoʻoe eʻike hou.

ʻO Google Wear Wela

Ponoʻoe e hoʻomaka me kahi polokalamu kaulana i hakuʻia e Google. ʻAʻole ia eʻae wale aku e hoʻohui i ka wati i ke kelepona, akā, e hoʻokomo i nā papahana hoʻolālā likeʻole i loko o lākou, e hoʻokumu i kāu mau hoʻolālā hoʻolālā aʻoi aku. Hiki i ka mea hoʻohana ke nānā pū i ke alapine o kāna pulse aʻike i ka nui o ka mea i lilo i kēlā lā i kēia lā. Hoʻonuiʻia ka hope i nā anuu a me nā mika. No ka poʻe i komo i ka pāʻani ma waena o nā hihia kālepa, loaʻa nā hua'ōlelo maoli, aʻo ia hoʻi e hōʻike ponoʻia ana ma ka piulu.

E kiʻi iā Google Wear mai Google

Kaumu Wear

ʻO kahi noi hiki ke hoʻopiliʻia me ka mea'ē aʻe, akā naʻe, aia kekahi ma waena o lākou. Me nā hiʻohiʻona a pau i hoʻohuiʻia i loko o ka papahana mai Google, hiki ke hoʻokomo i nā pāʻani, ke laina laina me nā nūhou hou loa, nā'ōlelo kūikawā a me ka hoʻolālā nui. ʻAʻole hiki i ka wikiwiki o ka noi ke haʻalele iāʻoe, no ka mea e pono mau ka poʻeʻeleʻele e loaʻa i kaʻikepili kūpono loa. He mea kūpono hoʻi eʻikeʻoe he mea noa loaʻo Android Wear aʻaʻole hoʻolaha.

Hoʻoi iā Android Wear

ʻO BTNotification

Hoʻokaʻawale kēia palapala noi i nā mea'ē aʻe no ka meaʻaʻole i makemake nuiʻia kona hoʻohanaʻana i nā meaʻaleʻale a me nā kānaka me nā pilikia olakino, akā i ka poʻe palaualelo e loaʻa mau ke kelepona mai kā lākou mauʻeke. I nā hua'ōlelo'ē aʻe, ma hope o ka hana pūʻana me ka mea hana, hiki ke hanaʻia nā hana a pau o ka'ōpili me kahi nānā māmā. Hana i kahi hea? 'Alahi E hoʻouna i ka sms i kahi hoaaloha a hoahana paha? ʻAʻohe pilikia. ʻO nā lono likeʻole, ka wā,ʻo ka mamao mamao paha o ke kamera ma ke kelepona. He mea maʻalahi, maʻalahi a wikiwiki. Hoʻoholo wale kekahi.

Hoʻokaʻaʻike BTNotification

Holoʻo Onetouch

ʻO nā hana a pau i heluʻia ma nā noi i luna nei ua pili wale nō ia no ka manawa e hana ana ke kanaka. Aʻo ka hapanui o lākou e hōʻike i ko lākou mea i kū ai i ka wā o ka hoʻonaʻauao kūikawāʻana paha. ʻO Onetouch Move heʻenehana'ē aʻe. ʻAʻole,ʻo iaʻano makamae makamae i nā hihia a pau, akā hoʻokahiʻano o lākou - ka mea nānā i ka moe. Mahalo paha, uaʻaeʻia e kēlā me kēia mea he mea nui loa ia o nā hana ola i kēlā lā i kēia lā, no laila, eʻikeʻia nā mea a pau o ka'ōpiopio i ka pō.

Hoʻoukaʻo Onetouch Move

Mediatek SmartDevice

Ke kikowaena maʻamau a personalizable iʻikeʻoleʻia e ka poʻe heluhelu lehulehu. Akā naʻe,ʻaʻole i emi iki kaʻoihana ma muli o nā papahana i kaulana. Hoʻomanaʻo nā mea hoʻohana wale nō hiki i Mediatek SmartDevice ke hoʻohui i kekahi mau polokalamu i hoʻomaopopoʻoleʻia e nā mea'ē aʻe.

Hoʻokaʻaʻike Mediatek SmartDevice

Kuhi maikaʻi

He polokalamu i kūkuluʻia e Sony. ʻO kona hiʻohiʻona ka maʻalahi, no ka mea, me ia mea, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻohui pū me nā leka uila wale nō, akā,ʻo ka leo pepeiao likeʻole. E noʻonoʻo pono ka papahana no nā mea hoʻomaka, no ka mea, ua hoʻoholoʻokoʻaʻo ia i ka mea i hoʻohuiʻia i ke ala, a loaʻa nā noi kūpono i ka hale kūʻai. ʻAʻoleʻoe e nānā i kekahi mea no ke aʻoʻana, no ka mea, e hāʻawiʻia nā koho āpau a pau ma hope o ka hoʻomaka mua.

Hoʻoholo i ka polokalamu kelepona

Huawei Wear

E like me kaʻikeʻiaʻana mai ka inoa, ua hoʻokahuaʻia kēia noi ma muli o Huawei smartphones. Eia naʻe,ʻaʻole i hiki i nā mea hana ke hana me kaʻole o nā kūlana kūikawā. Paʻaha maikaʻi ka hana hoʻonani. E hiki i ka wati ke haʻi aku ua lawe kekahi i ke kelepona a lawe aku. Hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho pono i kaʻikepili o kaʻikepili me ka hui e hiki ke hōʻiliʻili i nāʻikepili a huki i nā pane kūpono.

Huawei Wear

E like me kāu eʻike ai, nui ka helu o ia mau noi. Ponoʻoe e koho i ka mea kūpono no ka mea hoʻohanaʻia a me nā pahuhopu pilikino.