OcenAudio 3.3.4

Nui nā polokalamu no ka hoʻoponopono leo, no laila ke kohoʻana o kēia a iʻole e hoʻoholo nuiʻia ana e nā hemahema a me nā makemake o ka mea hoʻohana. ʻO'OcenAudio he mea hoʻoponoponoʻoluʻolu alaʻole me nā hiʻohiʻona nui o nāʻano pono a me kahiʻawelike kiʻi hoʻonaninani. Mahalo i kahiʻokoʻa loiloi a maʻalahi, hiki i nā mea a pau ke mālama i kēia huahana a hana i loko.

He wahi liʻiliʻi ka Moana Audio, akā i ka manawa hoʻokahi aia i loko o kāna mau kikowaena he mau manawa kūpono a me ka hoʻonohonohoʻana i nā mea hana polokalamu e hoʻokau i ka wikiwiki, ke kiʻekiʻe a me ka hoʻololi o nā leo leo, me ka nānāʻole i kā lākou hōpili. Pono kēia polokalamu iā mākou a me kou nānāʻana, i lalo nei e hōʻike ana i ka mea e hiki ke hana a me ka mea e hiki ke hana me kāna kōkua.

Paipai mākou e hoʻomaʻamaʻa: Pūnaewele hoʻoponopono mele

Hoʻoponopono orohaka piha piha

Hoʻoponoponoʻo'OcenAudio i kēlā mau hana hoʻoponopono leo a ka mea hoʻohana maʻamau i waiho i mua ona me ka pilikia. I kēia papahana, hiki iāʻoe ke'āpala a kāpili i nā faila, eʻokiʻoki i nā'āpana ponoʻole mai iā lākou, a, ma keʻano likeʻole, e waiho wale i kāu mea e pono ai. No laila, hiki iāʻoe ke hana i ke kani leo no ke kelepona pūnaewele a iʻole e hoʻokau i kahi leo leo (e like paha me kahi pāhaʻi wikiō a iʻole ka leka uila), e wehe i nā'āpana ponoʻole mai ia mea.

Nā hopena a me nā kānana

I loko o konaʻenehana,ʻo Ocean Audio ka nui o nā hopena a me nā kānana i hiki iāʻoe ke hana, hoʻololi, hoʻomaikaʻi i nā leka uila. I ka hoʻohanaʻana i kēia mau mea hana, hiki iāʻoe ke hoʻomalu i ke kani, hoʻopau i ka walaʻau, nā alapine huli, e hoʻonui i ka hopena uila, a me kaʻoi aku.

Pono mākou e hoʻomaopopo i kekahi hoʻololi i hanaʻia e ka mea hoʻohana a hōʻikeʻia i ka manawa kūpono.

Ka'ilipili pūnaewele waihona

Loaʻa iā'OcenAudio nā mea'eneke'eneke āu e hiki ai ke hoʻohana no ka loaʻaʻana o nāʻikepili pili e pili ana i kahi kikowaena kiko'ī.

No ka hōʻuluʻulu pihaʻana eʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohanaʻana i ka spectrogram, a hiki iāʻoe ke hoʻokaʻawale i ka pūnaewele.

No laila, hiki ke hoʻomaopopo i nā mea'ē aʻe e pono ai e hoʻololi a pololei paha i loko o ia mea no ka hoʻokōʻana i ka maikaʻi maikaʻi maikaʻi.

Ka hoʻololi maikaʻi

Hāʻawi kēia polokalamu iāʻoe e hoʻololi i ka maikaʻi o nā faila leo, a, no ka maikaʻi a no kaʻoi aku. Me ka hoʻohanaʻana i kēia mea hana, hiki iāʻoe ke hoʻemi i ka nui o ka file a hoʻomaikaʻi paha i konaʻano. ʻOiaʻiʻo,ʻo ka hoʻopaʻaʻana i ka Lossless i kēiaʻano,ʻaʻole ia e hana, akā naʻe, hiki i ka hiki ke hoʻokō i kahi pono maoli.

Hoʻolālāʻana

Elua mau equalizers nui ma Ocean Audio - 11-band a 31-band, kahi e hiki ai iāʻoe ke hana me ka pūnaewele pinepine o kahi leo leo.

Ke hoʻohana nei i nā equalizers,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻonui a hoʻohaʻahaʻa paha i ka maikaʻi o ka hanaʻana ma keʻano holoʻokoʻa, akā, e hoʻololi i ke kani o kahi hui - hoʻokūlaʻi i nā ala haʻahaʻa, e hoʻohui i nā kīʻaha,

Ka hoʻoponoponoʻana i nā kuʻina

Inā makemakeʻoe e hoʻololi i kekahi mauʻike e pili ana i ke mele, ua maʻalahi a maʻalahi e hana me'OcenAudio. Ma ka weheʻana i ka'āpana "Metadata", hiki iāʻoe ke hoʻololi a hoʻonohonoho paha i ka inoa o ke mele, ka mea pena, album, genre, year, e hōʻike i ka helu o ka laina a me nā mea'ē aʻe.

Kākoʻo i kākoʻo

Hākoʻo kēia papahana i nā pūnaewele waihona leo o nāianei, me WAV, FLAC, MP3, M4A, AC3,'OGG, VOX a me nā mea'ē aʻe.

Ke kākoʻoʻenehana VST

ʻO nā mea hoʻohana i loaʻa nā hana a me nā hana i hanaʻia o Ocean Audio kahi i lawaʻole, e hiki ke hoʻohui i nā plug-ins VST o nā poʻe'ē aʻe i kēia mea hoʻoponopono audio. Me ko lākou kōkuaʻana, hiki iāʻoe ke hana i nā hoʻoponopono leo maʻalahi. No ka hoʻohuiʻana i ka polokalamu, ua lawaʻo ia e kuhikuhi i ke ala i ka waihona kahi e waiho nei i loko o ka papahana o nā polokalamu.

Nā pōmaikaʻi o OcenAudio

1. noa ka polokalamu.

2. Kū i ka ulu (makemakeʻoe e hoʻololi i nā koho).

3. ka maʻalahi a me ka maʻalahi o ka hoʻohana.

4. Ke kākoʻo no ka VST-plug-ins, a hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka hana o ka papahana.

Nā mea maikaʻiʻole o Ocean Audio

1.ʻAʻole maikaʻi maikaʻi ka papa kuhikuhi papa (hoʻomaha / pāʻani).

2.ʻAʻole hiki ke hoʻohanaʻia nā leka uila wikiō.

ʻO'OcenAudio he mea hoʻoponopono lohe'ōleloʻeleʻele aʻaʻohe hapa. Mahalo i kahiʻoluʻolu kūpono a hoʻokolohua, hiki i nā kānaka a pau ke hoʻomaopopo i nā mea a pau o ka hoʻoponopono leo i kēia polokalamu. Eia kekahi,ʻo Free Audio kahi free a Lūkini.

Download Ocean Audio for free

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Hoʻola i nā kumu hana AudioMASTER Hoʻokena ʻO kaʻoluʻolu

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO'OcenAudio he polokalamu piliʻole no ka hoʻoponoponoʻana a me ka ho'āʻoʻana i nā waihona leo leo me kahi nui o nā hopena a me nā kānana i loko o kona hoʻohui.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Nā Mea Hoʻohaue Hoʻolaha no Windows
Developer: ocenaudio Team
Kuhi: Free
Nui: 30 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 3.3.4