Hoʻopakele mākou i nā leka mai iā Viber ma ka'ōnaehana o Android, iOS a me Windows


Me kaʻoihana nui o ka polokalamu Google Chrome, nui nā poʻe hoʻohana e hoʻouka i nā papahana hoʻolālā kūikawā e hoʻohanaʻia ana i ka hoʻonuiʻana i nā hiʻohiʻona hou. Ināʻoe i hoʻokomo wale i nā mea hoʻohana o kēia polokalamu kele pūnaewele, ponoʻoe e pili i ka hoʻokomoʻiaʻana o nā hoʻouka. E pili i kēia a haʻi i kēia lā.

Ke hoʻoukaʻana i nā puka i ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome

ʻElua wale nō mauʻano e hoʻouka ai i nā mea kikowaena ma Google Chrome, akā, i ka hopena, e hoʻomoʻiʻia i lalo i kahi hoʻokahi. Hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka hana o kahi pūnaewele pūnaewele a ma o kona hale pūnaewele paha, aiʻole ma o ka pūnaewele official o nā mea hoʻomohala o kahi hopena. E noʻonoʻo nui kākou i ka algorithm o nā hana i loko o kēlā me kēia hihia.

Hanana 1: Hale Kūnaewele Pūnaewele

Ua hāʻawiʻia ka pūnaewele pūnaewele Google Chrome me ka papa kuhikuhi nui loa o nā loli, kahi i hoʻohanaʻia, ma waena o nā mea'ē aʻe, ma nā polokalamu hakakā (e like me Yandex Browser). Ua kapaʻiaʻo ia he hale kūʻai pūnaewele o Chrome, a i loko o kona mau kīʻaha he nui nā add-ons no kēlā me kēia ho'āʻo -ʻo kēia nāʻano o nā mea hoʻolaha pāʻani, a me nā mea kūʻai VPN, a me nā mea e pakele ai i nā pūnaewele,ʻike a me nā mea hana hana, aʻoi aku. Akā, ponoʻoe eʻike i keʻano e hiki ai i kēia hale kūʻai a pehea e hoʻohana ai.

E nānā pū i: VPN-hoʻokolo no Google Chrome

Kemu i kahi kūʻai pūnaewele Google

ʻElua ala e wehe ai i kahi hale kūʻai pūnaewele i loko o Google Chrome.

Kō koho 1: Menu "Extensions"

  1. E kāhea i ka pūnaewele pūnaewele ma ka pāʻana i nāʻaoʻao ākeaʻekolu ma ka'ākau'ākau i luna, e hoʻoneʻe i ka pōkā ma ka laina "Nā Mea Hana'ē aʻe" a koho i ka mea i loko o ka submenu i weheʻia "Hōʻailona".
  2. I hoʻokahi manawa ma kaʻaoʻao me nā hoʻohui a pau i hoʻokomoʻia i ka polokalamu kele pūnaewele, e wehe i kānaʻaoʻaoʻaoʻao. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi ma luna o nā kīʻaha paleʻekolu ma kaʻaoʻao hema.
  3. E hoʻohana i ka loulou i lalo nei. "E wehe i ka Pūnaewele Pūnaeweleʻo Chrome" hele i konaʻaoʻao home.

Kō koho 2: menu koho

  1. E kaomi i ka pihi ma ka pakuhi pūnaewele o ka mea hoʻohana. "Nā noi" (ma ke kūleʻa, hōʻike waleʻia ma kaʻaoʻao no ka hoʻoukaʻana i kahi hōʻaili hou).
  2. E hele i ka Pūnaewele Pūnaewele Chrome ma ka hoʻohanaʻana i ka loulou ma kaʻaoʻao lalo a iʻole ka lepili e like ana, inā loaʻa.
  3. Eʻikeʻoe iāʻoe iho ma kaʻaoʻao nui o ka hale kūʻai add-ons,ʻo ia hoʻi, hiki iāʻoe ke hele i kā lākou hulina a me ka hoʻonohonoho houʻana ma Google Chrome.
  4. E nānā pū: Google Apps no kahi Pūnaewele Pūnaewele

E huli a hoʻokomo i nā pūnaewele pūnaewele

ʻO nā hana'ē aʻe e pili i ka makemakeʻoe e hoʻokomo i kahi kikowaena kiko'ī a makemakeʻole paha e nānā i ka papa inoa o nā mea hana i hoʻohālikelikeʻia e ka polokalamu kele pūnaewele, e ho'āʻo iā lākou ae loaʻa i kahi kūpono.

  1. E hoʻohana i ka string search a komo i loko i ka inoa (ʻaʻole pololei a pololei) a iʻole ke kumu o ka hoʻonuiʻana i makemakeʻia (e laʻa,"ad kala"aiʻole"nā memo"), a laila kaomi "Hoʻokoe" ma ka papapākuhi aiʻole e koho i ka hualoaʻa kūpono mai ka papa inoa iho o nā kuhikuhi.

    Eia kekahi, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā kānana huli ma kaʻaoʻaoʻaoʻao like me ka huli.

    A iʻole, hiki iāʻoe keʻimi i nāʻike o nā mahele a me nā poʻo i hoʻolakoʻia ma kaʻaoʻao nui o ka Pūnaewele Pūnaeweleʻo Chrome.
  2. Ma ka loaʻaʻana o kahi kōkuhi kūpono, e kaomi i ka pihi. "E hoʻokomo".

    Nānā: Ke kohoʻoe i ka palena manawa, e mālama i ka helu (ka helu), ka helu o nā hanana, a me nā pane mai nā mea hoʻohana'ē aʻe. No ka mea hou, e hele wale i kaʻaoʻao me kahi ho'ākāka o nā mea e hiki ai, e wehe ana ma ke kaomiʻana i ka hōʻailona add-on ma nā hualoaʻa hualoaʻa.

    E hōʻoia i kāu manaʻo ma kahi puka pahū. "E hoʻokomo i ka palena"

    a kali i ka hōʻoia e hoʻopau.

  3. Ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ka pākuʻi, eʻikeʻia konaʻaoʻao pōkole ma ka pākuhi mea hoʻohana, ma ke kaomiʻana i ia mea hiki iāʻoe ke wehe i kahi koho. I nā manawa he nui (akā,ʻaʻole i nā manawa a pau) ua weheʻia ka pūnaewele official o nā mea hoʻomohala, kahi e hiki ai iāʻoe keʻike i kaʻike hou aku ma ka hanaʻana me kā lākou huahana a me kāna hoʻohana.
  4. Ma waho aʻe o ka pahu hana, hiki ke hōʻikeʻia nā hōʻailona hou ma ka papa polokalamu kele pūnaewele.

    ʻOiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke hoʻokomo iā lākou i laila ma ka kohoʻana i ka mea kūpono i ka papahana o ka pōʻaia (e kaomi'ākau i ke pokokāki).

Hanana 2: Paena Pūnaewele Nānā

Ināʻaʻoleʻoe makemake eʻimi i nā mea kiko'ī no Google Chrome ma ka hale kūʻai pūnaewele o ka pūnaewele, hiki iāʻoe ke hana i kahi ala kahiko - ma ke kākoʻoʻana i kahi pūnaewele official o nā mea hoʻomohala o kahi huahana kūikawā, akā, e loaʻa mau iāʻoe iho.

  1. E wehe i kahi hulina Google a kāhua i kahi hulina ma kona string."download + inoa inoa", e kaomi i ke pihi ma keʻano o ke aniani kilokilo a ma ka kī "Hoʻokoe"a laila e nānā i nā hopena hopena. E like me ka mea i hōʻikeʻia ma lalo nei,ʻo ka hono mua e alakaʻi pinepine ai i ka hale kūʻai Chrome ma ka pūnaewele (helu 3 ma ka hoʻonaninani), aʻo ka lua i ka punaewele punaewele (4) e pono ai i ke kumumanaʻo o kēiaʻano. E hele a hele.
  2. Kaomi i ka pihi download. I ka hapanui o nā hihia, ua kākau inoaʻia e like me kēia - "Kapa inoa inoa + no chrome".
  3. Ma kahi o nā manawa a pau, ma mua o ka hoʻomakaʻana i kahi hoʻonohonoho, aia kahi hōʻailona banal i ka Hale Pūnaewele Pūnaeweleʻo Google, akā i kekahi manawa eʻike kokeʻia kahi puka pākuhi me kahi manaʻo "E hoʻokomo i ka palena" (e nānā i ka hoʻolālāʻelua o ka paukū 2 o keʻano o kaʻaoʻao mua), aʻo ia ka mea eʻae like. Inā loaʻa nā mea a pau e like me ko mākou hiʻohiʻona,ʻo ia hoʻi,ʻikeʻoe iāʻoe iho ma kaʻaoʻao me ka ho'ākāka o ka hoʻonuiʻana, e kaomi i ke pihi "E hoʻokomo".

  4. ʻAʻole'ē aʻe nā hana'ē aʻe mai nā mea i kūkāʻia i ka helu helu 3 o kaʻaoʻao mua o ka mea.

    E nānā hoʻi: E hoʻokomo i ka Adblock ma Google Chrome

Ka Hopena

E like me kāu eʻike ai,ʻaʻohe mea paʻakikī i ka hoʻokomoʻana i ka hōʻano houʻana i ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome, akā e ho'āʻo e hana e like me ka mea e pono ai - aʻo ka hapa nui o lākou e hoʻopau i nā kumuwaiwai pūnaewele.