Ka honoʻana i ke kiʻi i kahi kamepiula

I kona wā a pau, e hālāwai pinepine kekahi kanaka i kēlāʻano i ka wā e lilo ai nā mea pono i nā mea i halaʻole a me ka pono ole. A he mea pono e kāpae aku iā lākou. He mea maʻamau kēia, no ka mea, he kumu kūponoʻole ke kumu e hoʻololi ai i kāu mau makemake. No laila, e ala ana i kahi kakahiaka, hiki iāʻoe ke hoʻomaopopoʻaʻoleʻoe e pono hou i kāu pūnaewele YouTube. No laila, pono e hemo.

ʻO kahi pūnaewele hiki ke hoʻopauʻia, aʻaʻole pono

Pono pono e hoʻolei i nā mea kahiko, ai kekahi manawa he meaʻoluʻolu loa ia. Akā, me nā kahawai ma Youtube, ua hoʻonohonohoʻia kekahiʻanoʻelua. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo, hiki i kēlā me kēia mea hoʻohana ke hana i kekahi o lākou ma kāna moʻokāki mai Gmail, a ua hoʻokumu hou ia e hiki iāʻoe ke holoi, akā me ka mea nui, i pili pono iā Google Mail, e noho mau loaʻoe no ka wā pauʻole.

Ma ke ala, i ka hanaʻana i kahi mea hou,ʻaʻoleʻoe e hoʻokomo i kāna mea ma kāu moʻokāki wale nō. Uaʻike ka poʻe i kaʻike, ma mua o kona hanaʻia, ua noiʻiaʻoe e hoʻomaka mua i ka inoa "+ʻaoʻao".

E nakinakiʻia ia i kāu moʻokāki, a e hanaʻia kekahi pūnaewele hou ma luna. Mai kēia mea,ʻo ka holoiʻana i kahi pūnaewele, holoiʻoe i ka "+ʻaoʻao". Me ka hoʻohanaʻana i kēia kulekele, hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i ka holoiʻana i ka pūnaewele nui e pili pololei ana i kāu moʻokāki Google, ponoʻoe e kāleka i ka moʻokāki Google.

Leʻaleʻa: Pehea e kāki i kahi moʻokāki Google

Hoʻopuka mākou i ke kani ma YouTube

No laila, ma hope o kā mākou kohoʻana i nā kumuwaiwai e hiki ke wehe a pehea e hana ai, hiki iāʻoe ke hele pololei i ka hōʻuluʻuluʻikeʻana o kēia pilikia.

ʻO ke kaʻina hana o ka holoiʻana wale nō kahi maʻalahi i ka weliweli, akāʻo ka pilikia koʻikoʻiʻaʻole hiki i kēlā me kēia mea hoʻohana ke loaʻa i kēlā pihi kelepona. Holoi i ka pūnaewele. Akā, ma ka hoʻohanaʻana i ke aʻoʻana e hāʻawiʻia i kēia manawa, e maopopo ana i nā kānaka a pau keʻano e hiki ai ke hōʻoia i ke akamai o ka laweʻana i kahi pūnaewele mai ka YouTube wikiō pūnaewele i loko o nā minuke.

  1. ʻO ka mea mua āu e kākau ai i kāuʻike ma YouTube. Uaʻike nā mea a pau e hana i kēia, no lailaʻaʻohe kūpono e pena i nā kiko'ī.
  2. Ma hope o kaʻaeʻana ma kahi o ke pihi Komo mai E hōʻike i kāu mau aniani icon. Pono ia e kaomi i luna e wehe i ka puka makani iho. I laila e ponoʻoe e kaomi i ke pihi Nā hoʻonohonoho YouTube.
  3. He mea nui. Ma mua o ka hoʻokomoʻana i nā hoʻonohonoho YouTube, e hoʻololi mua i ka helu kahi āu e makemake ai e holoi i ka pūnaewele. Ma ke ala, ua pili ka inoa me ka pūnaewele. No ka heleʻana i loko, ma ka pahu hoʻohālike iho, e kaomi wale i ka pūnaewele kiʻi o ka pūnaewele makemake.

  4. Ma ka hoʻonohonoho paʻamau, e weheʻia ka māhele. Nāʻike nuiʻOʻoe ka mea e pono ai. Ma kēia māhele, e kaomi i ka loulou. ʻO ka kohoaia ma kahi kokoke i ka kiʻi o kouʻike.
  5. E hele ana i ka paukū ʻO ka koho i lalo, hiki iāʻoe keʻike i kēlā kī pāʻoihana Holoi i ka pūnaewele. Kaomi iā ia.
  6. I kēia manawa, eʻikeʻoe i kahiʻaoʻao e makemake aiʻoe e koho i kekahi o nā hanaʻelua e pili ana i ka helu i kohoʻia: e hūnā i nā mea a pau a hoʻopau paha iā ia. ʻOiai e pili ana kēia puke i ka weheʻana, koho mākou i ka kohoʻelua.
  7. Ke hōʻikeʻia nei kahi papa inoa iho i nā mea a pau i hala ma hope o ka pauʻana o kahi pūnaewele. Ma hope o ka noʻonoʻoʻana i nāʻike a pau a me ka hōʻoiaʻiʻoʻana i ka pololei o ka'ōlelo, ponoʻoe e nānā i ka pahu ma kaʻaoʻao o ka mea e pili ana a kāomi i ke pihi Wehe i ka helu.
  8. No ka holoiʻana i nāʻikepili a pauʻole, ponoʻoe e hōʻoia i kāu hoʻoholo. Eia hou, ma ka pukapihi eʻikeʻia ana, e hoʻomanaʻo houʻia anaʻoe e lilo anaʻoe, akā ināʻaʻoleʻoe e makaʻu iā ia, e hoʻokomo i ka inoa o kāu kahawai ma ke kolamu kūpono a e kaomi i ke pihi Wehe i ka helu, i ka manawa lua.
  9. Ka'aha'ōlelo No ka meaʻaʻole e hoʻokomo i ka inoa o ke kaha me ka lima, hiki iāʻoe ke kope ia (e hōʻikeʻia ma nā pale) a pasi i ke kahua hoʻokomo.

Ma hope o nā hana a pau, eʻoluʻoluʻoe i ke kākauʻana: Ua hoʻopauʻia kāu pūnae YouTube.he aha ka manaʻo o ka hoʻokō ponoʻana o ka hana.

A mai hoʻohilahila iā ia e'ōlelo ana "nā mea",ʻaʻole "ʻo ke kai", ma kēiaʻano ua like nō. Ma ka hopena o ka hoʻoponoponoʻana, e'ōlelo koke ka hapa nui o nā kānaka "ʻAʻole", akā pono e hoʻomaopopoʻia.

Hiki hiki ke hoʻokuʻu i kahi pūnaewele i holoiʻia?

Eia kekahi, ma hope o ka hoʻopauʻana o kahi pae,ʻike kekahi kanaka ua hana hewaʻo ia, a ma keʻano he makemake ia e hoʻihoʻi. Hiki anei ke hana i kēia?

ʻO kaʻoiaʻiʻo, eia nā mea a pau e pili ana i ka pōʻaiapili. Inā makemakeʻoe i ka pūnaewele e hoʻopauʻiaʻoe, e paneʻia ka paneʻo "YES!", Akā, inā makemakeʻoe e hoʻihoʻi i ke kahawai a me nā mea a pau ma mua o ka pauʻana,ʻo ia hoʻi, . Ke hilinaʻi nei ia i ke kūlana, nā kūlana a me ka ikaika. Pono pono e kākau i ke kākoʻo hana, no ka noiʻana iā lākou e hoʻihoʻi i nā mea i weheʻia.

Ka Hopena

Ma muli o ka hopena, hiki iāʻoe ke'ōlelo wale aku i kahi mea - ma mua o ka holoiʻana i kahi pūnaewele ma YouTube, e noʻonoʻo pono i ka pono aʻaʻole paha. Ma hope o nā mea a pau, he paʻakikī ka hana no ka hoʻouluʻana i nā mea, aʻaʻohe mea e hoʻohiki i ka 100% kūpono o ka holomua.

Ma kaʻaoʻao maikaʻi, hiki ke hoʻomaopopoʻia he mea maʻalahi keʻano o ka weheʻana o ke kele. A inā hahaiʻoe i nā kuhikuhi i haʻiʻia, hiki iāʻoe ke hoʻopau i nā hana a pau i loko o nā minuke.