ʻO Advanced Proinstaller Pro 12.17

ʻAʻoleʻike likeʻole nāʻano puʻupuʻu a me nā spyware i ko mākou manawa. Kū lākou ma kahi a pau. Ke hele aku nei i kahi pūnaewele, pilikia mākou i kā mākou polokalamu. ʻO nāʻano hana likeʻole a me nā polokalamu e loaʻa pono ai ka hoʻololiʻana i nā polokalamu maikaʻi e kōkua iā lākou e paio iā lākou.

ʻO kekahi o ia papahanaʻo SpyBot Search a Destroy. ʻO kona inoa ke'ōlelo nona iho: "eʻimi a luku." I kēia manawa, eʻimi kākou i nā mea āpau a pau e hiki ai ke hoʻomaopopo i konaʻano nui maoli.

Pūnaewele pūnaewele

ʻO kēia ka hiʻohiʻona maʻamau e loaʻa nā papahana o kēiaʻano. Eia naʻe,ʻokoʻa keʻano o kāna hana i nā mea a pau. ʻAʻole nānāʻo Spaybot i kēlā me kēia faile i kahi lālani, akā e hele koke aku i nā wahi koʻikoʻi o ka pūnaewele a huli i nā mea i hoʻoweliweli i hunaʻia ma laila.

Ke hoʻomaʻemaʻeʻana i ka pūnaewele mai ka'ōpala

Ma mua o kou hoʻomakaʻana eʻimi i nā mena, Makemakeʻo SpyBot e hoʻomaʻemaʻe i ka pūnaewele mai nā'ōpala - nā lā liʻiliʻi, kahi hūnā a me nā mea'ē aʻe.

Hōʻike "Hōʻuna Pōʻino"

E hōʻike ka polokalamu iāʻoe i nā pilikia a pau e hiki keʻike. Ma kahi e pili ana i kahi o lākou, he paʻi, kahi i piha i ka'ōmaʻomaʻo, ua manaʻoʻia. ʻO ka lōʻihi,ʻo kaʻoi aku ka pilikia loa o ka hopena.

Mai hopohopo inā e like ana nā pēpē me ka nānā. ʻO ka hōʻailona kiʻekiʻe loa kēia o ka pilikia. ʻOiaʻiʻo, inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻopau i kēia mau mea makaʻu ma ke kaomiʻana i ke pihi. "E hoʻohui i kahi kaha".

Ka nānāʻana i kahi pakuhi

E like me kekahi polokalamu anti-virus,ʻo ia ka hana o ka nānāʻana i kahi kiko'ī, waihona, a leka paha no nā mea hoʻoweliweli.

ʻO ka maʻi lapaʻau

He mea hou aʻano hoʻohālike kēia āu eʻikeʻole ai i nā papahana likeʻole. Laweʻo ia i nā mea palekana no ka paleʻana i nā māhele o ka pūnaewele nui. Ma mua pono,ʻo SpyBot ke hoʻololi nei i nā polokalamu kelepona i ka "pilikia" mai nāʻano spyware, nā kīpala maikaʻi, nā maʻi huakino, a pēlā aku.

Hōʻike i ka mea haku

Aia i ka papahana nā mea hana'ē aʻe. E loaʻa ka hapanui o lākou inā kūʻaiʻoe i kahi laikini uku. Eia naʻe, ua noa. ʻO kekahi o lākou Hōʻike i ka mea hanaia e hōʻiliʻili i nā loilo o nā loina a hoʻohui pū i hoʻokahi. Pono kēia i ka wā e hālāwai anaʻoe me ka hōʻeha weliweli a hikiʻole ke paio. Hiki ke hoʻoleiʻia nā papa inoa i nā poʻe akamai e haʻi iāʻoe i ka mea e hana ai.

Nā Mea Hana Hoʻomaka

ʻO kēia pūnaewele nui loa kahi mea hiki iāʻoe ke nānā (a ma kekahi mau mea e hoʻololi) i nā mea o ka mana, ka papa inoa o nā polokalamu i hoʻonohonohoʻia ma ka PC, hiki i ka pūnaewele o nā Pūnaewele (hiki ke hoʻololiʻana), nā kaʻina hana a me nā mea'ē aʻe. Pono paha kēia a pau a me ka mea hoʻohana maʻamau, no laila eʻoluʻolu mākou e nānā ma laila.

Hoʻolako waleʻia nā mea i hiki ke hoʻololi i kekahi mea ma kēia māhele, no ka mea, uaʻikeʻia nā hoʻololi a pau ma ka papa inoa Windows. Ināʻaʻoleʻoe, mai pā i kahi ma laila.

E nānā hoʻi:
Pehea e wehe ai i ka papahana mai ka hoʻomakaʻana ma Windows XP
E hoʻololi i ka faila pūnaewele ma Windows 10

Hua'ōlelo Rootkit

He mea maʻalahi wale nā ​​mea a pau. ʻImi aʻikeʻia ka hana i nā rootkits eʻae i nā huakoki a me nā code code e huna ai i loko o ka pūnaewele.

ʻO ka mea pono

ʻAʻole i manawa mau ke hoʻouka i nā polokalamu'ē aʻe. No laila, he mea maikaʻi ke mālamaʻana iā lākou ma kahi pūnaewele flash USB a holo i nā wahi a pau, i kēlā me kēia manawa. Mālamaʻo SpyBot i kēia hiʻohiʻona ma muli o ka hikiʻana o kahi hua'ōlelo pahi. Hiki ke hoʻoukaʻia i kahi polokalamu kelepona a holo ma nā pūnaewele pono.

Nā Virus

  • Hoʻokaʻawaleʻia kahi pahi kiʻi;
  • Nui nāʻano pono;
  • Nā mea'ē aʻe;
  • ʻO kākoʻo'ōlelo Lūkia.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻO ka heleʻana o nāʻanoʻelua o ka uku i ukuʻia, a he mau hanana'ē aʻe a me ka pono.

He mea pono e'ōlelo iā SpyBot he hopena maikaʻi loa e hoʻomaopopo a hoʻopau i nā spyware, rootkits a me nā mea hoʻoweliweli. ʻO ka hana nui e lilo ai ka papahana i mea ikaika loa ma ka hakakāʻana i nā polokalamu malware a me nā spyware.

E nānā i SpyBot - Huli a hoʻokahuli no ka mea noa

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Spybot Anti-Beacon no Windows 10 Holo i ka Windows 10 Spying Ka Huli Paena Google Huli i kaʻu Pūnaewele

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
SpyBot - Search & Destroy he polokalamu pono e hoʻohanaʻia e huli a hoʻokaʻawale i nāʻanoʻokoʻa o ka spyware a me nā mea hoʻoweliweli, no ka kumu hoʻokahi a iʻole, hiki keʻikeʻia e ka mau polokalamu hana maʻamau i ka wā e nānāʻia.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Safer-Networking Ltd.
Kuhi: Free
Nui: 49 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 2.6.46.0