ʻAʻole hiki i nā mea pāʻani ke kūʻai hou aku i ke kālā pili waiwai

A i kēia MMORPG i loaʻa nā'enewe o ka pāʻalimalima.

I kēia mau lā, ua hoʻomaka nā mea hoʻohana o Guild Wars 2 mai Belgique i ka'ōhumu no ka hikiʻole ke kūʻai aku i ke kālā pili waiwai i loko o ka pāʻani pili kālā. Ua hala aku hoʻiʻo Belgique mai ka papa inoa o nā'āina i kohoʻia i ka wā e kūʻai ai i loko o ka pāʻani.

ʻAʻoleʻo ka mea nāna i hoʻoponoponoʻo ArenaNet, aʻaʻole hoʻi ka mea hoʻopuka o NCSoft i hāʻawi i kekahi manaʻo e pili ana i kēia kūlana, akā,ʻaʻole paha e pili ana i kekahi kuhihewaʻana, akā no ka hoʻoponoponoʻana i ka pāʻani e mālama i nā kānāwai Beritania hou.

Ke hoʻomanaʻo neiʻaʻole i ka manawa kahiko loa, hoʻomakaʻo Belgian e hakakā me nā māhele o ka pāʻikīkī i loko o ka hoʻolālā wikiō, e hōʻike ana i nā mea pāʻani i ke kānāwai a me ka koiʻana i nā mea hana a me nā mea paʻipala e hoʻokaʻawale i nā mea i puka i kā lākou kānāwai mai kā lākou papahana.

ʻO ka mea like,ʻo ia ka hopena e pili ana i Guild Wars 2.ʻOiaiʻo ka kūʻaiʻana i ke kālā i ka pāʻani holoʻokoʻaʻaʻole i loko o ia iho kahi hapa o ka pahuhopu, hiki ke hoʻololi i nā kālepa ma keʻano hope loa i gula, kahi e hiki ai iāʻoe ke kūʻai i nā analogu o nā luteboxes.