Online Value Converters

I kēia manawa Javascript (ka'ōlelo moʻo'ōlelo) ma nā wahi i hoʻohanaʻia ma nā wahi a pau. Me ia, hiki iāʻoe ke hoʻolilo i kaʻaoʻao pūnaewele iʻoi aku ke ola,ʻoi aku ka hana, aʻoi aku ka hana. ʻO ka hōʻoleʻana i kēia'ōlelo e hoʻoweliweli ana i ka mea hoʻohana me ka nele o ka hana o ka pūnaewele, no laila, pono ke nānā inā ua hiki ke JavaScript i kāu polokalamu kele pūnaewele.

A laila, e noʻonoʻo e hiki ai i ka JavaScript ke hoʻohana i kahi o nā polokalamu kele pūnaewele punaewele Internet Explorer 11.

Hoʻoponopono i ka JavaScript ma Internet Explorer 11

  • E wehe i ka Internet Explorer 11 a e kaomi i ka hiʻona ma kaʻaoʻao'ākau o kāu pūnaewele pūnaewele. Ka lawelawe i keʻano o kahi pahu (a iʻole ka hui pū o nā kī Alt + X). A laila ma ka papa koho, koho i kahi mea Nā Pūnaewele Pūnaewele

  • Ma ka puka Nā Pūnaewele Pūnaewele hele i kaʻaoʻao ʻO ka palekana

  • A laila, e kaomi Anohana hou ...
  • Ma ka puka Nā palena e huli i kahi mea Nā'enepili ae hoʻololi ʻO ka Palapala Hōʻano i keʻano Hoʻololi

  • A laila kaomi i ke pihi Ok a hoʻomaka hou i kāu PC no ka mālamaʻana i nā koho i kohoʻia

ʻO JavaScript ka'ōlelo i hoʻohuiʻia no ka hōʻoiaʻana i nā papa inoa ma nā polokalamu a me nā polokalamu, e like me nā pūnaewele pūnaewele. Hoʻohana ka hāʻawi i nā pūnaewele i nā hana, no laila ponoʻoe e hoʻololi i ka JavaScript ma nā pūnaewele pūnaewele, me Internet Explorer.