Pehea e hoʻololi ai i JPG i ICO

I kekahi manawa,ʻaʻole e maʻa mau nā mea hana maʻamau o ka pūnaewele holomua Windows i ka hōʻuluʻuluʻana o kekahi o nā pahu. Hiki paha kēia ma muli o nā kumu he nui, akā,ʻaʻole hiki iā lākou ke kū'ē i ka pono AutoFormat Tool mai ka mea iʻike nuiʻia Transcend.

ʻO kaʻenehana AutoFormat kekahi o nā 'oihana hana a Transcend, ka mea e hiki ai iāʻoe ke wikiwiki a melahi i ka palapala kope.

E nānā pū hoʻi: Nā papahana no ka hōʻanoʻana i kahi pahu memo

E koho i kaʻano o ka pahu memo

ʻAʻole e kākoʻo ka polokalamu i nā USB-drives maʻamau, akā hiki ke maʻalahi i nā kāleka kāleka i ka manawa hoʻokahi, e like me MicroSD, MMC (MultiMediaCard), CF (CompactFlash). Hoʻohanaʻia lākou a pau e like me ke kele uila laweʻia ma nāʻokoʻa likeʻole: smartphones, cameras, watch watch and so on.

E koho i ka pae hoʻonui

Hiki i ka polokalamu ke hana i ka hoʻopihapiha piha a me ka hoʻomaʻemaʻeʻana i nā papa. Mai ka kohoʻana o kēia koho e pili ana i ka holoi pono a me ka hōʻanoʻana o ka manawa.

Kaʻohi: Pehea e hoʻolālā i kahi kāleka memory

ʻO ka inoa inoa

I kekahi mau manawa,ʻoi aku nā inoa'ē aʻe o nā Drives, a inā no kekahi poʻe hoʻohanaʻaʻole kēia he pilikia, a laila,ʻaʻole e hiki i kekahi poʻe ke pale aku me ia. Mahalo, hiki i ka polokalamu ke hoʻokahua i kahi inoa inoa hou, kahi e hoʻopiliʻia ma hope o kona hōpiliʻana.

Nā pōmaikaʻi

  • Ke hana maʻamau;
  • Hoʻohōpili i kahi memory card me nāʻano.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻole'ōlelo Lūkini;
  • Hoʻokahi wale nō hana;
  • ʻAʻole i kākoʻo houʻia e ka mea hana.

ʻAʻole kēia papahana i ka nui o ka pono a iʻole kaʻoluʻolu maikaʻi, akā, hoʻopiliʻia me kānaʻoihana 100 pakeneka. Hoʻomaopopoʻia a hoʻoliloʻia nā pūnaewele hoʻoihoʻia o ka mea kokoke i nā mea hana iʻike nuiʻia. E waiho i ka pono AutoFormat e hana i kēia manawa no ka manawa lōʻihi ma mua o nā mea hanahana maʻamau, akā e hana mau ana ia. ʻO ka mea pōʻino,ʻaʻole i kākoʻo houʻia ka papahana e ka mea hanahana a ma ka pūnaewele luna pūnaeweleʻole he mau loulou e kiʻi iā ia.

Nā polokalamu no ka hōʻanoʻana i kahi pahu memo Hōʻawewele hōʻailona JetFlash ʻO HP USB Disk Storage Format HDD Hōʻike Hōʻike Hōʻemi

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu AutoFormat he mea pono a hilinaʻi no ka hōʻanoʻana i nā kāmeka hoʻomanaʻo i hanaʻia a maikaʻi.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Holomua
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: English
Penei: 1.8