ASUS BIOS Hōʻike Hou 7.16.01

ʻO ASUS BIOS Update he mea hoʻopili liʻiliʻi loa ia o ka ASUS Update pahū e hiki ai iāʻoe ke hoʻololi i ka BIOS ma nā motherboards mai lalo o ka'ōnaehana hana holo.

Hoʻokuʻu

Mālama kēia hiʻohiʻona iāʻoe e hoʻopakele i ka version BIOS o kēia manawa i kāu kōpaeʻeleʻele ma keʻano he faila ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka hana hou. Ua kapaʻia kēlāʻano pepa he'ūpili a he hanana ROM. ʻO kēia ka mea e hiki ai i ka "hoʻololi" i nā loli i ka hihia o ka pilikia a iʻole ka hana kūponoʻole me kahiʻoihana hou.

Hōʻoia mai ka waihona

Hoʻokumuʻia ka papahana i kahi pūnaewele official o ka hui Asus a mai nā kumu waiwai kūikawā, a me ka ho'ōla limaʻia, e like me ka hihia i ka waihona. Hoʻomaʻoʻia ka waihona download no ka pono, a laila hiki iāʻoe ke hoʻomaka i ka loli. Ma nā koho, hiki iāʻoe ke koho i ka koho e hōʻoki hou i ka BIOS a hana i kahi kope kope o kaʻike DMI.

Hōʻoia hou

ʻO ka pono e hāʻawi iāʻoe e kelepona i ka BIOS me ka loaʻaʻole o nā leka uila. Hiki iā ia ke hana a me ka hoʻoiho muaʻana i kahi kiʻi. Nui nā hāmeʻe e koho mai, a me ka hiki ke hoʻonohonoho i kahi koho.

Nā Virus

  • ʻAno Asus;
  • ʻAʻole i koiʻia nā mākau kūikawā kūikawā;
  • Hoʻopiliʻia no ka mea noa.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻohe'ōlelo Lūkini;
  • ʻAʻole i kākoʻoʻia nā papa makuahine UEFI.

ʻO ASUS BIOS Update kahi mea hana maʻalahi no ka hoʻopaʻa houʻana i ka BIOS o nā motherboards. ʻO ka hiki ke hana i kēia hana mai Windows mai hiki nō i kahi mea hoʻohana nov.

No ka hoʻoukaʻana, ponoʻoe e kaomi i ka loulou ma lalo nei e koho i kāu pūnaewele hana.

A laila wehe i ka papa inoa o nā mea hoʻohana aʻike i ka mea e pili ana i loko.

E hōʻike i ASUS BIOS Update no ka meaʻokoʻa

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

KEKAHI @BIOS Hōʻike ka BIOS ma ka pona ASUS E komo i BIOS ma ka pona pakahi ASUS Hoʻonohonoho i ka BIOS ma ka pona pona ASUS

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ASUS BIOS Update kahi polokalamu i hoʻolālāʻia e hana i ka BIOS manual a iʻole Blamana e hoʻonoe ana mai kahi'ōnaehana holo holoʻokoʻa i nā'ōpona i kūkuluʻia e Asus.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Asus
Kuhi: Free
Nui: 10 MB
'Ōlelo: English
Penei: 7.16.01