Pehea eʻike ai i ka hoʻomaka o ka leka VKontakte

Kūkākūkā ma ka pūnaewele kaiaulu VKontakte i hanaʻia i mea e hiki ai iāʻoe, ma keʻano he mea hoʻohana o ka pūnaewele, keʻimi i kekahi leka i paʻiʻia ma mua, e like me ka mea mua. Pehea e nānā ai i nā hua'ōlelo mua, e kūkākūkā paha ma hope aku ma kēiaʻatikala.

Pūnaewele

Hiki iāʻoe keʻike i ka hoʻomakaʻana o nā palapala kiko'ī wale nō inā mālamaʻia kona kūpaʻaʻana mai ka manawa o ka hoʻomakaʻana o ka kūkā a hiki i ka heluheluʻana i kēiaʻatikala. Eia naʻe, i keʻano o ka kamaʻilioʻana, pili pono kēia i ka manawa o ke komoʻana i loko o ke kūkāʻana,ʻaʻole naʻe i kona hoʻomaka.

Nānā 1: Ke hele

ʻO ke ala maʻalahi eʻike i ka hoʻomakaʻana o ka leka ma ka hoʻihoʻiʻana iā ia i ka hoʻomaka mua, e hoʻohana ana i ka heleʻana o kaʻaoʻao. Akā, pili wale nō kēia no kēlā mau kumu kahi i loaʻa ai nā helu kaulike i loko o ke kūkā.

  1. E lele i kaʻaoʻao "Nā memo" ma o ka papa kuhikuhi nui o ka punahele a koho i nā leka e makemakeʻia.
  2. ʻO ka hoʻohanaʻana i ka wili pepa e hiki ai i ka luna o ka dialog.
  3. Hiki ke hoʻonuiʻia nā papa kuhikuhi ma ka hoʻohanaʻana i ke kī "Home" ma ka papa keyboard.
  4. Hiki ke hoʻoholo i ke kaʻina hana ma ke kaomiʻana i kahi mahele o kaʻaoʻao, me ka weheʻole i nā loulou, ma ka pākuhi waena.
  5. E kau i ka poʻeneka ma loko o ka puka puka o ka polokalamu kelepona, akā ma luna aʻe o kahi i paʻiʻia ai ka huila - e hana ka heleʻana me kaʻole o kāu komo.

Ma ka hihia o nā kamaʻilio me kahi lōʻihi lōʻihi, ponoʻoe e nānā i kēiaʻano. Loaʻa kēia ma keʻanoʻo ka hoʻounaʻana i kahi nui o nā leka he manawa e hoʻohana ai a hiki ke hana i nā pilikia o ka hana me kahi pūnaewele pūnaewele.

Hanana 2: Pūnaewele huli

Inā he nui nāʻelele i loko o ke kūkākūkāʻana, akā hoʻomaopopo ponoʻoe i ka lā o ka mea mua o lākou a iʻole i kā lākou waihona, hiki iāʻoe ke huli i ka pūnaewele huli. Eia kekahi,ʻo iaʻano iʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka heleʻana o ka puke.

E heluhelu hou: Pehea e huli ai i kahi memo mai ka hālāwaiʻana o VK

Ke Kumu 3: Bar Bar

I kēia manawa ma ka kahua VKontakte e hāʻawi i kahi manawa huna e hāʻawi iāʻoe e neʻe koke i ka memo mua i loko o ke kūkā.

  1. ʻOiai ma ka māhele "Nā memo", wehe i ke kūkākūkā a e kaomi ma kahi pākuhi helu o ka pūnaewele.
  2. Ma ka hopena o ka HKH, e hoʻohui i kēia code a pēhi "E komo".

    & msgid = 1

  3. ʻO ka hopena e nānā i kekahi mea e like me kēia.

    //vk.com/im?sel=c2&msgid=1

  4. Ke pau kaʻaoʻao, e hoʻihoʻiʻiaʻoe i ka hoʻomakaʻana o nā leka.

I keʻano o ka'ōnaehana piha o ka pūnaewele,ʻoi aku kaʻoluʻolu loa o kēiaʻano. Eia naʻe, hikiʻole ke hōʻoia i kāna hana ma ka wā e hiki mai ana.

Mobile polokalamu

ʻO ka polokalamu kelepona pūnaewele e pili ana i ka loaʻaʻana o nā leka i ka leka a aneane like me ka hua piha loa, akā me kekahi mau hoʻomaha.

Nānā 1: Ke hele

Ma keʻano heʻano o kēiaʻano, ponoʻoe e hana i ka mea like me nā kuhikuhi pili no ka pūnaewele pūnaewele.

  1. E kaomi i ka dialog icon ma ka papa mana ma lalo o ka noi a koho i nā leka āu e makemake ai.
  2. E kaomi me nā lima i nā leka i luna, e kaomi i lalo i kaʻaoʻao.
  3. Ke hiki i ka hua'ōlelo mua, hiki ke hōʻaloʻia ka papa inoa.

Aʻoiaiʻo kēia ka mea maʻalahi loa, hiki i ka mea paʻakikī ke kākau i nā palapala a pau. Ke noʻonoʻo nui nei e pili ana i ka noiʻana i ka hoʻohālikelikeʻana me nā mea nānāʻole eʻae i ka holoʻana o ka wikiwiki ma kekahi ala.

Hanana 2: Pūnaewele huli

ʻO ke kumumanaʻo o ka hoʻohanaʻana i ka hana o ka leka uila i loko o ka hoʻonaʻauao he liʻiliʻi loa i ka hoʻohālikelikeʻana i kahi pūnaewele holomua. Eia naʻe, ināʻikeʻoe i ka helu o kekahi o nā leka mua, ua pili pono kēia ala.

  1. E wehe i kahiʻaoʻao me kahi papa inoa o nā dialogs a koho i ka'ōnaehana huli ma ka poʻomanaʻo meaʻoi loa.
  2. E hoʻololi i ka pā mua ma mua "Nā memo"e hoʻopili i nā hualoaʻa i nā pou.
  3. Kākau i kahi hua'ōlelo ma ka māmala'ōlelo, e hana hou i nā mea i komo mai ka memo mua.
  4. Ma waena o nā hualoaʻa, koho i ka makemake, e like me ka lā o ka hoʻolahaʻana a me ka mea i haʻiʻia.

Hiki ke hoʻoholo i kēia aʻo.

Ke Kumu 3: Kate Mobile

E koho i kēiaʻano, no ka mea e pono aiʻoe e hōʻea a hoʻokomo i ka polokalamu Kate Mobile. I ka hoʻohanaʻana iā ia, hiki iāʻoe ke komo i nāʻano hiʻohiʻona iʻole i hoʻolakoʻia e ka VC pūnaewele ma kahi paʻamau, e like me ka hoʻi kokeʻana.

  1. E wehe i kahi "Nā memo" ae koho i ke kūkā.
  2. Ma kaʻaoʻao'ākau i luna o ka pākuhi, e kaomi i ke pihi meʻekolu mau hoʻonohonoho hoʻonohonoho i hoʻonohonoho ponoʻia.
  3. Mai ka papa inoa i hōʻikeʻia o nā mea āu e koho ai "Hoʻomaka i ka pilina".
  4. Ma hope o ka hoʻoukaʻana e hoʻohuliʻiaʻoe i kahiʻaoʻao kūikawā. "Hoʻomaka i ka pilina"kahi ma luna nei ka memo mua o ka kūkā.

Ma keʻano like, e like me keʻano o ka pālima address o ka polokalamu kele pūnaewele, hikiʻole ke hōʻoiaʻiʻo i ka hana o ke ala i ka wā e hiki mai ana, ma muli o nā loli mau o ka Vkontakte API. Hoʻopau mākou i ka mea a me ka manaolana ua kōkua ka mea iāʻoe e neʻe i ka hoʻomaka o ka kūkā.