Hard Disk Defragmenter

ʻAʻole hiki ke hana ma ka mana pihaʻo AMD Radeon HD 5700 Series kāleka keʻoleʻoe e hoʻouka i kahi mea hoʻokele waiwai no ka mea hana. He mea maʻalahi kēia hana, akā hiki ke hana i kekahi pilikia no ka poʻe hoʻohana. E noʻonoʻo pehea e hoʻoponopono ai i ka pilikia ma nāʻano likeʻole, aʻoʻoe, e like me ka mea heluhelu, ponoʻoe e koho i kahi mea maʻalahi.

Ke hoʻouka nei i ka mea hoʻokele no ka Radeon HD 5700 Series

ʻO nā pepa 5700 kiʻi nui mai AMD i hoʻomakaʻia e hoʻokuʻuʻia i ka manawa lōʻihi aku, aʻaʻole i kākoʻo houʻia e ka hui. Eia nō naʻe, hiki i ka poʻe nui e mālama pono ana i kēia'ōnaehana GPU ke makemake i kaʻike ma ka hoʻonohonohoʻana i nā lako polokalamu. Hiki paha i kēia nīnau ke hāpai i ka hopena o ka hoʻokau houʻana i ke OS a iʻole nā ​​pilikia me ka mana o ka mea hoʻokele. Hoʻopākile mākou i nā ala a pau e huli a kau i nā pono pono.

Hanana 1: kahi pūnaewele luna AMD

ʻO ka hoʻoukaʻana i kahi mea hoʻokele ma o kaʻoihana pūnaeweleʻoihana o ka mea hanahana ka meaʻoi aku ka maikaʻi loa no nā mea hoʻohana. Maʻaneʻi hiki iāʻoe keʻike i ka polokalamu hoʻokele hou loa a mālama palekana i kāu kamepiula. Eia ke aʻo hoʻoili:

E hele i ka pūnaewele AMD official

  1. Ma hope o ka loulou i luna nei, eʻikeʻoe iāʻoe iho ma kahi o nā punaewele. E huli i kahi papa maʻaneʻi. "A o ka koho 'ana' o ka ' a kuhikuhi i nāʻano kūpono o kāu kamepiula a me kaʻike pūnaewele pūnaewele:
    • Papa 1: Nā kiʻi paʻi kiʻiʻoniʻoni;
    • Ka Papa 2: Radeon hd pūnaewele;
    • Mahele 3: Radeon HD 5xxx PCIe pūnaewele;
    • Papa 4: ʻO kāu pūnaehana hana a hohonu hohonu.
    • Ka Papa 5: Kaomi i ke pihi NĀ HOʻOPAʻA HOʻOLA.
  2. Ma kaʻaoʻao e hiki mai ana, e nānā i ka hoʻokōʻana o kāu mau koi, a me ka laweʻana i ka faila mua mai ka papaʻaina i kapaʻia "Hoʻoponopono Pūnaewele Malaki".
  3. E pono e hoʻokuʻuʻia ka mea i hoʻoukaʻia, e kuhikuhi i ke ala uila me ka lima a iʻole e waiho i ke ala ma ke kaomi "E hoʻokomo".
  4. E kali i ka hopena.
  5. E hoʻomaka ana ke hoʻonohonoho pūnaewele. Maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka'ōlelo hoʻonohonoho aʻakahi paha i kēia kaomi ma ke kaomiʻana "'Aʻe".
  6. Inā makemakeʻia, hoʻololi i ka waihona kōkuhi pūnaewele.

    Ma keʻano hoʻokahi, ua manaʻoʻia e hoʻololi i keʻano o ke kauʻana. ʻO ka paʻakikī he "Quick",ʻoi aku ka maikaʻi o ka waihoʻana, a laila hiki iāʻoe ke holo koke i ka papa o kāu mau kuhikuhi. Ma ka kohoʻana i ka kohoʻelua, e hiki iāʻoe ke koho i nā māhele e ponoʻole e hoʻokomoʻia. Loaʻaʻo AMD i 4 mau waihona:

    • Hōʻikeʻike hōʻike hōʻike AMD;
    • HDMI lohe leo;
    • Ka Papahana Manaʻo AMD;
    • Luna Hoʻokele AMD (ʻaʻole hiki ke mālamaʻia kēia pahu pahu).
  7. Ma hope o ke kohoʻana i keʻano o ke kauʻana, e kaomi "'Aʻe" ae kali i ka'ōnaehana hoʻonohonoho PC no ka hoʻopihaʻana.

    Inā kohoʻia keʻano "Kelike", wehe i nā faila āu e ponoʻole ai. E kaomi hou "'Aʻe".

  8. I ka puhi hope loa o ka mea hoʻohana inoa "Eʻae".
  9. I kēia manawa e hoʻomaka ana ka hoʻouka, ponoʻoe e kali no ka hoʻopauʻana i ke kaʻina hana. E hele pū ana me kahi pale paleʻana,ʻaʻohe hana'ē aʻe e pono e laweʻia. I ka hopena, e hoʻomaka hou i ke kamepiula.

Inā no kekahi kumu i kūponoʻole kēia koho, e hele i nā koho i hiki.

Hanana 2: Eʻike a hoʻokomo pono nā mea hoʻokele i nā mea hoʻokele pono

ʻO keʻano like o ka hoʻonohoʻana i kahi mea hoʻokele e hoʻohana i kahi papahana kūikawā. Hiki ke nānāʻokoʻa ia i keʻano o ke kiʻi video, loaʻa a kaumaha i nā mea hou o ka mea hoʻokele. Ponoʻoe e hoʻokomo i ka polokalamu.

E hele i ka pūnaewele AMD official

  1. E wehe i kaʻaoʻao kiʻi ma ka loulou i luna nei. E huli i kahi mahele "ʻImi a me ka hoʻonohonohoʻana o ka mea hoʻokele" ae kaomi "Download".
  2. E holo i ka mea hoʻolālā, e hoʻololi i kahi alaʻawaʻole a waihoʻole paha ia. Kaomi "E hoʻokomo".
  3. E kali i kahi manawa.
  4. Ke hōʻike nei kekahi puka me kaʻaelike. E koho "Eʻae a hoʻokomo". E hōʻailona i ka'elike kūʻokoʻa me ka hōʻiliʻili pono o nāʻike i hoʻonohoʻia ma kona manaʻo.
  5. Ma hope o ka hōʻiliʻiliʻana i ke kikowaena,ʻelua mauʻano e kohoʻia mai: "Hōʻike hōʻike" a "Ke kau hoʻonohonoho". Hiki iāʻoe keʻike i keʻano o kaʻoihanaʻoi aku ma mua o ka pae 6 i ka Tikanga 1 o kēiaʻatikala.
  6. E hoʻomaka ka mea hoʻonohonoho hoʻonohonoho, kahi e hoʻomaka ai ke hoʻonohonoho. E hahai i nā hana 6 a 9 o ke Kumuhana 1 no kēia.

ʻAʻole hiki ke maʻalahi kēia koho ma mua o ka mea mua, no ka mea,ʻo ka mea mua,ʻo ia ka mea i hoʻohanaʻia no nā mea hoʻohanaʻole i kā lākou papa hana kiʻi video aʻaʻole maopopo i keʻano e hoʻonui i ka polokalamu hoʻokele hou loa.

Māhele 3: Nā Paʻi Polokalamu Hoʻokolu

ʻO kekahiʻano'ē aʻe e lilo i mau polokalamu e hoʻolālā i nā mea hoʻokele. Hoʻonohonoho pono kēia mau polokalamu i nā mea hoʻokele, e hoʻokumu i ka hoʻonohonohoʻana o ka papahana a me nā pūnaewele software.

Heluhelu hou: Pūnaewele no ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻohouʻana i nā mea hoʻokele.

ʻO ka mea maʻamau, hoʻohanaʻia e nā mea i hoʻouka hou i Windows aʻaʻole makemake e hoʻouka, a laila hoʻolapala i nā mea hoʻokele a hoʻokahi. Me kēia, aia kekahi hoʻonohonoho waeʻia e hiki ai iāʻoe ke hoʻokomo i kahi mea hoʻokele hoʻokahi wale nō - ma kā mākouʻano no ka AMD Radeon HD 5700 Series. ʻO kekahi o kēia mau papahanaʻo DriverPack Solution - he mea hana lima me ka papahana polokalamuʻoi loa o nā pūnaewele PC.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohana ai i ka Solution DrickPack

Ka Papa Hana 4: ID Device

Ke hoʻomaopopo nei ke kamepiula i kēlā me kēia mākiaʻaʻole wale ma ka inoa, akā, ma o kaʻikeʻana. No ka Radeon HD 5700 Series, aia nō kekahi hui pū hoʻokahi o nā hua'ōlelo i hiki iāʻoe ke loaʻa a hoʻouka i nā'ōkuhi hou wale nō, akā, i nā mea'ē aʻe. He mea maʻalahi kēia ināʻaʻole hoʻokomoʻia kahi polokalamu aʻaʻole pololei paha e hana pololei ma kāu kamepiula. ʻO ka ID no ka pepa wikiō i nīnauʻia penei:

PCI VEN_1002 & DEV_68B8

E hoʻohana iā ia eʻike i kekahi o ka mea hoʻokele. Aʻo kā mākou mau kuhikuhi ma luna o ka loulou i lalo nei e kōkua i ka huli a hoʻokomo i ka polokalamu i hoʻoukaʻia ma kēiaʻano.

E heluhelu hou: Pehea e huli ai i ka mea hoʻokele ma o ID

Ka Papa Hana 5: E hana mau i nā pūnaewele Windows OS

ʻAʻole kaʻoi aku kūpono loa, akāʻo ka koho o kēia manawaʻo ia e hana me ka Mana Pūnaewele. ʻAʻole hoʻohana pinepineʻia, akā, hiki iā ia ke kōkua i ka wāʻaʻole makemake e huli a hoʻokomo i nā mea a pau me ka lima. Ma kaʻike maikaʻiʻana o ka mea hoʻokele, e hana ka pono o ka pono i kāu hana. E heluhelu e pili ana i kēia ala hoʻokomo i kā mākouʻatikala kaʻawale.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i ka mea hoʻokele ma o nā mea hana Windows

Ua nānā kēia'ati i 5 mauʻano no ka hoʻoukaʻana i ka mea hoʻokele ma kahi kāmeka wikiō AMD Radeon HD 5700. ʻO kēlā me kēia o lākou e kūpono loa i nāʻokoʻa likeʻole, he mea hoʻonohonoho pono i hoʻonohonoho ponoʻia, e hoʻouka ai i ka Windows, aiʻole e huli ana i kahi hōʻaleʻa kahiko a paʻakikī.