Ke ho'āʻo nei i ka waihona punaewele v7plus.dll

He pāʻani koʻikoʻi ka RAM ma kekahi PC, e lilo i computer a iʻole pona. Ehia ka nui o ka RAM ma kāu polokalamu, e hilinaʻi i kona wikiwiki. Akā,ʻaʻole nā ​​mea hoʻohana a pau eʻike i ka nui o ka hoʻomanaʻoʻana o kāna kamepiula. Ma ka moʻolelo o kēia lā e wehewehe ana mākou pehea eʻike ai i ka pane i kēia nīnau.

Pehea eʻike ai i ka nui o ka RAM i hoʻokomoʻia ma ka kamepiula

No kaʻikeʻana i ka nui o ka RAM ma kāu polokalamu, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā pono'ē aʻe a me nā lako hana Windows. E noʻonoʻo mākou i nā koho likeʻole.

Māhele 1: AIDA64

ʻO kekahi o nā papahana kaulana loa eʻoluʻolu ana iāʻoe e nānā aʻike i nā mea a pau e pili ana i kahi kamepiula, AIDA64 Extreme. He hopena maikaʻi loa kēia no ka poʻe makemake eʻike i ka nui o ka hiki e pili ana i kā lākou PC. Ke hoʻohana pū nei hoʻi i kēia huahana hiki iāʻoe keʻike i kaʻike e pili ana i ka pūnaehana hana, hoʻonohonoho pūnaewele, pūnaewele a me nā polokalamu kele pūnaeweleʻekolu.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohana ai iā AIDA64

  1. No kaʻikeʻana i ka nui o ka hoʻomanaʻo pūnaewele, e holoholo i ka polokalamu, e hoʻonui i kaʻaoʻao "Computer" ae kaomi maʻaneʻi ma kahi mea "DMI".

  2. A laila e hoʻonui i nā pūhaka "Module Pūnaewele" a "Nā pūnaewele hoʻomanaʻo". Eʻikeʻoe i nā pale i hoʻokomoʻia ma ka PC, ma ke kaomiʻana i kahi e hiki ai iāʻoe keʻike i nāʻike hou aku e pili ana i ke kikowaena.

Ke Kumu 2: Piriform Speccy

ʻO kekahi papahana'ē aʻe i kaulana, akā naʻe maʻamau no kaʻikeʻana i nāʻikepili e pili ana i nā pauku a me nā papahana polokalamu o PC - Piriform Speccy. Loaʻa iā ia kahiʻokoʻa iki, akā i ka manawa like,ʻoihana ikaika, a ua loaʻa iā ia ka hōʻoluʻolu o ka poʻe hoʻohana. Me kēia huahana, hiki iāʻoe keʻike i ka nui o ka RAM i kūkuluʻia, konaʻano, ka wikiwiki, a me nā mea'ē aʻe: e holo i ka polokalamu wale nō a hele i kaʻaoʻao me ka inoa kūpono. ʻO kaʻaoʻao e wehe ana e hāʻawi i kaʻikepili kūpili e pili ana i kaʻike hoʻomanaʻo.

Māhele 3: nānā ma o BIOS

ʻAʻole ke ala kūpono loa, akā aia kekahi kahi e hiki ai -ʻo ka nānāʻana i nāʻike ma o ka BIOS pūnaewele. No kēlā me kēia pona a me ka lolouila, hiki keʻokoʻa nā ala e komo ai i kēia papa'āina, akā,ʻo nā kī kī maʻamau ka nui F2 a Holoi i ka wā o PC kāmua. Ma kāu pūnaewele, aia kahi rubric i hoʻolaʻaʻia i nā ala komo o BIOS no nā'ōnaehana likeʻole:

E nānā hoʻi: Pehea e komo ai i ka BIOS pūnaewele

A laila, e huli mau i kahi mea i kapaʻia "Pūnaewele Pūnaewele", "'Ikepili Pūnaewele" a iʻole e hoʻopaʻa i ka hua'ōlelo Hoʻomanaʻo. Ma laila eʻike aiʻoe i ka nui o ka hoʻomanaʻo i loaʻa a me kona mauʻano'ē aʻe.

Papa 4: Nā Pono Pūnaewele

ʻO kekahi o nā koho maʻalahi loa: e nānā i nā waiwai o ka pūnaewele, no ka mea, e wehewehe ana i nāʻano nui o kāu kamepiula, a me ka RAM.

  1. No ka hanaʻana i kēia, pākuhi'ākau ma ke pōkole. "ʻO kaʻu kamepiula" a ma ke kaʻina o ka poʻomanaʻo e hōʻike, koho "Āhua".

  2. Ma ka puka e wehe ana, hiki iāʻoe keʻike i kaʻikepili e pili ana i ka'ōnaehana, akā makemake mākou i kēlā mea "Pūnaewele Pūnaewele (RAM)". ʻO ke kumukūʻai i kuhiʻia e hiki i ka nui o ka hoʻomanaʻo e loaʻa ana.

    Pīhoihoi
    ʻO ka nui o ka mīkini hoʻomanaʻo hiki mau ka emi o ka mea i hoʻohuiʻia. Loaʻa kēia ma keʻano no ka mālama ponoʻana o ia mea i kahi RAM, i lilo i mea hiki i ka mea hoʻohana.

Ke Kumu 5: Lālā Kuhi

Hiki iāʻoe ke hoʻohana Ka laina kauoha aeʻike i kaʻike hou o kaʻikepili. No ka hanaʻana i kēia, e holo i ka punaewele ma o Huli (a iʻole kekahiʻano'ē aʻe) a hoʻokomo i kēia kauoha ma laila:

wmic MEMORYCHIP loaʻa BankLabel, DeviceLocator, Kaha, Speed

I kēia manawa e noʻonoʻo pono i kēlā me kēia pāʻani:

  • BankLabel - Eia nā hono i hoʻohuiʻia ai nā kiwi o RAM e pili ana;
  • Ka mana -ʻo ka nui o ka hoʻomanaʻo no ke kaula i'ōleloʻia;
  • DeviceLocator - nā pā;
  • ʻO ka wikiwiki - ka māmā o ka pūnaehana like.

Ka Papa Hana 6: Mana Pūnaewele

ʻO ka hope, aia i loko Manaʻo Pūmahi hōʻike i ka nui o ka hoʻomanaʻo i hoʻohuiʻia.

  1. Kāhea i ka mea i hōʻikeʻia e hoʻohana i ka hui pūnaewele Ctrl + Shift + Esc ae hele i ke kaomi "Hana".

  2. A laila kaomi i kahi mea "Hoʻomanaʻo".

  3. Ma kahi ma ke kihi ka nui o ka RAM i kūkuluʻia. Eia maanei hiki iāʻoe ke hahai i nā helu helu o ka hoʻohanaʻana i ka hoʻomanaʻo, inā makemakeʻoe.

E like me kouʻike, ua maʻalahi nā mea i manaʻoʻia a hiki i ka mea hoʻohana PC. Manaʻo mākou ua kōkua mākou iāʻoe e pili i kēia pilikia. Ināʻole, e kākau i kāu mau nīnau ma nā manaʻo a e pane koke mākou.