Ke hanaʻana i kahiʻikeʻike i Paint.NET

I ka wā o ka hoʻokumuʻana i kahi palapala kikokikona ma kekahi kamepiula, nui nō nāʻano o ka hanaʻana i nāʻano hewaʻole. ʻAʻohe meaʻino e hana inā heʻano kiʻi liʻiliʻi wale nō, akā inā makemakeʻoe e haku i kahi palapala kūlana,ʻaʻole eʻaeʻia kēlā mau hewa. No kēiaʻano, aia nā polokalamu e hoʻoponopono wikiwiki ana i nā hemahema i loko o ka kikokikona. ʻO kekahi o lākouʻo Key Switcher, ka mea e kūkākūkā houʻia ma kēiaʻatikala.

Hiki ke hoʻololi i ka'ōlelo maʻamau

Ke hoʻololi neiʻo Key Switcher i ka'ōlelo kākau o ka puke i ka wā o ka paʻi. Ke hoʻopoina ka mea hoʻohana i ka hoʻololiʻana i ka'ōnaehana a ma kahi o ka hoʻopaʻi i makemakeʻia, uaʻikeʻia nā hua'ōlelo i hikiʻole ke hoʻomaopopoʻia, uaʻikeʻo Kay Switcher i ka mea a kēlā kanaka i makemake ai e paʻi a hoʻoponopono i ka kuhi. A inā pahaʻaʻole i wehewehe ka papahana i kekahi hua'ōlelo pololei, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻopuka iā ia iho i ka puka "Autoswitch".

Hoʻoponopono i ka hoʻopili'ānomi

Keʻike koke neiʻo Key Switcher i ka palahalaha ma ka kikokikona a hoʻoponopono iā lākou iho. Aia maʻaneʻi ka papa inoa o nā hua'ōlelo i ka manawa e hāʻawi pinepineʻia ai kēlāʻano kūpono. Inā hoʻohana pinepine ka mea hoʻohana i typo ma kekahi hua'ōleloʻaʻole i loko o kēia papa inoa, hiki iāʻoe ke hoʻopiha iāʻoe iho ma ka puka "Hoʻoponopono".

Ke hoʻololi hou i nā hoʻopau

I kēia manawa,ʻo ka emiʻana o nā hua'onihi i lilo i mea kaulana loa, e like me ka laʻana, ma kahi o "hoʻomaikaʻi" lākou e kākau i "ATP", a me "P.S." i paniʻia me "Зы". Key Turners e hāʻawi i nā mea hoʻohana i ka pilikiaʻole i ka'ōkuhi piha o kēlā mau'ōlelo, no ka mea, hiki iā ia ke hana i kahi pani no ia mau kumuhana a hāʻawi i ka hua kūpono. A inā he mea hou, hoʻohanaʻia kekahi i kāna mau'ōlelo hoʻopikiʻole i loko o ka papa inoa o ka papahana, hiki iāʻoe ke maʻa mau i ka puka. "Hoʻoponopono pololei".

Paena Pūnaewele

ʻO kekahi mau mea hoʻohana, no kaʻoi aku o ka maluhia, hana i nā hua'ōlelo e hoʻohana ana i nā'ōlelo Lūkini i kākauʻia me ka papahana o kekahi'ōlelo'ē aʻe. A inā ua hoʻokomoʻia ka Key Switcher ma luna o ka kamepiula, hiki keʻikeʻia kekahiʻano pilikino: e kākau pono kēia i kēia hua'ōlelo a laila e kākau i ka'ōlelo hewaʻole.

He mea ia e hōʻole ai i nā hihia maʻaneʻi. "Pūnaewele Kūkākūkā"kahi e hiki ai i ka mea hoʻohana ke hoʻopakele i kā lākouʻikeʻike. Eia kekahi, no nā kumu palekana,ʻaʻole e hoʻomanaʻo ka polokalamu i ka hua'ōlelo pono'ī, akā hoʻololi hou i loko o kahi helu pololei o nā helu, kahi eʻike ai i ka hui i hoʻohuiʻia, no lailaʻaʻole e hana i kahi kaʻawale.

Nā Virus

  • Hoʻopuka hoʻolaha;
  • Kaʻikeʻana o ka'ōlelo Lūkini;
  • Ka hoʻoponopono 'ōlelo pilipino;
  • Hoʻoponopono kūʻokoʻa o typose;
  • E hoʻololi i nā hua'ōlelo i hoʻopauʻia;
  • Ka kākoʻoʻana i nā papahana papawahi he 80 aʻoi aku;
  • ʻO ka hiki ke hoʻomanaʻo i nā hua'ōlelo.

Nā mea kūponoʻole

  • Ke hoʻololi i ka hoʻolālā, hōʻikeʻia ka hae i kekahi manawa e pani i ka māhele o ka maka.

Inā hoʻokomoʻoe i nā Pākiki Kī i ke kamepiula, hikiʻole iāʻoe ke hopohopo no nā hewa i hiki ke hanaʻia i ka manawa o ke kākauʻana i ka kikokikona. Hoʻopakele kēia polokalamu i ka manawa lōʻihi e hoʻohanaʻia i ka heluhelu houʻana. Eia hou, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻopiha iā ia iho i nā puke wehewehe'ōlelo i kūkuluʻia, a ma laila e hoʻonui ai i kāna mau hana.

Hoʻoiho i ke kele i ka hoʻololi

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

ʻO ka mea paniʻo Orfo Ka mea hoʻololi pāho E hoʻololi i ka papa Pehea e ho'ōki ai i ka hoʻololi i ka hoʻoholo

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
He polokalamu maikaʻiʻo Key Switcher e hoʻoponopono pono ana i nāʻano hewa a pau i hanaʻia i loko o ka puke i ka wā o kona paʻiʻana.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Michael Morozov & Mere Magic
Kuhi: Free
Nui: 4 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 2.7