Pehea e wehe ai i ka Adobe Flash Player mai ke kamepiula

Ma muli o ke kākoʻo Flash Flash a Adobe i ka 2020, ua hoʻomauʻia ka polokalamu Flash Player i nā mea hoʻohana pūnaewele pūnaewele no ka hoʻolakoʻana i nā mea wikiō i nā mea hoʻohana, aʻo kaʻenehana multimedia kahi kumu maʻamau no nā polokalamu pūnaewele. I ka Yandex Browser i kaulana, ua hoʻokomoʻia ka plugin, aʻo nāʻaoʻao i loaʻa ka'ōmole pāʻani e hōʻikeʻia me ka pilikia. Inā hewa ka papahana, pono e hoʻomaopopo i nā kumu a kau i kekahi o nā ala e hoʻopau ai i nā hewa.

Hiki paha he mau kumu no ka lawaʻole o Flash Player ma ka Pūnaewele Yandex, a me nāʻano e hoʻoponopono ai i ka pilikia. E noʻonoʻo i nā kuhikuhi ma lalo nei, he mea pono e hele i kēlā me kēia lā, ma muli o nā'ōlelo a kēlā me kēia ma mua o ka hikiʻana o kahi kūlana iʻikeʻoleʻia ai nā hemahema a me nā hewa.

Ke kumu 1: Ka pilikia pilikia

ʻO nā hewa pilikino e hana ana i ka ho'āʻoʻana e nānā i ka pūnaewele hōkū o nā pūnaewele,ʻaʻole i hoʻokauʻia ma muli o ka hikiʻole o kekahi pūnaewele a iʻole paha i nā kikowaena o ka pūnaewele i hoʻohanaʻia. ʻO ka pinepine,ʻaʻole i hōʻike maikaʻiʻia nā'enela multimedia no nā pilikia me ka pūnaewele punaewele e kū ana. No laila, ma mua o ka holoʻana i nā hōʻaika maʻamau i nā pilikia me ka Flash Player i ka Yandex Browser, ponoʻoe e hōʻoia i ka hanaʻole o kaʻenehana i ka pae honua i ka weheʻana o nā pūnaewele pūnaewele.

  1. No ka hōʻoia i ka hana o ka pūnaewele ma keʻano o ka hoʻopili pūnaewele,ʻo kaʻaoʻao maʻalahi ka hoʻohanaʻana i kahi palapala kōkua kūikawā no ka hanaʻana me ka pūnaewele ma luna o ka pūnaewele Adobe official, e wehe ana ma Yandex.Browser.
  2. ʻO kahiʻaoʻao kākoʻo Adobe Flash Player

  3. Eia kahi kiʻi hoʻonanea hoʻokolohua maʻamau, pono pono e hōʻike ponoʻia. Inā hōʻike pololeiʻia ka animation, a aia kekahi mau pilikia ma kaʻaoʻao o kahi pae'ē aʻe, hiki ke'ōleloʻiaʻo ka punaewele pūnaeweleʻekolu ka mea e hewa ai no ka hoʻounaʻana i nā mea, aʻaʻoleʻole no Yandex.Browser a iʻole paha i komo.

    Inā hanaʻole ka animation, e hele i kēia mau mea e hōʻano ai i ka Flash Player.

Leʻaleʻa 2: Ua nalowale ka Flash Player mai ka pūnaewele.

ʻO ka mea mua e nānā i kaʻikeʻiaʻana o ka hōʻike ponoʻole o ka palapala pūnaewele o nā pūnaewele ma ka Pūnaewele Yandex kahi i loaʻa ai nā pūnaewele i loko o ka pūnaewele. No ke kumu e hiki ke holoi waleʻia kekahi Flash Player iʻole.

  1. E wehe iā Yandex Pūnaewele
  2. E kikokiko ma kahi pākuhi helu:

    polokalamu kele pūnaewele: // plugins

    A laila kaomi "E komo" ma ka papa keyboard.

  3. Pono ka papa inoa o nā mea hou i loko o ka polokalamu kele pūnaewele i ka laina "Adobe Flash Player - Version XXX.XX.XX.X". Ke hōʻikeʻia nei kaʻike o kahi plugin i loko o ka pūnaewele.
  4. Inā haʻalele ka mea,

    e hoʻohui iā ia ma ka hoʻohanaʻana i nā kuhikuhi o ka mea:

Kaʻohi: Pehea e hoʻouka ai i ka Adobe Flash Player ma kāu kamepiula

Mai ka hoʻohanaʻana o ka Yandex Browser i ka PPAPI version o Flash Player, a ua kūkuluʻia ka polokalamu pūnaewele ma luna o ka engine Blink i hoʻohanaʻia ma Chromium, i ka wā e hoʻouka ai i ka mea hoʻonohonoho pūnaewele mai ka pūnaewele Adobe, he mea nui e koho i ka pololei o ka paʻi!

NĀ Kuhikuhi 3: Hoʻopau ka lolo

ʻO kahi kahi i hoʻokomoʻia ai ka pūnaewele i loko o ka pūnaewele, aʻaʻole hoʻokomo ke Flash-plug plug i loko o Yandex Browser, a ke hana maʻamau nei i nā mea polokalamu kele pūnaewele, e hōʻike i ka pauʻana o ka pūnaewele ma ka pūnaewele pūnaewele.

No ka hoʻoponoponoʻana i ka pilikia, e hahai i nā kaʻina no ka ho'āʻana i Flash Player ma Yandex Browser.

E heluhelu hou aku: Flash Player ma Yandex Pūnaewele: hoʻohana, hoʻololi a me ka hōʻano hou

Noʻonoʻo 4: Legacy Component a me / a Pūnae Pūnaewele

Hoʻopuka hou akuʻo Adobe i nā hōʻano hou o kēia polokalamu kele pūnaewele, a pēlā e hoʻokahuli i nā paepae i nā pilikia a me ka hoʻoholoʻana i nā pilikia'ē aʻe. ʻO ka hua'ōlelo i kālaiʻia o ka plugin, i waena o nā kumu'ē aʻe, hiki ke alakaʻi i ka hikiʻole ke hōʻike i nā pūnaewele kiʻi o nā pūnaewele pūnaewele.

ʻO ka manawa pinepine, e hoʻopauʻia ka hoʻomaikaʻiʻana o ka polokalamu pūnaewele o Yandex Browser a me kahi hana pūʻia me ka loli pūnaewele, ka meaʻole e pono ai ka hoʻohanaʻana o ka mea hoʻohana. No laila,ʻo kaʻaoʻao maʻalahi loa no ka loaʻaʻana o ka hōʻano hope loa o kēia add-on ke hoʻololi i ka polokalamu kele pūnaewele. Hoʻokomoʻia ke kaʻina hana ma ka mea ma lalo o ka loulou ma lalo nei, e hahai i nā paepae i kuhikuhiʻia i loko.

E heluhelu hou aku: Pehea e hoʻohou ai i ka Yandex Browser i ka mea hou loa

Ināʻaʻole e nalowale nā ​​malfunctions o ka pūnaewele multimedia ma hope o ka hoʻokopiha houʻana iā Yandex. Pūnaewele, maikaʻiʻo ia e nānā i ka polokalamu o ka plugin a hoʻololi me ka lima inā pono. E nānā i ka pono o ka polokalamu Flash Player:

  1. E wehe i ka papa inoa o nā hoʻonohonoho koho koho i ke kākauʻanapolokalamu kele pūnaewele: // pluginsi ka pahu helu a me ka pihi "E komo" ma ka papa keyboard.
  2. Eʻike i ka helu o ka pūnaewele i hoʻokomoʻia. "Adobe Flash Player".
  3. E hele i ka pūnaewele "E pili ana i FlashPlayer" ʻO kahi pūnaewele luna o Adobe aʻike i ka helu o ka mana o kēia mau waihona mai kahi papaʻaina.

Ināʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka pūnaehana pūnaewele i loaʻa no ka hoʻonuiʻana ma mua o ka helu o kahi pūnaewele i hoʻokomoʻia, e hoʻokō i kahi hoʻohou. Aia kekahi ho'ākāka o ka hana o ka hoʻouka houʻana i nāʻaoʻao Flash ma ka'ōnaehana a me ka manual i loko o ka puke:

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻololi ai i Adobe Flash Player ma Yandex Browser?

Ka Noʻonoʻo 5: Hoʻopiʻi Kū

Ma ka papahana Windows, hoʻokomo pinepine i nā papahana a me nā pūnaewele pūnaewele, hiki i kahi o ka OS e loaʻa iʻeluaʻano Flash-plug-in - NPAPI- a me kahi mea hou aʻoi aku e like me PPAPI, e hele pū me Yandex Browser. I kekahi mau kumu, ke kū'ē'ē nā māhele, a i alakaʻiʻia ai i ka hikiʻole o nā mea hilinaʻi o nā pūnaewele ma ka polokalamu kele pūnaewele. No ka nānā a hoʻoneʻe i kahiʻanoʻoi, e hana i kēia:

  1. E wehe iā Yandex.Browser a hele i kaʻaoʻao e paʻa ana i ka papa inoa o nā add-ons. Ma hope o ka weheʻana i ka papa inoa, e kaomi i ka koho "Details".
  2. Ināʻikeʻia he nui aʻe i kahiʻaoʻao i hōʻikeʻia me ka inoa "Adobe Flash Player", hoʻopau i ka mea ma ka papa inoa ma ka kaomiʻana i ka loulou "Hoʻopilikia".
  3. E hoʻi hou i ka polokalamu kele pūnaewele a nānā i ka hana o ka plugin. Ināʻaʻole i lawe ka hopena i nā hualoaʻa, e hoʻopau i ka mono hope ma ka papa inoa, a hoʻouka hou i ka mea mua.
  4. Ināʻaʻohe maikaʻi maikaʻi ma hope o ka pauʻana oʻekolu mau haʻawina i luna, e hoʻohui i nāʻaoʻaoʻelua i ka papa inoa o nā add-on a e hele e noʻonoʻo i nā kumuhana'ē aʻe i ka wā e hoʻohana ai i Flash Player ma Yandex Browser

Ke kumu 6: ka mea hoʻohana ponoʻole

ʻO ka kumu o nā hewa i ka nānāʻana i nā pūnaewele multimedia o nā pūnaewele i weheʻia ma o Yandex Browser a ua hanaʻia me ka hoʻohanaʻana i kaʻenehana Flash paha he kinaika ponoʻole i hanaʻia e ka incompatibility o nā mea a me nā polokalamu pono'ī. No ka hōʻokiʻana i kēia kumuhana, ponoʻoe e hoʻopau i ka hoʻokele wikiwiki i hoʻohanaʻia e Flash Player e hoʻoemi i ka kaumaha ma ka pūnaewele pūnaewele.

  1. E wehe i kaʻaoʻao e komo ana i kekahi mea mīkini, a me ka pāʻani'ākau ma kahi o ka mea leka uila, e hoʻopuka i ka papahana papahana e pono aiʻoe e koho i kahi "Kōkua ...".
  2. Ma ka pukapihi iʻikeʻia "Pūnaewele Flash Flash" ma kaʻaoʻao "Hōʻike" wehe i kahi pahu pahu "Hoʻouka i ka hoʻouka hardware" ae kaomi "Paʻa".
  3. E hoʻomaka hou i kāu polokalamu kele pūnaewele, e wehe i kaʻaoʻao me kaʻike flash aʻike i ka pilikia o ka pilikia. Inā kū ka hewa, e nānā i ka pahu helu "Hoʻouka i ka hoʻouka hardware" hoʻohana hou a hoʻohana i nāʻano hana hoʻopilikia.

NĀ Kuhikuhi 7: Ka hana hana ponoʻole

Ināʻo nā kumu i hōʻikeʻia no ka pauʻana o ka Flash Player ma hope o ka weheʻana,ʻaʻole ia e hoʻololi i ke kūlana, ponoʻoe e hoʻohana i keʻano kumu nui loa - ka hoʻopiha pihaʻana i nā māhele software o ka pūnaewele i hoʻohanaʻia i ka hanaʻana me ka paepae. E hoʻopili hou i ka pūnaewele a me ka mea Flash i hoʻonohonohoʻia ma ka hahaiʻana i kēia mau hana:

  1. E holoi i ka Yandex.Browser loa, ma hope o nā kuhikuhi mai ka mea ma ka loulou i lalo nei. Ponoʻia e hoʻohana i kaʻaoʻaoʻelua i ho'ākākaʻia ma kaʻatikala.
  2. E heluhelu hou aʻe: Pehea e hoʻopau loa ai iā Yandex Browser mai kāu kamepiula?

  3. E wehe i ka Adobe Flash Player ma ka hahaiʻana i nā kuhikuhi i loko o ka haʻawina:
  4. Leʻaleʻa: Pehea e wehe ai i ka Flash Flash Player mai kāu kamepiula

  5. E hou hou i ka PC.
  6. E hoʻohui iā Yandex Pūnaewele. Pehea e hana pono ai i ka mea i hōʻikeʻia ma kaʻatikala ma kāu pūnaewele:
  7. E heluhelu hou: Pehea e hoʻohui ai iā Yandex Browser ma kāu kamepiula

  8. Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka polokalamu kele pūnaewele, e nānā i ka pololei o ka hōʻike o ka'ōnaewele flash. ʻO ka hiki ke kūponoʻole ka hopena hou, no ka mea,ʻo ka pūnaewele pūnaewele ka mea hou loa o ka mea polokalamu Adobe Flash Pūnaewele aʻo ka hoʻouka houʻana i nā manawa e hoʻoponopono i nā pilikia a pau.
  9. E nānā pū hoʻi: No ke aha i hoʻokomoʻoleʻia aiʻo Yandex

  10. Ināʻaʻole nā ​​hua muaʻehā o kēia manual e hua aku i nā hualoaʻa, e hoʻopili i ka polokalamu Flash i loaʻa mai ma ka pūnaeweleʻoihana o ka mea hoʻomohala ma ka hahaiʻana i nā kuhikuhi o nā mea i loaʻa ma ka loulou.

    E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i ka Adobe Flash Player ma kāu kamepiula

No laila, ma hope o ka hoʻoholoʻana i nā manaʻo i ho'ākākaʻia ma luna nei, e waihoʻia nā pilikia a pau o ka Adobe Flash Player ma ka Pūnaewele Yandex i ka hala. Ke manaolana nei mākou e lilo hou ka hoʻohanaʻana i kekahi o nā pūnaewele Pūnaewele i kaulana a me ka pūnaewele media lōʻihiʻole i ka pilikia i ka mea heluhelu!