Hoʻouka a hōʻole i kaʻokoʻa hou ma ka Pūnaewele Yandex


I ka manawa pinepine, i ka wā e ho'āʻo aiʻoe e holo i kekahi mau polokalamu a iʻole nā ​​pāʻani, uaʻikeʻia kahi hōʻike shw32.dll. He waihona waihona hoʻomanaʻo hoʻomanaʻo i hoʻohana pinepineʻia e nā mea kahiko i hoʻounaʻia i mua o 2008. Hanaʻia kekahiʻano like me nāʻano a pau o Windows.

Nānā i shw32.dll

ʻIkeʻia ka hemahema ua hoʻokomo pololeiʻia ka DLL pono, no laila e hoʻokomo houʻia i ka pūnaewele. He mea kūpono hoʻi ke nānāʻana i ka quarantine anti-virus, e like me ka manaʻoʻana o kekahi o kēia pūnaewele kolohe e lilo i viral. Eia hou, pono e hoʻohui ia i ka hoʻohemoʻana i nā polokalamu palekana.

Nāʻike hou aku:
Hoʻokuʻu i nā pūnaewele mai ka quarantine antivirus me keʻano o Avast
Pehea e hoʻouka ai i kahi faila i nā hoʻokuʻu'ē aʻe o ka antivirus

Ināʻaʻohe kumu o ka pilikia i loko o ka polokalamu anti-virus, lailaʻaʻole hiki iāʻoe ke hana me ka hoʻokomoʻoleʻana i ka hale waihona pono i kāu iho.

Hanana 1: DLL-Files.com Kiritaki

ʻO ka hoʻohanaʻana o ka mea hoʻohana ma kahiʻoihana kaulana DLL-Files.com kekahi o nā loea maikaʻi loa, no ka mea, ke hana nei ia i ka'ōnaehana kūpono.

E kiʻi iā DLL-Files.com meaʻai

  1. E wehe i ka noi, a laila e komo i ka pahu hulina i ka inoa o ka hale waihona āu eʻimi nei - shw32.dll - a hoʻohana i ke pihi huli mua.
  2. Kaomi ma ka hopena i loaʻa -ʻo ka waihona makemake wale nō i koe wale nō i hoʻokahiʻaoʻao, no lailaʻaʻole hiki iāʻoe ke hele hewa.
  3. Kaomi "E hoʻokomo" - e hoʻonui ka loiloi a hoʻomohala i ka DLL e pono ai i kahi kūpono.

Hanana 2: Hōʻoiaʻana o shw32.dll

Ināʻaeʻole ke kumu mua iāʻoe i kekahi mea, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ke kope o kahi waihona puke i ka papahana a kāpiliʻia i loko o kaʻikepili pūnaewele. No Windows x86 (32 liʻiliʻi) aia ma kahiC: Windows System32, a no ka OS 64-bit -C: Windows SysWOW64.

I mea e pale ai i ka kuhihewa, makemake mākou e heluhelu i ka manual no ka hoʻokomoʻana i nā waihona DLL, a me nā kuhikuhi ma ka hoʻopaʻaʻana i nā hale waihona puke i ke kikowaena.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hoʻouka ai i ka DLL ma ka polokalamu Windows
E hoʻopaʻa i ka faila DLL ma ka Windows OS

Hoʻopau kēia i ka hōʻuluʻuluʻana o nāʻano hoʻoponopono a me ka shw32.dll kikoolo.