ʻO Magic Bullet Look for Sony Vegas

Hoʻokumuʻia ka Magic Bullet Lookup - Polokalamu hoʻoponopono no Sony Vegas, ka mea e hiki ai iāʻoe ke kāpili wikiwiki i ke wikiō e like me kou makemake: e hoʻohālike i ke kiʻi e like me kahi kiʻi kahiko, hoʻololi i ka hui, e hoʻonui i nā kala, a iʻole hoʻi, e hoʻohuli i nā papa i'ālohilohi. ʻO ka helu o nā kānana i kūkuluʻia i loko o kona waiwai, aʻo ka hoʻonohonoho i hanaʻia e maʻalahi ia e hana me nā hopena.

Ke nānā aku neiʻo Magic Bullet Looks - kekahi o nā plug-insʻoihana kaulana no nā mea hoʻoponopono wikiō. Hiki ke paʻakikī me nāʻano a pau o Sony Vegas: hana maikaʻi loa ia ma Sony Vegas 11 a me Las Vegas Pro 13. hiki iāʻoe ke heluhelu hou e pili ana i nā plugina ma kēiaʻatikala:

Nā Kalikino Las Vega Vega

Pehea e hoʻouka ai i Magic Bullet Looks?

1. E hahai i ka loulou ma lalo nei i ka pūnaewele official o ka hoʻokomo a me ka hoʻoiho i ka plugin.

Huli i ka Magic Bullet Looks mai ka papa hana

2. E koho i ka pūnaehana hana i makemakeʻia mai ka papa inoa o nā manaʻo. I kēia manawa ponoʻoe e kākau inoa. E hoʻopiha i nā māla a hiki iāʻoe ke kiʻi i ka polokalamu Magic Bullet Looks test for Sony Vegas 12 a iʻole kekahiʻano'ē aʻe.

3. E kiʻi i ka waihona, kahi i hoʻokomoʻia kahi polokalamu hoʻokomo hou. E holo i kēia - e weheʻia ka puka puka.

4. Ma muli o ka mahele nui o Magic Bullet Looks o ka pahu nui o nā mea hana Magic Bullet Suite, e noiʻiaʻoe e koho i nā huahana o kēia pōkole āu e makemake ai e hoʻohui. Makemake mākou i Magic Bullet Looks.

5. Ma hope o kaʻaeʻana ma keʻano o ka hoʻonohonohoʻana i ka palapala hoʻokolokolo a me kaʻaeʻana i kaʻaelike o ka laikini, ponoʻoe e koho no ka mea o ka mea hoʻopuka wikiō hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka polokalamu.

6. Ke waiho nei ia e kaomi ma "Next" a ke kali nei no ka hoʻokomoʻana. Hanaʻia!

Ka Manaʻo Manaʻo Manaʻo kiʻi

Ma ka Magic Bullet Looks eʻikeʻoe i nā mamana hopena i hanaʻia, a ua māheleʻia i nā'āpana he 10.

Ke kumu - Aia kēia māhele i nā kaulike. Eia kekahi laʻana, hiki iāʻoe ke hoʻokaʻawale i kahi wikiō likeʻole, e hoʻopouli i nā akaʻe, a iʻole ma keʻano'ākau, e hoʻomaʻamaʻa iā lākou.

Kuhi - Aia kēia mahele i nā hopena kaulana loa i hoʻohanaʻia i ka hīmeni.

Ka wehewehe a me ka mālamalama - Nā hopena o ka hoʻolahaʻana a iʻole ka pāʻani o ka mālamalama, e like me kāu eʻike ai maʻaneʻi e hoʻolālā a hoʻonuiʻia ka'ōʻana.

Monochromatic - kiʻi wikiō. Nui nāʻanoʻokoʻa likeʻole, a hoʻokōʻia e nā kānana e like me ka palaoa (e hoʻokani pila) aiʻole blur. Hiki iāʻoe ke kuhikuhi i keʻanoʻulaʻula, e hana ana i ke koena o ke keleʻele aʻeleʻele.

Hoʻopiliʻia - Nā hopena o ka stylization, hiki ke hoʻololi i ke kākoʻo mai ke ao a ka pō, e hoʻohālike i keʻano iʻa iʻa a me kaʻoi aku o nā meaʻoi aku.

Nā kānaka - ma kēia māhele e hōʻiliʻiliʻia nā blanks no nā limahana me kahi kāne, kiʻi kiʻi, a me kahi nīnauele. Eʻae i kaʻoluʻolu i nāʻili o ka ili, e nānā i nā maka a me nā mea'ē aʻe.

Nā Kiʻiʻoniʻoni Kiʻiʻoniʻoni - He nui nā blanks ma kēia māhele no ka mea aia he mau'anikani mele kūpono. Maanei eʻikeʻoe i ka hopena no kēlā me kēiaʻano mele.

Classic Popular TV -ʻo ka inoa o kēia māhele e'ōlelo no ia iho - nā hopena hopena i hoʻohanaʻia i nā polokalamu TV.

Hoʻomākaukau'ōpili maʻamau - kēia mau paukū heʻumikumamākolu hopena e nānā ana i nā hiʻohiʻona o kekahi mau kiʻiʻoniʻoni.

Hoʻopilikino - Keʻano i hoʻopakeleʻia ai kou pae kuʻuna.

ʻO ka huahana huahana mai Red Giant i kapaʻia Magic Bullet Looks i hoʻokumuʻia no nā mea hoʻohana ma nāʻano hoʻoponopono wikiō, i kā mākou polokalamu,ʻo Sony Vegas. Aia nāʻoihana 36 a me 100 mau hua i hoʻopiliʻia, hiki i ka polokalamu ke wehe i nā mea e hiki ai ke hoʻonui, hoʻololi i nā lelo a me nā aka i loko o ke wikiō a me nā mea e hiki ai iāʻoe ke hoʻohana i nāʻano likeʻole, e like me ke kelepona wikiō e like me kahi kiʻiʻoniʻoni kahiko.