Pehea eʻike ai inā he pūnaewele kekahi ma Instagram


ʻO ka Instagram kahi lawelawe kaiaulu kaulana a hiki i ka hōʻano houʻana o kona mau mana me kēlā me kēia hou. Ma keʻano, ua hoʻokumu koke nā mea hoʻomohala i ka hiki keʻike i ka hoʻohanaʻana o ka mea hoʻohana.

Eʻike i ka mea hoʻohana ka Instagram

He mea pono eʻikeʻoeʻaʻole he mea maʻalahi nā mea a pau, e like me,'ōlelo, ma Facebook a VKontakte pūnaewele pūnaewele, no ka mea hiki iāʻoe ke loaʻa kaʻike āu e makemake ai wale nō ma ka papa kuhikuhi.

  1. E wehe i ka papa nui, e hōʻike ana i kāu hānai nūhou Ma kaʻaoʻao'ākau i luna, wehe i kaʻaoʻao "Kuhi".
  2. Hōʻike ka papa i nā mea hoʻohana iāʻoe i nā dialog. Ma kahi kokoke e hiki iāʻoe keʻike ināʻo ka mea āu e makemake nei i ka pūnaewele. Ināʻaʻole, eʻikeʻoe i ka manawa o ka kipa hope hope loa.
  3. ʻO ka pōʻino, ma kekahiʻano'ē aʻe eʻike i ke kūlana o ka mea hoʻohana a hoʻohanaʻia. No laila, inā makemakeʻoe eʻike i ka wā e hele ai ke kanaka i konaʻike, lawa ia e hoʻouna aku iā ia i kekahi leka uila.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i kahi mea hoʻokele no ka mea paʻi

A mai ka pūnaewele pūnaewele o Instagramʻaʻole hiki iā ia ke hana me nā lekaleʻa pilikino, hiki iāʻoe keʻike i kaʻike o ka hoihoi wale nō ma o ka palapala hoʻolālā. Inā he mau nīnau kāu e pili ana i ke kumuhana, e haʻalele iā lākou i nā manaʻo.