Acer Aspire 5750G


BWMeter - he papahana no ka mālamaʻana i nā kuhi pūnaewele, e ana ana i ka wikiwiki o ka pūnaewele a me ka hoʻolālā hana. Hoʻomaopopo i nā'ikepilihelu kūhelu, hoʻokomo i kahi kānana kikowaena.

ʻO ka māmā wikiwikiʻana

No ka nānāʻana i ka wikiwiki o ka Pūnaewele, hoʻohana ka papahana i kahi pūnaewele e hōʻikeʻike ana i kaʻike i ka manawa kūpono. Hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā pukapihi hou no nā pūnaewele pūnaewele, e hoʻololi i ko lākouʻano a me ka nui.

Ka mana hana

Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e nānā i nāʻikepili heluʻikepili ma o nā kākoʻo pūnaewele.

Loaʻa nāʻikepili no kēlā me kēia manawa o ka manawa - hola, lā, hebedoma, mahina, makahiki.

Ka mea hoʻomalu pale

ʻO kahi kānana kānana i kūkuluʻia i loko o ka papahana e hoʻomaopopo ana i ka mea hoʻohana e pili ana i nā noi e ho'āʻo ana eʻike i ka pūnaewele. Kūkuluʻo BWMeter i ka inoa o ka papahana, kahi o ka pūnaewele e pili ana, ka pūnaewele e pili ana a me kahi helu IP.

Hoʻohui i nā palapala

Mālamaʻo BWMeter iāʻoe e hoʻohui i nā leka kiʻi likeʻole i kāu pāʻani me nā kikowaena a me nā hiʻohiʻona i hōʻikeʻia.

Hoʻohui i nā kānana

Pono pono nā kānana e nānā i nā pilina pūnaewele. Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e hana i ka helu i makemakeʻia o lākou a hoʻonohonoho iā lākou no nā hana maʻamau.

Kūlekana

Hiki i ka BWMeter kahi hoʻomaha no ka hoʻoholo pololei loa o ka nui o nā loaʻa i loaʻa a hoʻounaʻia no kēlā me kēia hui.

Nā leka

E hoʻohana ponoʻia nā leka uila i nā kūlana e pono aiʻoe eʻike i nā hanana likeʻole, e like me ka laweʻana i kekahi mauʻike, ka wā loina, a me ...

Nā pūʻali mamao

Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e hoʻokomo i nā pilina pūnaewele hōʻomi i nā kamepiula liʻiliʻi, e hiki ai iāʻoe ke nānā i ke kahe o ke kaʻa, iʻole, ma kahi pūnaewele kūloko.

Ping

BWMeter eʻae iāʻoe e ping (e hoʻopaʻa i ka pilina) i nā wahi i kūkuluʻia i nā manawa kūpono a hoʻopaʻa i nā hualoaʻa ma ka log.

Nā Virus

  • Nui nā hiʻohiʻona e mālama i ke kaʻa;
  • Nā hoʻonohonoho hoʻololi;
  • Ke āpau e nānā i nā kaʻa ma ka pūnaewele kaiakū.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻAʻohe Lolina Lūkini;
  • Hoʻomanaʻoʻia ka polokalamu, me kahi lā hoʻokolokolo o 30 mau lā.

ʻO BWMeter he polokalamuʻoihana no ke anaʻana i ka māmā a me ka huliʻana i ka holoʻana o ka holoʻanaʻaʻole wale ma luna o ke kamepiula kūloko, akā ma ka pūnaewele. Hāʻawi iāʻoe e kaohi i nā hana e pono ai ke komoʻana i ka Pūnaewele, e mālama i nāʻikepili kūpiliʻi no ka pili pūnaewele.

E hōʻike i ka hōʻikeʻo BWMeter

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Net.Meter.Pro Nā polokalamu no ke ana i ka wikiwiki o ka Pūnaewele Ka mea kelepa'ōnaehana'ōnaehana Kakuhihewa

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO BWMeter kahi polokalamu no ka māmāʻana i ka wikiwiki o kaʻIkepili, ke nānā ponoʻana i ka piʻiʻana o kaʻoihana ma kekahi kamepiula a ma kahi pūnaewele kūloko. Loaʻa iā ia he mea hoʻomalu i kahi paʻa i loko a mālama i nā helu kiko'ī.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: DeskSoft
Kuhi: $ 30
Nui: 1 MB
'Ōlelo: English
Penei: 7.4.0