Nā polokalamu no ka ho'āʻoʻana i nā kāleka wikiō


ʻO ka QR code he wae heluʻike kūikawā, i kūkuluʻia i ka makahiki 1994, i lilo i kaulana wale nō i nā makahiki i hala iho nei. Hiki ke hūnāʻia nāʻike likeʻole i lalo o kahi QR code: he loulou i kahi pūnaewele, kiʻi, pāleka kāleka'elepona, a pēlā aku. I kēia lā, e noʻonoʻo kākou e pili ana nāʻano kūpono o ka helu QR ma ka iPhone.

Ka helu helu QR no iPhone

Ma ka iPhone, hiki iāʻoe ke nānā pono i ka QR code ma nāʻaoʻaoʻelua: e hoʻohana i nā mea hanahana a me ka hoʻohanaʻana i nā hoʻohana kūikawā.

Ke Kaʻina Hana 1: Ka Hanapili Kamalā

Uaʻikeʻia hoʻokahi manawa hoʻonani i ka iOS 11: hiki i kēia kamepiula ke huli a hōʻoia i nā code QR a me ka hoʻokae. Makemakeʻoe e hōʻoia i ka'āpono o ka hoʻohālikelike i loko o nā hoʻonohonohoʻike.

  1. E wehe i nāʻano iPhone a hele i "Kameleka".
  2. Ma ka puka aʻe e hoʻomaopopo ai ua hoʻoneʻeʻoe i kēia mea "Ka nānāʻana i ka helu QR". Inā pono, e hoʻololi a hoʻopau i ka pukapiho o ka hoʻonohonoho.
  3. I kēia manawa hiki iāʻoe ke hoʻomaka e wehe i kaʻike. No ka hanaʻana i kēia, e hoʻomaka i ka noi kamera a kuhikuhi i ka mea atamai ma ke kiʻi o ka QR code. Keʻikeʻia ke code, eʻikeʻia kahi hae ma kaʻaoʻao o ka puka me ka manaʻo e wehe i ka loulou.
  4. Ma ko mākou hihia, ma lalo o ka QR code, ua hūnāʻia ka loulou i ka pūnaewele, no laila ma hope o ke kohoʻana i kahi hae, ua hoʻomaka ka polokalamu Safari ma ka pakuhi, a hoʻomakaʻo ia e hoʻouka ana i kaʻaoʻao palapala.

Hanana 2: QRScanner

ʻO nā papa helu hoʻopiliʻekolu e māheleʻia ana i ka App Store e hāʻawi i nā hiʻohiʻonaʻoi aʻe ma mua o nā mea hana maʻalahi o ka iPhone. Eia kekahi, ināʻoe i kahi'ōnaehana'ōpili'ōkuhi i halaʻole, hikiʻole paha iāʻoe ke hoʻolālā i ka papaʻumikumamākahi. No laila, kēia mau noi -ʻo ia wale nō ke ala e hāʻawi aku ai i kāu kelepona i kahi hanaʻike.

Hoʻololi i ka QRScanner

  1. E kiʻi iā QRScanner no ka meaʻokoʻa mai ka App Store.
  2. E holo i ka noi. Ke hoʻomaka muaʻoe e ponoʻoe e hoʻolako i kahi kamepiula.
  3. E kuhikuhi i ka pakuhi kelepona ma ka QR code a iʻole ka pāleka pale. Keʻikeʻia kaʻike,ʻikeʻia ka puka hou i loko o ka noi, kahi e hōʻikeʻia ai ka mea.
  4. No ka mea, i ko mākou kūlana, ua hūnāʻia kahi haʻina ma ka QR code, i mea e hele ai i ka pūnaewele, ponoʻoe e koho i kahi mea makemake, e like paha, "E wehe i ka URL ma Google Chrome"inā hoʻohanaʻoe i kēia polokalamu pūnaewele ma ka iPhone.
  5. Inā mālama 'ia ka QR code ma ke' ano he kiʻi, koho i kaʻoni me kahi kiʻi ma ka puka o ka papahana.
  6. E hōʻikeʻia ka Hōʻailona Kelepili iPhone ma ka pakuhi, kahi e pono aiʻoe e koho i kahi kiʻi e loaʻa ana kahi QR code. Ma hope o ka hoʻomakaʻana o ka noi e hoʻomaopopo.

Māhele 3: Kaspersky QR Scanner

ʻAʻole nā ​​launa pūnaewele i hūnāʻia ma lalo o nā QR code. ʻO kekahi o lākou e alakaʻi i nā hanaʻino a me nā hua'ōlelo pilikino, hiki ke hanaʻino i ka polokalamu a me kou pilikino. A no ka hoʻomalu iā ia iho ma kahi hoʻoweliweli weliweli, pono ia e hoʻohana i ka palapala Kaspersky QR Scanner,ʻaʻole wale he scanner, akā, he mea palekana hoʻi i nā pūnaeweleʻino.

Hoʻokaʻaʻike Kaspersky QR Scanner

  1. E kiʻi i kahi palapala Kaspersky QR Scanner punahele mai ka loulou ma luna mai ka App Store a hoʻokomo iā ia ma ka iPhone.
  2. No ka hoʻomakaʻana, ponoʻoe eʻae i nā hua'ōlelo o ka palapala laikini, a laila e hāʻawi i ka palapala noi i ka kamepiula.
  3. E noi i ka mea nānā ma ka nānā ma kahi kiʻi kikokikona. Ke hoʻomaopopoʻia, e wehe kokeʻia ka hopena ma ka nānā. Inā paʻa ka hono, e hoʻokau koke ke kahua. Inā hala kekahi mau manaʻo o Kaspersky, e hoʻopiliʻia ka loulou, a e hōʻikeʻia kahi lapaʻau ma ka paku.

Eʻae kēia mau mea iāʻoe i kēlā me kēia manawa e nānā pono i ka QR-code a loaʻa kaʻike i hūnāʻia ma lalo.