ʻO ka'ōlelo Bug me buddha.dll


He polokalamu kele pūnaewele Google Chrome ma ka pūnaeweleʻoihana ikaika a maikaʻi, maikaʻi no ka hoʻohanaʻana i nā lā a pau. Hoʻomaopopo ka polokalamu kelepona i nā pūnaewele pūnaewele i ka manawa hoʻokahi ma muli o ka hiki ke hana i nā hakahaka kaʻawale.

ʻO nā taabena ma Google Chrome he mau hōʻailona kūikawā me ka hiki iāʻoe ke wehe i ka helu i makemakeʻia o nā pūnaewele ma ka polokalamu kele pūnaewele a hoʻololi i waena o lākou i kahiʻano kūpono.

Pehea e hana i kahi papa ma Google Chrome?

No kaʻoluʻolu o nā mea hoʻohana ma ka polokalamu kele pūnaewele he nui nāʻano e hana ai i nāʻaoʻao i loaʻa ka hopena likeʻole.

Nānā 1: Ka hoʻohanaʻana i kahi huila wela

No nā hana maʻamau a pau,ʻo ka pūnaewele he pūnaewele pono'ī ia o nā kī kī kelepona,ʻo ia, ma keʻano he kūlana kūpono,ʻaʻoleʻo ia no Google Chrome wale nō, akā no nā mea'ē pūnaewele'ē aʻe.

No ka hanaʻana i nā pākuʻi ma Google Chrome, ponoʻoe e kāomi i kahi pōkole keyboard ma'ōnaewele Ctrl + Ta lailaʻaʻole e hoʻomohohua ka polokalamu kelepona i kahi hōkeo hou, akā e hoʻololi wikiwiki i laila.

Hanana 2: Me ka hoʻohanaʻana i ka pā kau

Ua hōʻikeʻia nā pae a pau ma Google Chrome ma kaʻaoʻao o ka polokalamu kele pūnaewele ma luna o kekahi pā kaupae kūikawā.

E kāomi pono i nā wahi āpau o nāʻaoʻao i kēia laina a hele i kahi mea i ka papahana'ōnaeho i hōʻikeʻia. "New Tab".

Māhele 3: Ke hoʻohanaʻana i ka Mea Mana Mea Pūnaewele

Kaomi ma ka pihi koho ma kaʻaoʻao'ākau o ka pūnaewele. E weheʻia ka papa inoa ma ka pakuhi kahi e koho wale aiʻoe i kēia mea "New Tab".

ʻO kēia nāʻano e hana ai i kahi hōʻaili hou.