Pehea e kau ai i ka hashtag VKontakte

Mahalo i nā pūnaewele i hoʻonohonoho ponoʻia, hiki hiki ke hoʻololi i ka hulina ma ka pūnaewele me ka ikaika nui, e hoʻopau loa i nā mea maikaʻiʻole.

Pehea e hoʻokomo ai i nā hashtags

ʻO ka'ōnaehana holoʻokoʻa o ka hoʻokomoʻana i kahi hashtag ma loko o ke kāʻei o ka wikiwiki pūnaewele VK he meaʻokoʻa loa ia mai kahi hana likeʻole i kekahi mau kumuwaiwai'ē aʻe.

Eʻoluʻolu e hoʻomanaʻoʻia kēiaʻano o ka hōʻailona e hoʻokomo i ka moʻolelo i nā moʻolelo a pau, i ka wā e pili ana i nā kaiāulu. Ma muli o keʻano heʻoi aku ka maikaʻi o ka pūnaewele hōʻailonaʻike no nā hashtags ma mua o ka huli maʻamau maʻamau o ka pūnaewele.

Ma waho aʻe o ka hoʻohana maʻamau, hiki keʻikeʻia nā soni, no ka laʻana, i nā manaʻo a iʻole nā ​​kiʻi kiʻi. No laila, hiki ke hoʻonuiʻia ka laulā o ka hoʻohanaʻana i kēiaʻano hōʻailona.

No ke hoʻohanaʻana i kahi kiko'ī kūikawā, ponoʻoe i kahi komo i kahi āu e pono ai e kau ma hope.

  1. Ma ka puka VK, wehe i ka puka puka hoʻopili ma kou paia.
  2. Hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi hashtag ma ka pou i hana muaʻia, ma ka hoʻoponoponoʻana, a i ka wā e hoʻokumu i kahi pou hou ma kaʻaoʻao.

  3. E koho i kahi wahi kūpono no ke code kūikawā.
  4. E kau i ka hōʻailona "#" a ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka kikokikona e makemakeʻoe e hana i kahi inoa.
  5. I ka wā e kākau ai i nāʻupena, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi koho o nāʻano likeʻole - Latin a Cyrillic paha.
  6. ʻO ka hoʻonuiʻana i nā hua'ōlelo o kaʻaoʻaoʻekolu i ka hashtag e alakaʻi ana i kaʻoiaʻiʻoʻaʻole e hoʻohanaʻia ka loulou i hoʻonohonohoʻia.

  7. No ka hanaʻana i kahi hua'ōlelo o nā hua'ōlelo he nui, e hoʻohana i ka hoʻomaʻamaʻa ma kahi o kahi maʻamau, e hana i kahi hoʻokaʻawaleʻike o nā hua'ōlelo, a kākau i nā hua'ōlelo.
  8. Inā piliʻoe i ka pono e hoʻopaʻa inoa i nā inoa likeʻole i kekahi i loko o ka moʻolelo hoʻokahi, e hoʻopau hou i ka hoʻopau holoʻokoʻa i hōʻikeʻia ma luna nei, e hoʻokaʻawale i ka mea hope o ka inoa mua me ka wahi hoʻokahi "#".
  9. Eʻoluʻolu,ʻaʻole pono e kākauʻia nā inoa ma nā hua liʻiliʻi wale nō.

Ua pau kēia'ānia o ka hoʻopiʻi kaʻina. E hoʻomanaʻo i ka hoʻohana ponoʻana o ia mau loulou i mea likeʻole. Hōʻike!

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻokomo i nā loulou i loko o ka'ōlelo VKontakte