No ke aha e hanaʻole aiʻo Market Google Market

No ka hoʻokōʻana i ke kani kūpono kiʻekiʻe i nā pepeiao pepeiao, ponoʻoe e hoʻokohu i nā polokalamu kūikawā. Ma kēiaʻatikala e nānā mākou i kahi e lawe ai i nā hoʻokele no nā pepeiao pepeiao mai kekahi mea hana kaulana - Razer Kraken Pro.

Nā koho koho kohoʻo Razer Kraken Pro

ʻAʻohe ala e hoʻokomo ai i nā polokalamu no kēia mau pepeiao. E hoʻolohe mākou i kēlā me kēia o lākou a, ke manaʻo nei mākou, e kōkua mākou iāʻoe e hoʻoholo i kahi koho eʻoi aku ka maikaʻi e hoʻohana.

Hanana 1: Hoʻokaʻaʻike i nā lakohana mai ka punawai hana

E like me kekahi mea'ē aʻe, hiki iāʻoe ke lawe mau i nā kaʻa no nā pepeiao pepeiao mai ka papa hana.

  1. Pono muaʻoe e hele i kahi waiwai a ka mea hanahana - Razer ma ke kaomiʻana i kēia loulou.
  2. Ma kaʻaoʻao e wehe nei, ma ke poʻo kumu, e huli i ke pihi "Pūnaewele" ae hoʻoneʻe i kou pōkā ma luna ona. E hōʻikeʻia kahi menu iho-iho i kahi e pono aiʻoe e koho i kēia mea "Synapse IOT mau mea hoʻokele", no ka mea, ma o kēia pono e hoʻoiliʻia ai nā mea hoʻokele no kahi kokoke i nā lakohana Razer.

  3. A laila e laweʻiaʻoe i kahi kahi āu e hiki ai ke hoʻouka i ka papahana. E kaomi ma lalo nei a koho i ka mana no kāu pūnaewele hana a kaomi i ke pihi pono. Hoʻoili.

  4. Hoʻomaka ka download o kahi pūnaewele. I ka manawa i makaukau nā mea a pau, e pāpālua i ka mea i hoʻounaʻia. ʻO ka mea mua āu eʻike nei,ʻo ka puka o InstallShield Wizard. Ponoʻoe e kaomi "'Aʻe".

  5. A laila ponoʻoe eʻae i kaʻaelike o ka laikini ma ka'ōwili ponoʻana i ka mea kūpono a me ke kaomi "'Aʻe".

  6. E kaomi wale "E hoʻokomo" a kali i ke kaʻina hana e hoʻopiha ai.

  7. ʻO ka hopena hou e wehe i ka polokalamu i hoʻokomo houʻia. Maanei, ponoʻoe e komo i kou inoa inoa a me kāu hua'ōlelo, a laila kaomi "Komo". Ināʻaʻohe āu moʻokāki, e kaomi i ke pihi. "Hoʻomanaʻo i ka inoa" ae hoʻopaʻa inoa.

  8. Ke hikiʻoe i kāu moʻokāki, e hoʻomaka ka polokalamu ke nānā. I kēia manawa, pono e hoʻohuiʻia nā mea pepeiao i ka kamepiula i hiki i ka polokalamu keʻike iā lākou. Ma ka hopena o kēia kaʻina hana, e hoʻokomoʻia nā pilo e pono ai ma kāu PC a e mākaukau nā pepeiao e hoʻohana.

Hanana 2: Pūnaewele huli polokalamu

Hiki iāʻoe ke hoʻohana i kēia ala ma ka huliʻana i nā mea hoʻokele no kekahi mea - hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā polokalamu kūikawā e huli i ka polokalamu. ʻO nā mea a pau e pono aiʻoe e hoʻopili i nā lako i ka kamepiula i hiki i ka polokalamu keʻike i nā pepeiao. Hiki keʻikeʻia kahi hiʻohiʻona o nā pono pūnaewele maikaʻi loa o kēiaʻano ma kekahi o kā mākou mauʻatikala, hiki ke komo iāʻoe ma o ka loulou ma lalo nei:

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Paipai mākou iāʻoe e hoʻolohe i ka Solution DriverPack. ʻO kēia ka papahana kaulana loa o kēiaʻano, he holomua a me ka'enelaʻoihana hoʻohana. No ka hoʻomaopopoʻana iāʻoe me kēia papahana aʻoi aku, ua hoʻomākaukau mākou i kahi haʻawina kūikawā e pili ana i ka hanaʻana. Hiki iāʻoe ke nānā iā ia ma ka loulou ma lalo nei:

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DrickPack

Māhele 3: E huli i ka polokalamu ma o ka ID

ʻO nā kumu pepeiaoʻo Razer Kraken Pro he heluʻike hilinaʻi like, e like me kekahi mea'ē aʻe. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka ID no ka huliʻana i nā hoʻokele. Hiki iāʻoe keʻike i ka waiwai i makemakeʻia e hoʻohana Loea Mea Mea i Nā Kuleana mea paʻa i hoʻohuiʻia. Hiki iāʻoe ke hoʻohana pū i kēia ID:

'Opila VID_1532 & PID_0502 & MI_03

ʻAʻole mākou e noho i kēia manawa ma keʻano kiko'ī, no ka mea, i loko o hoʻokahi o kā mākou papahana mua, ua hoʻopuka mua mākou i kēia pilikia. Eʻikeʻoe i ka loulou i ka haʻawina ma lalo nei:

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Papa 4: Hoʻokomo pūnaewele i loko o ka "Mana Mea Pūnaewele"

Hiki iāʻoe ke hoʻoiho i nā mea hoʻokele ponoʻo Razer Kraken Pro me ka hoʻohana pūʻana i nā ponohana'ē aʻe. Hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka polokalamu kelepona me ka hoʻohanaʻana i nā mea pono Windows. ʻAʻole pono iki kēiaʻano, akā he wahi nō hoʻi kahi. Ma kēia kumuhana, hiki iāʻoe ke loaʻa kekahi haʻawina ma kāu pūnaewele, a mākou i paʻi mua ai:

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

No laila, ua noʻonoʻo mākou i 4 mau ala e hiki ai iāʻoe ke hoʻokomo i nā hoʻokele i nā leo pepeiao i'ōleloʻia. ʻOiaʻiʻo,ʻoi aku ka maikaʻi o ka huli a me ka hoʻokomo pūnaewele i ka pūnaewele luna pūnaewele o ka mea hana, akā hiki ke hoʻohanaʻia kekahi mauʻano'ē aʻe. Manaʻo mākou e lanakilaʻoe! A inā loaʻa iāʻoe kekahi mau pilikia - e kākau e pili ana iā lākou ma nā'ōlelo.